Am 20 de ani, si am 10-20 de fire mai persistente de par pe pometi....
Acum doua luni, cand am sesizat doua trei fire de par putin mai persistente pe pometi le-am penseat, dupa aceasta actiunie, mi se pare ca parul de pe pometi s-a intetit au aparut cele 10-20 de fire mai persistente iar restul parului de pe pometi, acele fire scurte si aproape incolore mi se pare ca s-au inchis putin la culoare, un galben mai inchis, poate chiar au mai crescut in lungime.. oare pensatul a influentat cresterea, schimbare parului de pe pometi?
Este posibil ca parul de pe pometi sa fi aparut din cauza berbieritul prea des a fetei? A fost o perioada acum jumatate de an cand ma berbieream o zi da o zi nu, acum am rarit-o, ma berbieresc odata la 4 zile.
Exista vreo modalitate pentru a stopa, ba chiar a da inapoi cresterea parului de pe pometi, care momentan este intr-o stare incipienta, cu ajutorul unei creme sau cu ajutorul altor modalitati nu foarte costisitoare?
Daca las parul de pe pometi asa cum este acum, se va intetii, va ramane asa?
Pagina 1 din 1
Parul de pe pometi
Scris 17 February 2007 - 12:04 AM
in primul rand daca il iei cu penseta nu are cum sa se inteteasca,mai mult cu timpul se va rari.cred ca singur ti-ai dat raspuns la intrebarea ta:barbieritul f des poate fi o cauza.
Scris 02 April 2007 - 09:36 AM
pai depinde ce varsta ai:) daca inca esti la pubertate, e normal. daca nu, mergi la un control, si daca nu e nimik, atunci poate barbieritul prea des.
solutii: epilarea definitiva la un cabinet cosmetic dar sa stii ca e scump si dureros
solutii: epilarea definitiva la un cabinet cosmetic dar sa stii ca e scump si dureros
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ketodar, sampon 2% | eenca_tot | 2 | 6.139 |
|
metode, clinici, chirurgi, preturi, rezultate |
davidromania | 702 | 189.023 |
|
Care sunt cele mai bune scoli de coafor din romania? | Monika@ | 0 | 1.180 |