sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Fenomenul Valentina Marturii, despre clarvedere si clarvazatori... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 11 February 2007 - 02:19 AM

"Cu mult timp īn urmă, bărbaţii şi femeile puteau să folosească al treilea ochi. Era īn vremea cānd zeii veneau pe pămānt şi se amestecau printre oameni. Dar oamenii, văzānd-se urmaşi ai lor, au īncercat să-i omoare. Fără a se gāndi că, ceea ce omul putea să vadă, zeii vedeau mult mai bine. Drept pedeapsă le-a fost īnchis al treilea ochi.
Rampa Tibetanul

Īmi ziceam atunci că n-am să mi-o iert niciodată: ratasem, īn acea după-amiază de 5 noiembrie 1995, emisiunea de televiziune la care apăruse Valentina, clarvăzătoarea oarbă din Iaşi, a cărei faimă tocmai īncepuse să prindă īnălţime. Două zile mai tārziu, cānd necazul īncă nu-mi trecuse, seara, pe la 10, a sunat telefonul.

Nu schimbaserăm nici o vorbă pānă īn acel moment, faţă de nici o cunoştinţă comună nu-mi exprimasem dorinţa de a o īntālni şi, cu toate acestea, la telefon era Valentina. Ţinea neapărat să mă vadă cu prilejul proximei ei reveniri īn Bucureşti, adică, peste vreo două săptămāni. Pretindea că avea să-mi comunice lucruri cu totul deosebite. Să nu o caut pānă atunci la telefon, deşi iată numărul!... Insista ca soţia mea, ea şi numai ea, să-i procure īntre timp o curea de ceas din piele negreşit neagră.
Īn seara de 22 noiembrie, alt telefon. Īmi fixa o īntrevedere pentru a doua zi la orele 18, la o gazdă a ei de pe Şoseaua Panduri."
............ continuarea,aici:
http://atelier.liter...p?art=392&anul=
Ce parere aveti despre clarvedere? :shipwrecked:

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 11 February 2007 - 02:28 AM

0

#2 Utilizator offline   byrev 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-January 06

Scris 11 February 2007 - 04:51 AM

adevarul e dincolo de noi!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Teatrul Dinamic
o usa larg deschisa catre cunoastere
Stranic  56 6.868
Topic inchis glanda pineala ellla  1 6.196
Topic inchis Manipularea Sociala tegramon  28 4.967
Topic inchis De ce credeti ca nu exista Dumnezeu? Pixelut  2 4.213
Topic inchis Universalitatea Echilibrului...
Eseu..
baaron  0 3.101