sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ce parere aveti de asta? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 09 February 2007 - 11:58 PM

http://www.gandul.info/articol_29757/firme...ura_emisa_.html

Vreau sa vad daca stiti de acest act normativ publicat in "Gindul"...si cititi ce-au postat cititorii la " comentarii"...
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 February 2007 - 06:46 AM

Vezi postareaVictor Apostu, la Feb 9 2007, 02:58 PM, a spus:

Vreau sa vad daca stiti de acest act normativ publicat in "Gindul"...si cititi ce-au postat cititorii la " comentarii"...

Am citit in Gindul articolul destul de greu de descifrat ca sa aiba si sens !!! Nu inteleg totusi care este scopul ???
Factura si nu stiu cum !!! de ce se streseaza pe acest document asa de mult???
Daca nu comanda o firma material, n-are din ce lucra si executa comenzi !!! e la mintea copiilor.
Desigur (IRS) agentia de taxare isi da seama ca nu se produce nimic din NIMIC!!!

Alta presupunere, furnizorul de materiale raporteaza la randul sau la Agentia de Taxare, IRS pe la noi, la cine si cat a vandut !!! si la acel nivel sper ca munca merge computerizat AUTOMATIZAT !!!

La noi asa se intimpla si o factura devine un document justificativ care se poate obtine inca odata daca s-a pierdut, insa pana sa primeasca marfa clientrul, IRS a si nivelat transactia ca ei primesc primii informatia !!!

Eu-s de parere ca in loc de atitea legi, sisteme de munca ar trebui inventat si computerizate !!!

Aceasta postare a fost editata de Olga Khan: 16 February 2007 - 06:49 AM

0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 16 February 2007 - 07:21 AM

Vezi postareaVictor Apostu, la Feb 9 2007, 11:58 PM, a spus:

http://www.gandul.info/articol_29757/firme...ura_emisa_.html

Fiecare firma va trebui sa predea si Finantelor Publice ce nr aloca firmele facturilor.
Asta se discuta de mai mult timp, pt mine nu e noutate.

Vezi postareaOlga Khan, la Feb 16 2007, 06:46 AM, a spus:

Eu-s de parere ca in loc de atitea legi, sisteme de munca ar trebui inventat si computerizate !!!

Sunt computerizate :roll:
Nu munceste nimeni de mana si la noi s-a inventat computerul :P
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 16 February 2007 - 10:01 AM

Vezi postareaOlga Khan, la Feb 16 2007, 06:46 AM, a spus:

Am citit in Gindul articolul destul de greu de descifrat ca sa aiba si sens !!! Nu inteleg totusi care este scopul ???

Înainte de 1989, statul impunea tot felul de măsuri birocratice de control, pentru că de fapt îşi controla proprii angajaţi (totul fiind proprietate de stat, la vremea respectivă). Dar ulterior, tendinţa de a controla totul a rămas şi chiar a crescut, una dintre componentele cauzatoare fiind frustrarea funcţionarilor publici, dintre care peste jumătate nu ar fi angajaţi în firme private datorită incompetenţei, dar ajung să aibă atribuţii de control din partea statului.

Ca principiu, orice evidenţă se poate solicita agentului economic, dintre cele pe care firma le ţine pentru a-şi urmări activitatea. Dar în România se ajunge la situaţii când unele evidenţe sunt ţinute numai pentru că le vrea Administraţia Financiară, iar majoritatea actelor normative nu ţin seama de faptul că o firmă cu 3 magazine de cartier nu are nevoie de aceeaşi contabilitate ca o companie de construcţii cu 1.000 de angajaţi.

Vezi postareaMireluţa, la Feb 16 2007, 07:21 AM, a spus:

Sunt computerizate :)
Nu munceste nimeni de mana si la noi s-a inventat computerul :(

Olga se referea la un sistem de muncă, nu la evidenţe, dar tu n-ai de unde să înţelegi aşa ceva :roll: Dacă mâine Administraţia Financiară îţi cere să ţii evidenţa pătratelor de hârtie igienică pe care le consumă angajaţii,
tu te conformezi :P

Aceasta postare a fost editata de harald: 16 February 2007 - 10:04 AM

0

#5 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 16 February 2007 - 10:15 AM

Vezi postareaharald, la Feb 16 2007, 10:01 AM, a spus:

Olga se referea la un sistem de muncă, nu la evidenţe, dar tu n-ai de unde să înţelegi aşa ceva :roll: Dacă mâine Administraţia Financiară îţi cere să ţii evidenţa pătratelor de hârtie igienică pe care le consumă angajaţii,
tu te conformezi :P

N-ai inteles la ce ma refeream, Olga sigur intelege :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse