Fiind noua pe-aici, am aruncat si eu ca tot omu curios o privire-doua prin forum. Am inceput cu regulile generale:
Citeaza
putin mai jos:
Citeaza
Nu sesizeaza nimeni contradictia? :thinca: (scuze, nene admin, nu m-am putut abtine)
A nu se intelege gresit: nu am nimic impotriva limbii engleze, ba chiar sunt o infocata admiratoare, dar parca si-a noastra-mi place...
Nu sunt absurda si n-o sa-i spun "mouse"-ului "soarece" si nici "linca"-ului "legatura", dar totusi... nu exista o limita?
... "ganduri bloguite" (
Daca ar fi folosite "in gluma", n-ar fi nici un bai, dar, din pacate, devin din ce in ce mai uzitate si oricat de ciudat ar suna la inceput, cu timpul te obisnuiesti cu ele, unele nu te mai deranjeaza prea tare, ba chiar te trezesti folosindu-le la randul tau. Cati nu spun acum, fara nici o retinere, ca "downloadeaza" poze, fisiere etc.?
In plus, se presupune ca regulile citate mai sus au caracter oarecum oficial, nu? Nu subestimati puterea exemplului (...prost) !
Chiar nu are limba romana destule resurse?
Adoptarea unor asemenea cuvinte nu constituie un mod de a ne imbogati limba; iar daca intr-adevar avem nevoie de ele, nu trebuie adaptate!!! (doar n-o sa-i spui "icon"-ului "icoana"!!! :blinca: )
Does all this macae any sense? Give it a thought!
Sper ca cei vizati sa nu-mi ia in nume de rau interventia.
By the way: ce-mi plac emoticon-urile astea de pe-aici !!!
pe.sa. nu stiu daca am plasat bine of-ul meu aici, dar cum nu exista o categorie pentru limba romana...
Aceasta postare a fost editata de Nachtvogel: 20 February 2005 - 02:08 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis