Aseneth, la 09 May 2012 - 03:52 PM, a spus:
Gresit este faptul ca tu ai o singura idee fixa despre biblie, cum ca Iisus este de fapt Satana si o toooot repeti cel putin de cand sunt eu pe forum, in mai multe variante, ca sa para mai multe idei
.
Nu stiu daca ideea mea este gresita sau nu!
Dar stiu ca la fel de fixisti sunt si altii care cred ca Isus este Dumnezeu, si vad ca acest lucru nu te deranjeaza desi asta se spune cu muuult inainte ca tu sa fi pe acest forum. adica maio exact de cca 2000 de ani!
Important este faptul ca eu imi bazez afirmatia mea chiar pe afirmatii din Biblie in care chiar Dumnezeul Creator (si nu niste oameni) neaga existenta altui Dumnezeu in afara de a Sa insusi, si aceasta afirmatie a lui Dumnezeu este o confirmare precum ca eu as avea mai multa dreptate decat au aceia care cred ca Isus este Dumnezeu. Ba in plus Dumnezeu Creatorul le si spuna alor Sai ce sa faca cu cei care cred in cei care sunt crezuti ca "dumnezei" prin "minunile" pe care le-au facut vezi Deuteronom 13.1-15
Citeaza
Eu mi-am facut datoria de a face putina ordine. Lasa-ma pe mine sa moderez si tu da-i inainte , poate convingi pe cineva.....
Nu-ti contest buna intentie, dar puteai sa mai ai un pic de rabdare sa vezi si alte intrebari pe care le voi pune pentru ca mai am muuulte de intrebat, si intrebarile sunt extrem de diverse, si nu se refera doar la "ideea mea fixa"!
Asa ca voi incerca, bineinteles cu permisiunea ta, sa deschid din nou acel topic cu intrebari referitoare la religia crestina.
Imi permiti?
Contact
Facebook
Twitter
RSS