Ce religie/confesiune ai? Sa stim de pe ce pozitii incepem discutiile
Scris 21 June 2010 - 03:53 PM
mmm sa ma gandesc , botezat ortodox , trecut la islam , practicant in oarecare masura a budhismului , cochetez cu shinto ,
deci zen budoislamocrestin sintoist .
deci zen budoislamocrestin sintoist .
Scris 04 July 2010 - 03:19 AM
n-am nicio religie.
n-am fost botezată. sunt dispusă să-mi aleg religia când îmi vine mintea la cap. sunt jumătate creştină, jumătate evreică. o creştină penibil de necreştină şi o evreică necredincioasă care n-a respectat în viaţa ei caşrutul.
cică aş crede-n dumnezeu, dar aşa, ipotetic. încă nu mi-a demonstrat că există, dar îi pomenesc numele.
n-am fost botezată. sunt dispusă să-mi aleg religia când îmi vine mintea la cap. sunt jumătate creştină, jumătate evreică. o creştină penibil de necreştină şi o evreică necredincioasă care n-a respectat în viaţa ei caşrutul.
cică aş crede-n dumnezeu, dar aşa, ipotetic. încă nu mi-a demonstrat că există, dar îi pomenesc numele.
Scris 24 July 2010 - 10:50 AM
Nu cred in nicio religie, le consider inutile. In rest, numai de bine.
p.s. sunt botezata la ortodocsi.
p.s. sunt botezata la ortodocsi.
Aceasta postare a fost editata de Itsi Bitsi: 24 July 2010 - 10:47 AM
Scris 25 July 2010 - 01:20 AM
ateistă, şi nu prea.
gen, mă folosesc de dumnezeu doar când am nevoie să mă scoată din belele .
nu m-am hotărât ce religie să urmez...dar la cât îl simpatizez pe iisus... aş zice că mă botez tot în religia mozaicăăă (bine că nu-s băiat...aş fi avut de suferit puţin la aşa zisul botez în religia mozaică
)
gen, mă folosesc de dumnezeu doar când am nevoie să mă scoată din belele .
nu m-am hotărât ce religie să urmez...dar la cât îl simpatizez pe iisus... aş zice că mă botez tot în religia mozaicăăă (bine că nu-s băiat...aş fi avut de suferit puţin la aşa zisul botez în religia mozaică
Scris 25 July 2010 - 11:26 PM
Doar exprimarea apartenentei religioase insotita de minimul de comentariu posibil va rog si fara comentarii la comentariu. Pe religie este destul spatiu pentru dezbateri.
Scris 29 December 2010 - 04:52 PM
Protestant (Luteran) dar frecventez Biserica Romano-Catolica.
Scris 30 December 2010 - 12:58 PM
Am fost botezata ortodox, nunta ortodoxa si botezul copilului tot ortodox. Deci, teoretic, sunt ortodoxa. Crestin-ortodoxa. Practic, credinta mea e un pic mai universala.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Buddhismul
Teme combinate |
Ameagaru | 214 | 26.779 |
|
Imortalitate, intrare in rai, istoria religiei si de ce ortodoxia e credinta devarata | Dimineata | 2 | 1.109 |
|
|
HareKrishna | 92 | 8.346 |
|
|
Eugen3 | 101 | 6.616 |
|
Cele 10 porunci, doar sa fie? | peter bahuczki | 131 | 9.696 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS