" Sau ca a fost alegerea lui sa se puna in slujba Domnului si sa devina mediator intre Dumnezeu si oameni. ".
Vreau un citat biblic in care se spune lucrul asta ! Unde se spune - doamne, fa-ma mediatorul tau !?

Sau macar sa se subinteleaga. Eu nu am intalnit pana acum... Poate imi arati tu, numai vezi sa nu le plasmuiesti dupa dorintele proprii.
Oricum, de-ar fi existat un dumnezeu n-ar fi avut nevoie de avocati. Te asigur.
" LUCA 23: 34 Isus zicea: ,,Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac!``....
MAT 18: 21 Atunci Petru s'a apropiat de El, si I-a zis: ,,Doamne de cite ori sa iert pe fratele Meu cind va pacatui impotriva mea? Pina la sapte ori?``
MAT 18: 22 Isus i-a zis: ,,Eu nu-ti zic pina la sapte ori, ci pina la saptezeci de ori cite sapte.
FAPTE 7: 59 Si aruncau cu pietre in Stefan, care se ruga si zicea: ,,Doamne Isuse, primeste duhul meu!``
FAPTE 7: 60 Apoi a ingenuncheat, si a strigat cu glas tare: ,,Doamne, nu le tinea in seama pacatul acesta!`` Si dupa aceste vorbe, a adormit.
EFES 5: 25 Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S'a dat pe Sine pentru ea,...
1TIM 2: 1 Va indemn dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multamiri pentru toti oamenii,
FILIP 4: 5 Blindeta voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape. ".
Deci oameni buni, va dau iubire tra-la-la ... daca imi slujiti - " Veniti de va-nchinati ! ".
" Un fundamentalis crestin ar trebui sa exceleze in smerenie si in iubirea de pace ".
Ar trebui, dar el e bun si " iubitor " numai cu semenii sai, adika _ doar cu cei care slujesc doctrinei.
" Iata un exemplu de actiune crestina: ************ Parintii fetelor decapitate ii iarta pe ucigasi ".
Daca esti psihopat, bineinteles ca il ierti la randul tau pe semenul de aceeasi natura.

Asta nu se numeste a ierta ci se numeste complicitate la crima. Probabil de-ar fi stiut familia respectiva de dinainte ca acei criminali le vor ucide fiicele, ar fi spus la fel - aveti liber arbitru, deci ma uit la voi ca la teatru cum imi ucideti copiii si va iert dupa ce comiteti opera... poate va donez si o medalie si sincere felicitari... Iata ce oameni bolnavi ! E ca si-n " Miorita ", cand ciobanul respectiv stie ca va fi ucis si asteapta acest lucru cu bratele deschise. Numai alienatii pot judeca in acest fel...
" Eu ma mir cum niste oameni incapabili sa respecte alti participanti la discutie pot flutura in fata noastra cuvinte asa mari, dar care sunt golite, secatuite de orice urma de continut...batrana care merge la biserica sa aprinda o lumanare este ceva ce contravine vietii, bebelusul dus la botez este ceva ce contravine vietii, doi tineri care merg sa se cunune este ceva ce contravine vietii.... "
Asta nu e altceva decat traditie. Nu are nicio legatura cu vreo fiinta supranaturala. Sunt aspecte indiscutabil profane. Daca tu vezi ceva sanct in aceasta imagine - un popa, aproape ca ineaca un copil intr-un cazan cu apa...
''Fiule, ca sa fii un bun crestin, cauta sa fii un bun PASTOR la turma ta!''
Traducere - propaga doctrina mai departe, daca vrei sa faci parte din breasla noastra, ca un bun manipulator la intreaga turma alcatuita din servi, care se arunca cu totzii cu capul in fantana fara sa judece... caci totzi cred ca e un lucru brav a-ti da viata pentru unul singur. Acest regim e pur absolutist.