Pagina 1 din 1
polita iasi
Scris 08 February 2007 - 07:05 AM
ieri dimineatza in iasi, in zona pod ros(care stie) un tanar a fost arestat pentru ca nu a trecut pe trecerea de pietoni. ce ziceti? a intrat politia direct cu capul in _.U.E? eu nu am mai vazut asa ceva pana acum. daca imi zicea cineva sigur nu credeam
Scris 18 March 2007 - 11:59 AM
Nu cred, pentru asemenea contraventie nu te arestează nimeni. Este posibil să nu fi avut actul de identitate la el sau în momentul în care i s-a cerut sa se legitimeze acesta să fi încercat să fugă sau sa-i fi înjurat sau agresat pe poliţişti sau cel mai probabil era urmărit de mai mult timp pt alte fapte cu caracter penal.
Scris 28 March 2007 - 05:16 PM
indiferent ce crezi că ai văzut, cu siguranţă motivele sunt altele...
Scris 28 March 2007 - 10:37 PM
sniper22, la Feb 8 2007, 08:05 AM, a spus:
ieri dimineatza in iasi, in zona pod ros(care stie) un tanar a fost arestat pentru ca nu a trecut pe trecerea de pietoni. ce ziceti? a intrat politia direct cu capul in _.U.E? eu nu am mai vazut asa ceva pana acum. daca imi zicea cineva sigur nu credeam 
Da, şi altădată nişte tipi în civil l-au "săltat" pe unul din discotecă pentru că oferise foc unei doamne, să-şi aprindă ţigara. E drept că avea o condamnare de 3 ani de executat, iar ei nu-l mai găseau de vreun an jum'ate, da' de săltat, aşa l-au săltat, când el oferise foc unei doamne.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nelamuriri calculatie
In sistem de leasing finaciar cum se justifica o calculatie |
micutza2679 | 2 | 6.419 |
|
probleme cu instructorul auto | Woowjustmy | 10 | 6.372 |
|
TVA RECUPERABIL? | OZDIRLAN | 0 | 4.789 |
|
Intrebare...?
(chestionar examen) |
nike | 5 | 8.721 |
|
Primaria Bucurestiului va despagubi soferii care dau in grop | simplu | 5 | 8.868 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS