O partida de dragoste reusita Ce inseamna pt. voi fetelor o partida de dragoste reusita
Scris 08 February 2007 - 03:14 PM
mai doru G chiar ma intrebam cand m-ai pui intrebari de genul acesta ! o partida ,pentru mine in primul rand nu trebuie sa fie planificata ,ci tre sa se intample firesc ,ca o continuare a unei conversatii ...............lin ,sa-ti de-a fiori ,sa crezi ca esti centrul universului ca lumea nu va continua fara tine .amanunte picante mai tarziu cand le voi capata si eu !
Scris 08 February 2007 - 03:20 PM
hmm.....un pahar de vin, noaptea tarziu, in alt loc decat patul, preludiu prelung, sex oral, diverse pozitii care mai de care mai excitante, oragasm si iar orgasm..
Scris 08 February 2007 - 03:22 PM
copilul muntilor, la Feb 8 2007, 03:20 PM, a spus:
hmm.....un pahar de vin, noaptea tarziu, in alt loc decat patul, preludiu prelung, sex oral, diverse pozitii care mai de care mai excitante, oragasm si iar orgasm..
se pare ca traiesc pe alta planeta !sex oral .........dar scris nu e mai bine ca si acolo sunt destule pagini cu pozitii !
Scris 08 February 2007 - 03:25 PM
red2shoes, la Feb 8 2007, 05:14 PM, a spus:
mai doru G chiar ma intrebam cand m-ai pui intrebari de genul acesta ! o partida ,pentru mine in primul rand nu trebuie sa fie planificata ,ci tre sa se intample firesc ,ca o continuare a unei conversatii ...............lin ,sa-ti de-a fiori ,sa crezi ca esti centrul universului ca lumea nu va continua fara tine .amanunte picante mai tarziu cand le voi capata si eu ! 
Uite ca tocmai am pus intrebarea, si culmea cand am pus intrebarea cu ,,sex anal" nu ma gandeam ca ma baga cineva in seama, dar uita ca sunt aprope 20.000 de curiosi ; sper sa revii cat mai curand cu amanunte picante
Aceasta postare a fost editata de Doru_G: 08 February 2007 - 03:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat ai rezistat fara masturbare ?
pentru femei si barbati |
Puferiu | 2 | 1.349 |
|
Libidoul (dorinta sexuala) | Vitstorm | 5 | 1.597 |
|
|
ActorGrabit | 173 | 20.162 |
|
Razbunare suprema
Fuck your mom |
Oblomov | 27 | 7.880 |
|
De ce e sexul platit mai ieftin decat ala "gratis" ? | Miticamicutul2 | 96 | 4.376 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS