sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parul de pe pometi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Morientes 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 10 February 2007 - 09:21 AM

Am 20 de ani, si am 10-20 de fire mai persistente de par pe pometi....

Acum doua luni, cand am sesizat doua trei fire de par putin mai persistente pe pometi le-am penseat, dupa aceasta actiunie, mi se pare ca parul de pe pometi s-a intetit au aparut cele 10-20 de fire mai persistente iar restul parului de pe pometi, acele fire scurte si aproape incolore mi se pare ca s-au inchis putin la culoare, un galben mai inchis, poate chiar au mai crescut in lungime.. oare pensatul a influentat cresterea, schimbare parului de pe pometi?

Este posibil ca parul de pe pometi sa fi aparut din cauza berbieritul prea des a fetei? A fost o perioada acum jumatate de an cand ma berbieream o zi da o zi nu, acum am rarit-o, ma berbieresc odata la 4 zile.
Exista vreo modalitate pentru a stopa, ba chiar a da inapoi cresterea parului de pe pometi, care momentan este intr-o stare incipienta, cu ajutorul unei creme sau cu ajutorul altor modalitati nu foarte costisitoare?
Daca las parul de pe pometi asa cum este acum, se va intetii, va ramane asa?
0

#2 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 17 February 2007 - 12:04 AM

in primul rand daca il iei cu penseta nu are cum sa se inteteasca,mai mult cu timpul se va rari.cred ca singur ti-ai dat raspuns la intrebarea ta:barbieritul f des poate fi o cauza.
0

#3 Utilizator offline   roora 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 02 April 2007 - 09:36 AM

pai depinde ce varsta ai:) daca inca esti la pubertate, e normal. daca nu, mergi la un control, si daca nu e nimik, atunci poate barbieritul prea des.
solutii: epilarea definitiva la un cabinet cosmetic dar sa stii ca e scump si dureros
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ketodar, sampon 2% eenca_tot  2 6.139
Hot Topic (New) Atasamente Transplant de par * * * * -
metode, clinici, chirurgi, preturi, rezultate
davidromania  702 189.023
Replici noi Care sunt cele mai bune scoli de coafor din romania? Monika@  0 1.180
Replici noi Vreau sa-mi vopsesc parul alb Gregory1992  3 885
Poll (No New) Chestionar:    Se poate incetini albirea parului? amoramo44  21 19.871