sunt nou pe acest forum si m-am inscris cu speranta ca pot gasi pe cineva sa ma ajute.
sa va spun cu ce doresc sa ma ajutati.
deoarece m-am cam saturat oarecum sa tot reinstalez windosul (cade destul de des -am un pusti mic care abia invata sa lucreze) , am aflat de pe forum ca se poate restabili windowsul daca ai facuta o imagine cu acronis true image.
asa am facut. dupa o reintalare de windows pe curat, cu toate driverele si tot ceea ce tine de soft-urile si programele ulterioare instalarii , am facut o imagine a partitiei C; cu Acronis True Image .toate bune si frumoase pana aici.
acum cand windows-ul care l-am instalat a inceput sa dea "rateuri" vreau sa pun la loc windows-ul de pe imaginea facuta.
intrebarea mea este CUM ????
imaginea este inca pe alta partitie de pe calculator. cum pot proceda sa pun acea imagine pe partitia C: reformatata(adica pe curat , cum se spune)? trebuie o discheta de but , sau cum pot formata partitia C; daca pe ea se afla instalat win? dupa formatare cum recunoaste calculatorul programul Acronis True Image daca nu mai este windows-ul instalat si implicit nici programul care a facut imagine (Acronis True Image)??? trebuie sa fac un DVD butabil cu imaginea facuta dupa partitia C:???
va rog sa-mi raspundeti cum pot face aceasta ??
va multumesc !!!!!
Fisiere atasate
-
velociraptor.jpg (19.83K)
Number of downloads: 9
Contact
Facebook
Twitter
RSS