sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Rusia recucereste lumea, nu cu tancurile ci cu hidrocarburi Gazprom noul cal troian rusesc in societatea globala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Rusul Singuratic 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 10 February 2007 - 03:55 AM

Gazprom noul cal troian rus in societatea globala.Neoimperialismul rusesc al gazelor si petrolului.

Mindria de a trai in noua Rusia a lui Putin

http://www.youtube.c...=ZyNNLcpBMjg

Aceasta postare a fost editata de Rusul Singuratic: 10 February 2007 - 04:31 AM

0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 10 February 2007 - 09:38 AM

Stai liniştit, că Schroeder şi Joschka Fischer nu mai conduc Germania, iar publicul tre'să fi īnvăţat ceva din asta. Ne vom īntoarce la energie nucleară, vom lăsa prostiile ecologiste a căror afirmare a fost finanţată permenent de Moscova şi se va rezolva şi cu īncălzirea globală, cu ocazia asta :roll:

P.S. Videoclipul ăla fusese filmat īnainte ca primul MiG-25 să aterizeze īn Japonia? :airkiss:
0

#3 Utilizator offline   Rusul Singuratic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 February 2007 - 07:28 PM

Vezi postareaharald, la Feb 10 2007, 09:38 AM, a spus:

Stai liniştit, că Schroeder şi Joschka Fischer nu mai conduc Germania, iar publicul tre'să fi īnvăţat ceva din asta. Ne vom īntoarce la energie nucleară, vom lăsa prostiile ecologiste a căror afirmare a fost finanţată permenent de Moscova şi se va rezolva şi cu īncălzirea globală, cu ocazia asta :crazy:

P.S. Videoclipul ăla fusese filmat īnainte ca primul MiG-25 să aterizeze īn Japonia? :yahoo:

Ghesigur dragul meu, va intorceti la enegia nucleara.Dar automobilele dvs nu merg cu plutoniu inca ci tot pe baza ghe hidrocarburi.Iar daca va veti face automobile nucleare, teroristi le vor converti in automobile nucleara capcana.Ha,Ha,Ha...

1-0 pt tarile producatoare de petrol+Rusia
0

#4 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 10 February 2007 - 08:30 PM

harald, mă surprinzi pozitiv... :crazy:
Eu de cāte ori nu ziceam că soluţia optimă pentru producţia de energie este energia nucleară ! Ieftină şi, dacă reactoarele sunt profesionist construite (nu ca alea din fostele ţări comuniste, vezi Kozlodui, Cernobāl), cu mult mai puţin poluantă, īntrucāt deşeurile de la cāteva sute de centrale sunt depozitate adānc īn pămānt sub mulţi metri de beton.

Citeaza

vom lăsa prostiile ecologiste [...]şi se va rezolva şi cu īncălzirea globală, cu ocazia asta

:yahoo:
0

#5 Utilizator offline   Rusul Singuratic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 February 2007 - 08:53 PM

Vezi postareaHortulanus, la Feb 10 2007, 08:30 PM, a spus:

harald, mă surprinzi pozitiv... :crazy:
Eu de cāte ori nu ziceam că soluţia optimă pentru producţia de energie este energia nucleară ! Ieftină şi, dacă reactoarele sunt profesionist construite (nu ca alea din fostele ţări comuniste, vezi Kozlodui, Cernobāl), cu mult mai puţin poluantă, īntrucāt deşeurile de la cāteva sute de centrale sunt depozitate adānc īn pămānt sub mulţi metri de beton.

:yahoo:

un impuls neasteptat din partea liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, care, in decursul recentei sale intalniri cu secretarul Consiliului de Securitate, Igor Ivanov, i-a propus Rusiei crearea unui "OPEC al gazului";se pare ca se creioneaza o uniune energetica si, implicit, o alianta geopolitica, intre Rusia, Iran si Algeria,
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:07 PM

Vezi postareaRusul Singuratic, la Feb 10 2007, 07:28 PM, a spus:

Ghesigur dragul meu, va intorceti la enegia nucleara.Dar automobilele dvs nu merg cu plutoniu inca ci tot pe baza ghe hidrocarburi.Iar daca va veti face automobile nucleare, teroristi le vor converti in automobile nucleara capcana.Ha,Ha,Ha...

1-0 pt tarile producatoare de petrol+Rusia

Peste 10 ani, automobilele europene vor merge cu hidrogen, chiar dacă azi numai BMW-urile mari fac asta. Hidrogen care se obţine şi din apă chioară.

Vezi postareaRusul Singuratic, la Feb 10 2007, 08:53 PM, a spus:

un impuls neasteptat din partea liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, care, in decursul recentei sale intalniri cu secretarul Consiliului de Securitate, Igor Ivanov, i-a propus Rusiei crearea unui "OPEC al gazului";se pare ca se creioneaza o uniune energetica si, implicit, o alianta geopolitica, intre Rusia, Iran si Algeria,

Dacă Statele Unite n-ar fi conduse de gaşca aia de petrolişti, nici OPEC-ul original n-ar face prea multe parale. Da' nu mai e mult pānă la alegeri, iar bunul simţ īnvinge, pānă la urmă. Tu-l vezi pe Dick Cheney preşedinte? Eu, nu :yahoo:
0

#7 Utilizator offline   Rusul Singuratic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:18 PM

[quote name='harald' date='Feb 10 2007, 09:07 PM' post='63173
Peste 10 ani, automobilele europene vor merge cu hidrogen, chiar dacă azi numai BMW-urile mari fac asta. Hidrogen care se obţine şi din apă chioară.
Dacă Statele Unite n-ar fi conduse de gaşca aia de petrolişti, nici OPEC-ul original n-ar face prea multe parale. Da' nu mai e mult pānă la alegeri, iar bunul simţ īnvinge, pānă la urmă. Tu-l vezi pe Dick Cheney preşedinte? Eu, nu :yahoo:
[/quote]

dragule masina cu hidrogen este vis ,caci la baza tehnilogiei de extractie sta tot petrolul,deocamdatta si nu apa.cit despre gasca de petrolisti cu ea sau fara automobilele vor merge tot cu benzina sau motorina adica petrol.Asa ca 2-0 Rusia plus producatorii de petrol
0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:23 PM

Vezi postareaRusul Singuratic, la Feb 10 2007, 09:18 PM, a spus:

... masina cu hidrogen este vis ...

Da, un vis devenit realitate. De BMW 750 HL ai auzit, Iliuşin?

http://www.bmwworld.com/hydrogen/

"... liquid hydrogen is produced from water using solar power, the hydrogen is dispensed from automated filling stations and it powers modified BMW production vehicles."
0

#9 Utilizator offline   Rusul Singuratic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 February 2007 - 09:25 PM

Vezi postareaharald, la Feb 10 2007, 09:23 PM, a spus:

Da, un vis devenit realitate. De BMW 750 HL ai auzit, Iliuşin?

http://www.bmwworld.com/hydrogen/

"... liquid hydrogen is produced from water using solar power, the hydrogen is dispensed from automated filling stations and it powers modified BMW production vehicles."

pagina HTML suporta orice cioace mai dragutzule de tine.Baza o asigura bazinul hidrocarbonifer siberian
0

#10 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 10 February 2007 - 09:33 PM

Vezi postareaharald, la Feb 10 2007, 11:07 PM, a spus:

au trecut mai bine de 50 de ani de la inventarea primului motor cu apa, cate prototipiuri sau masini de seria sunt pe piata auto ? :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Anularea dreptului de VETO la ONU AdrianX  13 5.782
Topic inchis Becalizarea PNTCD? stiri  1 3.512
Topic inchis Inregistrarea mortii lui Saddam....
are cineva inregistrarea?
lavvinya  4 3.992
Topic inchis Atasamente Mentalitati si actiuni
diferente si asemanari
Robert M.  22 5.310
Topic inchis Politica din Republica Moldova basarabia2008  7 4.753