sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

probleme de dragoste, şi tot ce e tangenţial amorului reale sau inventate... de care vreţi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 07 February 2007 - 09:36 PM

Eu voi īncepe prin a vă spune ipoteza unei probleme, şi aştept soluţiile propuse de voi. după care vo propune şi eu soluţia.
Īnsă puteţi posta şi fragmente compuse, sau īntāmplări reala pe care le-aţi trăit sau la care aţi asistat.

Īntr-un grup de prieteni cu număr egal de fete şi băieţi, ne confruntăm cu următoarea situaţie:
- Ela īl iubeşte pe Mihai, dar Mihai nu e īndrăgostit de ela ci o iubeşte pe alta. Aia nu īl iubeşte pe mihai ci şi ea e topită după altul.... şi tot aşa pānă se īncheie lanţul cu Adi care e iubit de una, iar el o iubeşte pe Ela.

Cum vedeţi voi rezolvarea aceste probleme chinuitoare pt toţi prietenii noştrii din grupul acela?
0

#2 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 07 February 2007 - 09:48 PM

Sex in grup si cel mai bun le ia pe toate! :jester:
0

#3 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 07 February 2007 - 09:57 PM

.... :nep:
conferinţă: fiecare va vedea cine īl cheamă.... şi pe cine cheamă cel chemat... primul va ajunge la concluzia că ultimul e disponibil...şi vor dispărea din conferinţă... reluăm procesul pānă se goleşte sala

eh...ce simplă e matematica...:flowers:
0

#4 Utilizator offline   SithLord 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 February 2007 - 11:50 PM

Vezi postareaBydy, la Feb 7 2007, 09:48 PM, a spus:

Sex in grup si cel mai bun le ia pe toate! :flowers:

vbim de iubire nu de sex

Vezi postareavesperala, la Feb 7 2007, 09:57 PM, a spus:

.... :nep:
conferinţă: fiecare va vedea cine īl cheamă.... şi pe cine cheamă cel chemat... primul va ajunge la concluzia că ultimul e disponibil...şi vor dispărea din conferinţă... reluăm procesul pānă se goleşte sala

eh...ce simplă e matematica...:flowers:

răspunsul nu e greşit.... dar poţi să fii şi u mai puţin matematică

ţi-am dat nişte nume de persoane acolo.... foloseşte-le
0

#5 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 08 February 2007 - 12:16 AM

Vezi postareaSithLord, la Feb 7 2007, 09:36 PM, a spus:

Eu voi īncepe prin a vă spune ipoteza unei probleme, şi aştept soluţiile propuse de voi. după care vo propune şi eu soluţia.
Īnsă puteţi posta şi fragmente compuse, sau īntāmplări reala pe care le-aţi trăit sau la care aţi asistat.
Īntr-un grup de prieteni cu număr egal de fete şi băieţi, ne confruntăm cu următoarea situaţie:
- Ela īl iubeşte pe Mihai, dar Mihai nu e īndrăgostit de ela ci o iubeşte pe alta. Aia nu īl iubeşte pe mihai ci şi ea e topită după altul.... şi tot aşa pānă se īncheie lanţul cu Adi care e iubit de una, iar el o iubeşte pe Ela.

Cum vedeţi voi rezolvarea aceste probleme chinuitoare pt toţi prietenii noştrii din grupul acela?

chestia asta se intampla la adolescenta iar de cele mai multe ori se rezolva aparand alta persoana ,alta pentru fiecare din ei si vor realiza ce copii au fost iubind persoana nepotrivita ! :nep:
0

#6 Utilizator offline   geo3029 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-December 06

Scris 08 February 2007 - 08:20 AM

Vezi postareaSithLord, la Feb 7 2007, 09:36 PM, a spus:

Moaaaaamaaa , da ce complicata situatie.
Sa stinga lumina si sa aleaga pe intuneric, adica sa lase soarta sa aleaga pentru ei. :nep:
0

#7 Utilizator offline   SithLord 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 09 February 2007 - 11:32 AM

Vezi postareared2shoes, la Feb 8 2007, 12:16 AM, a spus:

chestia asta se intampla la adolescenta iar de cele mai multe ori se rezolva aparand alta persoana ,alta pentru fiecare din ei si vor realiza ce copii au fost iubind persoana nepotrivita ! :crazy:

chesti asta e o uşoară exagerare... am inventat-o! Dar se īntāmplă la multă lume.... iar pānă realizeză că au fost sau nu copiii... aţine-te batistă! cine din cei care au iubit cu dor nebun au fost dispuşi să renunţe?
Timpul le vindecă pe toate corect... dar pritenii noştrii acum sunt īn suferinţă şi au nevoie de sugestie... nu să caute alte flori că e plin cāmpul. Asta ştim cu toţii. dar dacă aveau asta tot timpul īn cap, mă īntreb eu, se mai īndrăgostea careva? :roll:
0

#8 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 09 February 2007 - 11:35 AM

pai daca anapoda e tratata problema din start: atata vrem cat nu exista reciprocitate, la ce intinzi gatul ?
ca poate se razgandeste? hai s-avem pardon, oamenii greu se schimba si in general dupa un sut in fund ...

asa ca problema nu exista decat pentru oamenii naivi ...
0

#9 Utilizator offline   SithLord 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 09 February 2007 - 04:26 PM

Vezi postareapaiii, la Feb 9 2007, 11:35 AM, a spus:

pai daca anapoda e tratata problema din start: atata vrem cat nu exista reciprocitate, la ce intinzi gatul ?
ca poate se razgandeste? hai s-avem pardon, oamenii greu se schimba si in general dupa un sut in fund ...

asa ca problema nu exista decat pentru oamenii naivi ...

unora le vine mintea la cap doar după trecerea timpului şi după o mai bună reflectare asupra situaţiei... eu sunt unul dintre ei.
Se pare că nu te pot include şi pe tine īn aceeaşi oală cu mine :lol: !

Aceasta postare a fost editata de SithLord: 09 February 2007 - 04:27 PM

0

#10 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 09 February 2007 - 09:13 PM

Stiu ca-s offtopic, dar te rog sa faci un desen. NU am priceput cine pe cine iubeste.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) se pare ca si eu iubesc dupa perdea cristina16  43 12.458
Hot Topic (New) O relatie nepotrivita te poate imbolnavi
e vorba de partenerul de viata....
ea_adita  38 9.403
Topic inchis Relatie platonica, prietenie, sau altceva?
...pareri...
Malkia  131 10.010
Hot Topic (New) Cand iubesti cu adevarat adi_friends  210 37.011
Topic inchis Despre... parinti robertzica  53 19.415