Eu iubesc teatrul! Cred ca prima piesa pe care am vazut-o la un teatru serios a fost cand aveam vreo 14 ani si de atunci imi doresc enorm sa dau la Facultatea de Teatru si sa devin actrita. Am fost pe la mai multe piese de teatru, majoritatea de la TNB si la unele chiar de 2 sau 3 ori. O piesa care mi sa-a parut foarte buna a fost "O noapte furtunoasa" (cu Mircea Rusu, Mihai Calin si Dan Puric). Mi-a placut foarte mult si m-am distrat super.
Intre timp, am descoperit Teatrul Act si am vazut 2 piese foarte interesante. Una dintre ele este "Bas - o trilogie contemporana" cu Mihal Calin, Vlad Zamfirescu si 2 tipe, imi scapa numele lor acum si mi sa-a parut extrem de reusita si cu un subiect foarte non-conformist. Celalalta piesa pe care am vazut-o aici de 2 ori a fost "American Buffalo", cu Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu (daca vi se pare cumva ca numele de Vlad Zamfirescu se repeta intr-un mod ciudat...este pentru ca imi place foarte mult de el...plus ca mai arata si bine)

si Marius Florea Vizante. Iar, o abordare si mai ales o traducere foarte nonconformista (tot ce pot sa spun e ca actorii folosesc un limbaj foarte trivial...), dar mi sa-a parut foarte bine jucata si extrem de amuzanta.
Si mie imi place Tudor Chirila. E bun! Pe toate planurile!! :pee Vreau neaparat sa vad "A 12-a noapte" si "Chirita" cu el; nasol ca inca se mai joaca, cu casa inchisa si e greu sa faci rost de bilete.
Imi pare rau pentru cei care locuiesc in alte orase si nu se pot bucura de aceasta arta fascinanta care este teatrul...poate ca intr-un viitor cat mai apropiat, va ajunge si prin celelalte colturi ale tarii...
Aceasta postare a fost editata de De_lovely: 17 April 2005 - 08:59 PM