sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum s-o faci sa te vada in tine mai mult decat un prieten? opinii, relatari, etc Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 10 February 2007 - 07:45 PM

Cum s-o faci sa vada in tine mai mult decat un prieten bun?

am o problema..sunt un nou utilizator al "roportal" si ma descurc cam greu ...ca la inceput....by the way....am o problema sa-i spun asa....acum un an am cunoscut o fata de care in timp m-am indragostit...insa la inceput am facut o greseala sa-i spun asa...si am devenit brusc unul din cei mia buni prieteni de ai ei...si am incercat de multe ori...am vorbit cu ea..i-am spus ce simt pt ea..si de fiecare data...ea-mi spunea...ca nu ma poate vedea mai mult decat ca un prieten...si intreband-o dc...ea-mi spunea simplu.."fara motiv"..."asa simt eu"...e o cauza pierduta oare??? mai pot face ceva??? sa schimb ceva...poate ma puteti ajuta...cu sfaturi:D
0

#2 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 10 February 2007 - 08:29 PM

Vezi postareaDark_in_Mind, la Feb 10 2007, 07:45 PM, a spus:

Cum s-o faci sa vada in tine mai mult decat un prieten bun?

am o problema..sunt un nou utilizator al "roportal" si ma descurc cam greu ...ca la inceput....by the way....am o problema sa-i spun asa....acum un an am cunoscut o fata de care in timp m-am indragostit...insa la inceput am facut o greseala sa-i spun asa...si am devenit brusc unul din cei mia buni prieteni de ai ei...si am incercat de multe ori...am vorbit cu ea..i-am spus ce simt pt ea..si de fiecare data...ea-mi spunea...ca nu ma poate vedea mai mult decat ca un prieten...si intreband-o dc...ea-mi spunea simplu.."fara motiv"..."asa simt eu"...e o cauza pierduta oare??? mai pot face ceva??? sa schimb ceva...poate ma puteti ajuta...cu sfaturi:D

I-ai spus ce simti deci mingea e in terenul ei ...
Tot ce poti face e decat sa astepti dar nu-ti face sperante prea mari ... Fiindu-i in continuare aproape , cine stie? Bafta maxima!!!
0

#3 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 08:54 PM

ms ms....deci sanse sa "recuperez mingea" nu-s prea mari..nu?:yahoo:....o sa-i fiu alaturi in continuare...nu pot fi indiferent fatza de ea..oricat as incerca
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 10 February 2007 - 09:01 PM

Vezi postareaDark_in_Mind, la Feb 10 2007, 08:54 PM, a spus:

ms ms....deci sanse sa "recuperez mingea" nu-s prea mari..nu?:crazy:....o sa-i fiu alaturi in continuare...nu pot fi indiferent fatza de ea..oricat as incerca

Ai grijă, că "alături" nu înseamnă "împreună" :yahoo:

În primul rând, trebuie să ai foarte multă răbdare. Crezi că e atât de importantă pentru tine, încât să o poţi aştepta 2-3 ani, la capătul cărora s-ar putea să nu se afle nimic? Dacă da, atunci merită să încerci. Dacă nu, n-are rost să continuăm discuţia.
0

#5 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:08 PM

eu zic ca merita....stiu asta...dar nu exista vrun "catalizator" ceva?? care sa grabeasca "reactia"? sau singura solutie e timpul?:yahoo:
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:17 PM

Vezi postareaDark_in_Mind, la Feb 10 2007, 09:08 PM, a spus:

eu zic ca merita....stiu asta...dar nu exista vrun "catalizator" ceva?? care sa grabeasca "reactia"? sau singura solutie e timpul? :crazy:

Singura soluţie e timpul, dar timpul petrecut împreună :yahoo: Dacă te acceptă ca prieten, atunci fii doar prieten şi ai grijă să n-o agasezi cu chestii interpretabile. Comportă-te cu ea aşa cum te-ai comporta cu un băiat şi în timp va da rezultate.

"Catalizatori" există, ocazii se ivesc tot timpul, dar trebuie să fii destul de aproape de ea, ca să o poţi ajuta atunci când se iveşte ocazia. Şi îţi trebuie o răbdare de înger, de aceea trebuie să fii convins că îţi doreşti să fii împreună cu ea. Mai sunt şi detalii care depind de persoana ei (pentru unele urmaşe ale Evei, foloseşte să te vadă împreună cu o altă fată, pentru altele, e catastrofă dacă faci aşa ceva). Există foarte mulţi de "dacă" ...
0

#7 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:21 PM

Vezi postareaharald, la Feb 10 2007, 09:17 PM, a spus:

Singura soluţie e timpul, dar timpul petrecut împreună :yahoo: Dacă te acceptă ca prieten, atunci fii doar prieten şi ai grijă să n-o agasezi cu chestii interpretabile. Comportă-te cu ea aşa cum te-ai comporta cu un băiat şi în timp va da rezultate.

"Catalizatori" există, ocazii se ivesc tot timpul, dar trebuie să fii destul de aproape de ea, ca să o poţi ajuta atunci când se iveşte ocazia. Şi îţi trebuie o răbdare de înger, de aceea trebuie să fii convins că îţi doreşti să fii împreună cu ea. Mai sunt şi detalii care depind de persoana ei (pentru unele urmaşe ale Evei, foloseşte să te vadă împreună cu o altă fată, pentru altele, e catastrofă dacă faci aşa ceva). Există foarte mulţi de "dacă" ...

...ii sunt aproape de un an...sau mai bine...si incer sa fiu cat mai "indiferent" si distant...da cred ca mai am muult de asteptat....am incercat si chestia cu fetele....si se vede clar chiar daca mascheaza asta...ca nu-i convenea...
0

#8 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 10 February 2007 - 09:30 PM

Vezi postareaDark_in_Mind, la Feb 10 2007, 10:21 PM, a spus:

...ii sunt aproape de un an...sau mai bine...si incer sa fiu cat mai "indiferent" si distant...da cred ca mai am muult de asteptat....am incercat si chestia cu fetele....si se vede clar chiar daca mascheaza asta...ca nu-i convenea...

daca te comporti ca si cand ea e un baiat cu siguranta o sa o faci iubita ta :yahoo: .. not
daca prietenia dureaza de atata timp de ce nu o inviti la un suc in care sa poti vorbii mai deschis ... si de acolo totul depinde numai de ea .. daca vrea o sa te accepte
0

#9 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:34 PM

Vezi postareaDark_in_Mind, la Feb 10 2007, 09:21 PM, a spus:

am incercat si chestia cu fetele....si se vede clar chiar daca mascheaza asta...ca nu-i convenea...

E un început. :D Vezi dacă e dispusă să meargă cu tine în diverse deplasări, unde să fiţi doar voi, nu şi persoanele care fac parte în mod obişnuit din rutina ei zilnică. La început, ar fi bine să fie mai scurte, iar după ce se convinge că nu o agasezi cu avansuri, o să accepte şi deplasări mai lungi.

Vezi postareaClassicAlina, la Feb 10 2007, 09:30 PM, a spus:

de ce nu o inviti la un suc in care sa poti vorbii mai deschis ...

Io te cred că tu ai fi disponibilă şi pentru un suc :yahoo: :crazy: , da' mai citeşte şi ce scrie el :)
0

#10 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 10 February 2007 - 09:37 PM

Vezi postareaharald, la Feb 10 2007, 10:34 PM, a spus:

Io te cred că tu ai fi disponibilă şi pentru un suc :crazy: :D , da' mai citeşte şi ce scrie el :)

daaa ma .... ca tine ? arata-i orasul .. invit-o la tine :yahoo: ... cam asta e traducerea la ce ai scris tu :) vizitele scurte si dese ... cheia marilor succese :doh:
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nebunii din dragoste
Ce nebunie ati facut sau veti face din dragoste
Observ  70 24.590
Topic inchis hmm
maybe yes naybe no
Sw33t Angel  5 2.969
Replici noi Hmm destul de nedumerita demonitza_ta  4 1.652
Topic inchis Atractie fatala.... alex_cadu  24 6.733
Topic inchis nu pot juca jocuri 3D ,direct x9c imi spune ca :accelerator 3d nu este disponibil i.daniel.c  6 17.468