aida_2007, la Oct 4 2008, 09:32 PM, a spus:
Treci intradevar printr-o perioada dificila prin care cred ca nu ar vrea sa treaca nimeni.Boala asta ar fi mult mai usor de infruntat,si de suportat tratamentul daca ai avea sprijinul familiei si al celor dragi.Dar daca asta e situatia ,trebuie sa fi tare.Tu ai trecut de perioada acuta a depresiei?Te-ai tratat si te simti mai bine acum?Pentru ca daca nu,esti pe un teren periculos,pentru ca nu se recomanda initierea tratamentului cu interferon daca ai o depresie in momentul de fata.
Imi pare extrem de rau de situatia ta dar trebuie sa fi tare pentru copilul tau.Am sa te sustin moral ori de cate ori vei simti nevoia sa vorbesti cu noi.
Eu pentru dureri am luat la inceput cate un algocalmin.Apoi nu a mai fost nevoie sa iau nimic.
Iti doresc multa putere sa treci peste toate,si MULTA MULTA SANATATE!
Buna tuturor
Am citit cam tot ce am gasit pe net si mau ajutat informatiile voastre referitor la hepatita b si hepatita c.
Am 36 ani si din intimplare am descoperit acum vreo 2-3 saptamani ca am hepatita b, iar sotia este suspecta de hepatita c. Avem si o fetita de 9 ani care este sanatoasa. O sa am o multime de intrebari, momentan sant internat la spitalul din cluj pentru investigatii. Ma ajuta mult chiar si tot ce ati scris voi pina acum vazand ca nu sunt singur in situatia aceasta. Am steaoza hepatica de vreo 2-3 ani, dar nici nu mam gandit ca ar putea avea o legatura cu hepatita, iar medicul nu a cerut un test pt hepatita pana acum (cel putin nu am gasit nici o analiza medicala in acest sens). Practic nici nu am stiut ce este hepatita pana acum. Am facut si un fibroscan si am fibroza 1, iar transaminazele sunt marite de vreo 2 ani si. Am schimbat medicul la care mergeam regulat cu steatoza si printre altele si aceasta a fost una din motive care a dus la descoperirea hepatitei, iar acum astept sa fac zilele urmatoare punctie hepatica sau biopsia. Cativa dintre cunoscuti mau atentionat ca nu ar fi indicat sa fac biopsia cum ca ar fi periculos, dar medicul a cerut acest lucru. Ar fii ceva contraindicatii, e tare nasoala biopsia? As fi bucuros sa aud cateva pareri, si mentionez ca la eco ficatul arata marit si este foarte gras. Multumesc si Domnul sa ne insanatoseasca pe toti, iar pana atunci sa ne dea putere in aceste incercari.
Contact
Facebook
Twitter
RSS