Din duşman să devină prieten ...sfaturi...
Scris 09 February 2007 - 04:50 PM
vesperala, la Feb 8 2007, 10:12 PM, a spus:
Dar invers?
Eu vreau un sfat pentru transformarea din duşman īn prieten.... cum poţi fi convingător/convingătoare?
depinde de motivul pt care aţi ajuns duşmani!
Rivalitate, proastă comunicare, o primă impresie greşită, o ceartă. Care a fost vina ta? mai bagă detalii dacă vrei răspuns concret.
Altfel... reţeta generală ar fi ... opreşte-te īn loc knd trece pe lāngă tine şi preiveşte trist la duşman. Faci asta de vreo cāte-va ori şi se va simţiu contrariat de ce vede şi se vor deschide canalele de comunicare! De acolo... blāndeţea e soluţia la toate răutăţile!
Scris 09 February 2007 - 05:26 PM
Marlboro, la Feb 9 2007, 05:59 PM, a spus:
pentru a pistona cu feedback pozitiv īnseamna ca nu ai studiat decāt partea luminoasa a Fortei.
Nu.
Energia creatoare vine doar din dorinta de revansa, cu orice pret, din URA de a reusi. De a folosi orice metoda de a-i submina rezistenta psihica a celui ce pe vremuri ti-era dusman. De a-l face dependent de tine. Sindromul Stockholm. De a-l face de a nu mai concepe viata fara tine. De a-l face sa aprinda lumānari la biserica de dragul tau, fiindca de vei pieri, lumea īntreaga va pierii cu tine. El trebuie sa creada ASTA...
JOIN me on the DARK side, si vei īnvata toate aceste tehnici elementare...
pai cu dark side atragi dark side dar niciodata white side.....dar cu white side uneori si dark side devine white side
multa iubire
Scris 09 February 2007 - 07:24 PM
Nici nu stiu...cand poti spune ca iti este dusman? Cand ti'a facut rau, nu?
Daca iti ajunge dupa asta prieten, inseamna ca stii sa ierti...iar daca stii sa ierti..inseamna ca esti umil, altruist si bun! Iar daca esti asa, o relatie se poate intretine! Numai daca persoana de langa tine ar avea ceva probleme cu capu' nu s'ar putea lega o prietenie sau chiar mai mult
Scris 09 February 2007 - 07:55 PM
Scris 09 February 2007 - 08:01 PM
Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, raul, ramul,
Mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este,
Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;"
Scris 09 February 2007 - 08:09 PM
arana, la Feb 9 2007, 07:55 PM, a spus:
Cam aşa sunt şi eu...Dar , tocmai pentru că nu sunt īn stare să investesc īntr-un sentiment negativ, privesc lucrurile mai detaşată şi mai obiectiv...
Se poate īntāmpla să bagi astfel de seamă că te īnşelai... că acel om nu e chiar cum ai crezut, şi că totul e o simplă impresie falsă... Oare mai rămāne ceva de făcut?
Cāt despre scuipat, dacă Cuza a pupat unde a scuipat boierul, cred că noi īnşine ar trebui să īnvăţăm şi să recunoaştem propriile greşeli, atunci cānd le vedem... Şi eventual să le īndreptăm dacă aceste greşeli este posibil...
ironic, la Feb 9 2007, 08:01 PM, a spus:
Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, raul, ramul,
Mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este,
Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;"
mda...Eminescu...Scrisoarea III....
eu nu mă gāndeam să īl īmpac pe Baiazid cu Mircea ... şi nici nu sunt tabere īn jurul nostru fluturānd steaguri...
Aceasta postare a fost editata de vesperala: 09 February 2007 - 08:05 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pledoarie pentru iertare | Fr0z3nasic3 | 82 | 13.407 |
|
Primul sarut | Dana 10 | 51 | 5.791 |
|
Renuntarea | catherinedeneuve | 56 | 5.365 |
|