Mi-am luat zilele trecute sange si am urmatoarele analize:
valori de referinta
TGP 50 <42
GAMMA GT 72 10-50
COLESTEROL 233 <220
TRIGLICERIDE 262 <150
CE PARERE AVETI?CE SA FAC?CE TRATAMENT?
Pagina 1 din 1
Analizele mele sunt proaste ce sa fac.......?
Scris 16 February 2007 - 04:32 PM
gabi imi pare rau ptr. analizele tale proaste, dar din pacate nu stiu ce anume te-ar putea ajuta, spun asta ptr. ca si sotul meu e in situatia ta , insa analizele lui sunt si mai proaste TGP e 120 limita e 50, deci mai mult decat duble si din pacate nu a dat nimic rezultate sa le scada, tine de organismul fiecaruia....incearca orice crezi ca-ti face bine
multa sanatate
multa sanatate
Scris 18 February 2007 - 12:08 PM
draga gabi,si eu sant intr-o situatie asemanatoare cu a ta(citeste la "hepatita si altfel")...aici in acest forum se pare ca se citeste tot ce se scrie(vezi numarul de vizitatori),dar nu vrea nimeni sa-ti raspunda...nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc pentru ca nu stiu nici pentru mine ce sa fac...analizele pot fi crescute din mai multe motive...hai sa tinem legatura si sa-mi spui daca acea cura a ta a dat ceva rezultate(ce este denoxinalul?)...eu incerc sa tin o dieta bazata pe cat mai putine grasimi si nu mai mananc carne pt o perioada...n-am idee daca ma va ajuta la ceva...iti doresc sanatate si astept raspuns de la tine...
Scris 20 February 2007 - 10:06 PM
Cred ca peste o kuna imi voi repeta analizele pana atunci....astept sfaturi...si regim ....exclus alcoolul!
Scris 23 February 2007 - 08:10 AM
gabimok, la Feb 20 2007, 10:06 PM, a spus:
Cred ca peste o kuna imi voi repeta analizele pana atunci....astept sfaturi...si regim ....exclus alcoolul!
Puteti lua fara efecte secundare ursofalk 2 cps. pe zi macar o luna si omega 3 doua pe zi;fara grasimi,dulciuri concentrate,alcool si fumat;atentie si la alte medicamente!Succes
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help |
voxx | 19 | 11.360 |
|
Asociatie
cine vrea. |
voxx | 2 | 1.586 |