Cum s-o faci sa te vada in tine mai mult decat un prieten? opinii, relatari, etc
Scris 10 February 2007 - 07:45 PM
am o problema..sunt un nou utilizator al "roportal" si ma descurc cam greu ...ca la inceput....by the way....am o problema sa-i spun asa....acum un an am cunoscut o fata de care in timp m-am indragostit...insa la inceput am facut o greseala sa-i spun asa...si am devenit brusc unul din cei mia buni prieteni de ai ei...si am incercat de multe ori...am vorbit cu ea..i-am spus ce simt pt ea..si de fiecare data...ea-mi spunea...ca nu ma poate vedea mai mult decat ca un prieten...si intreband-o dc...ea-mi spunea simplu.."fara motiv"..."asa simt eu"...e o cauza pierduta oare??? mai pot face ceva??? sa schimb ceva...poate ma puteti ajuta...cu sfaturi:D
Scris 10 February 2007 - 08:29 PM
Dark_in_Mind, la Feb 10 2007, 07:45 PM, a spus:
am o problema..sunt un nou utilizator al "roportal" si ma descurc cam greu ...ca la inceput....by the way....am o problema sa-i spun asa....acum un an am cunoscut o fata de care in timp m-am indragostit...insa la inceput am facut o greseala sa-i spun asa...si am devenit brusc unul din cei mia buni prieteni de ai ei...si am incercat de multe ori...am vorbit cu ea..i-am spus ce simt pt ea..si de fiecare data...ea-mi spunea...ca nu ma poate vedea mai mult decat ca un prieten...si intreband-o dc...ea-mi spunea simplu.."fara motiv"..."asa simt eu"...e o cauza pierduta oare??? mai pot face ceva??? sa schimb ceva...poate ma puteti ajuta...cu sfaturi:D
I-ai spus ce simti deci mingea e in terenul ei ...
Tot ce poti face e decat sa astepti dar nu-ti face sperante prea mari ... Fiindu-i in continuare aproape , cine stie? Bafta maxima!!!
Scris 10 February 2007 - 08:54 PM
Scris 10 February 2007 - 09:01 PM
Dark_in_Mind, la Feb 10 2007, 08:54 PM, a spus:
Ai grijă, că "alături" nu înseamnă "împreună"
În primul rând, trebuie să ai foarte multă răbdare. Crezi că e atât de importantă pentru tine, încât să o poţi aştepta 2-3 ani, la capătul cărora s-ar putea să nu se afle nimic? Dacă da, atunci merită să încerci. Dacă nu, n-are rost să continuăm discuţia.
Scris 10 February 2007 - 09:08 PM
Scris 10 February 2007 - 09:17 PM
Dark_in_Mind, la Feb 10 2007, 09:08 PM, a spus:
Singura soluţie e timpul, dar timpul petrecut împreună
"Catalizatori" există, ocazii se ivesc tot timpul, dar trebuie să fii destul de aproape de ea, ca să o poţi ajuta atunci când se iveşte ocazia. Şi îţi trebuie o răbdare de înger, de aceea trebuie să fii convins că îţi doreşti să fii împreună cu ea. Mai sunt şi detalii care depind de persoana ei (pentru unele urmaşe ale Evei, foloseşte să te vadă împreună cu o altă fată, pentru altele, e catastrofă dacă faci aşa ceva). Există foarte mulţi de "dacă" ...
Scris 10 February 2007 - 09:21 PM
harald, la Feb 10 2007, 09:17 PM, a spus:
"Catalizatori" există, ocazii se ivesc tot timpul, dar trebuie să fii destul de aproape de ea, ca să o poţi ajuta atunci când se iveşte ocazia. Şi îţi trebuie o răbdare de înger, de aceea trebuie să fii convins că îţi doreşti să fii împreună cu ea. Mai sunt şi detalii care depind de persoana ei (pentru unele urmaşe ale Evei, foloseşte să te vadă împreună cu o altă fată, pentru altele, e catastrofă dacă faci aşa ceva). Există foarte mulţi de "dacă" ...
...ii sunt aproape de un an...sau mai bine...si incer sa fiu cat mai "indiferent" si distant...da cred ca mai am muult de asteptat....am incercat si chestia cu fetele....si se vede clar chiar daca mascheaza asta...ca nu-i convenea...
Scris 10 February 2007 - 09:30 PM
Dark_in_Mind, la Feb 10 2007, 10:21 PM, a spus:
daca te comporti ca si cand ea e un baiat cu siguranta o sa o faci iubita ta
daca prietenia dureaza de atata timp de ce nu o inviti la un suc in care sa poti vorbii mai deschis ... si de acolo totul depinde numai de ea .. daca vrea o sa te accepte
Scris 10 February 2007 - 09:34 PM
Dark_in_Mind, la Feb 10 2007, 09:21 PM, a spus:
E un început.
ClassicAlina, la Feb 10 2007, 09:30 PM, a spus:
Io te cred că tu ai fi disponibilă şi pentru un suc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nebunii din dragoste
Ce nebunie ati facut sau veti face din dragoste |
Observ | 70 | 24.590 |
|
hmm
maybe yes naybe no |
Sw33t Angel | 5 | 2.969 |
|
Hmm destul de nedumerita | demonitza_ta | 4 | 1.652 |
|
Atractie fatala.... | alex_cadu | 24 | 6.733 |
|
nu pot juca jocuri 3D ,direct x9c imi spune ca :accelerator 3d nu este disponibil | i.daniel.c | 6 | 17.468 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis