Iubire , obsesie sau obisnuinta? Un amalgam de sentimente..
Scris 05 February 2007 - 12:37 PM
Scris 05 February 2007 - 02:00 PM
Draga mea,sincer,nu ma vad in postura sa iti dai sfaturi,pt ca ..si eu sunt intr'o relatie de n'ar mai fi.Daca acepti o simpla parere,nu neaparat un sfat.Am sa iti spun ce cred eu.
Mi se pare dureros sa te desparti de cineva dupa 6 ani si sa incerci sa o iei de la 0.Asta ai realizat si tu,cand te'ai trezit in bratele altuia,unul nou,dar pe care nu il cunosti prea bine,nu ai amintiri de 6 ani cu el,nu ai impartit mai nimic cu respectivul.
Rutina din relatia voastra(cu primul) era normala dupa atatia ani de stat impreuna.Relatia voastra,incepand din adolescenta,s'a consumat pana la urma,tu fiind prima care ti'ai dorit altceva.
Poate ca,esti o fire mai independenta si pana la urma ai zis : Vreau sa vad cum e cu altul !
Multe fete gandesc asa la un moment dat..mie inca nu mi'a venit randul
Ar fi intr'un fel nedrept acum sa te bagi in relatia lor.Intotdeauna cand te bagi intr'o relatie gandeste'te cum ar fi sa se bage alta in relatia ta.Eu asa fac si reusesc in felul asta sa nu distrug nici o relatie.
Ea,intr'adevar a fost alaturi de el cand tu i'ai intors spatele si respingandu'l l'ai apropiat de ea mai mult.
Nu poti decat sa,privesti inainte..e f greu sa reincepi ceva,fara sa ramana macar un nod.
Scris 05 February 2007 - 04:18 PM
Scris 05 February 2007 - 05:39 PM
Despartirea lor a fost inevitabila,nu am provocat'o eu.
Fosta lui prietena a pierdut controlul asupra mintii ei...si a devenit intr'o noapte altcineva.
El era distrus,orice om ar reactiona ca el.
Este dureros sa te trezesti a doua zi langa o alta femeie:O femeie care striga la toti ca vor sa o omoare,care nu mai stie cum o cheama,unde e ..etc!
Eu l'am ajutat moral,l'am scos din starea in care a fost.
Incet..incet..ne'am apropiat unul de altul,mai mult decat am prevazut eu.
A ajuns sa ma iubeasca f mult.Acum suntem logoditi,ea este de domeniul trecutului.
Am trecut si eu prin o gramada de incertitudini..imi puneam mii de intrebari : Oare cum este ea? Oare cum se purta cu el ? Etc... Mai ales ca,locuim in casa si in camera in care a locuit cu ea.
Dar amintirea ei,s'a sters...nu are nici o reactie cand vorbim de ea,incerc cat mai rar sa deschid subiectul EA.
Am trecut prin multe,am vrut de multe ori sa renunt si sa imi gasesc un barbat care nu a iubit pe nimeni ...dar el m'a convins in timp ...ca...ma iubeste mai mult decat ar fi iubit'o pe ea vreodata .
Drept dovada,ne'am logodit..cu ea a stat aproape 4 ani si nu a facut pasul asta.
Eu,nu ma mai compar cu ea de mult.Am investigat mai mult..cine a fost,cum era..si mi'am dat seama ca...nici nu exista termen de comparatie intre noi,din toate pct de vedere.
Nu intotdeauna ce urmeaza este mai rau decat ce ai avut.
Intotdeauna cand m'a comparat cu ea,m'a scos pe mine in avantaj.Si nu numai ca sa ma simt eu bine,dar asa si e.
Sunt mari diferente intre mine si ea.
Scris 05 February 2007 - 05:52 PM
aduna-te! fruntea sus! viata merge inainte!!!
Scris 05 February 2007 - 07:40 PM
Il regreti pe fostul ,doar pt ca celalalt nu a fost asa cum ai crezut ca va fi.
Daca erai bine-merci cu "celalalt" ,acum ziceai : bine ca am scapat de "pictisitor".
Nu e iubire,nu e obsesie,nu e obisnuinta. Simti doar amaraciunea omului ce a pierdut pe mana lui!
Sa-ti mai spun ca trebuia sa apreciezi ce ai langa tine si sa intelegi ca ,pt a scapa de plictiseala (?) in cuplu,trebuia sa faci si tu ceva? Sa-ti mai spun ca in viata asta nu le poti avea pe toate?
Ai vrut altceva...acum ai ce ti-ai dorit. Asa-i ca nu te mai plictisesti?
Si inca ceva;nu te mai amagi ca el acum are o relatie-pansament!
1,Nu faci un copil cand ai o astfel de relatie
2, nu stai intro relatie doar pt copil. Asta se intampla,da. dar dupa muuulti ani de casnicie!
3,cele mai mari iubiri,s-au infiripat intre victime si salvatorii lor. ( cica e treaba psihica
Poate asta a fost lectia ce a trebuit sa o inveti. Sunt sigura ca ,primul barbat care-ti va oferii dragoste si siguranta,vei sti sa-l apreciezi.
Scris 05 February 2007 - 07:51 PM
nightwish, la Feb 5 2007, 09:47 PM, a spus:
Sunt sigura de asta. Dar eu ma refeream strict la ce a povestit ea .
Cu atata diversitate de prezervative...etc ,imi este greu sa cred ca nu SI EL a dorit acel copil. Si un copil,nu-l doresti cu oricine! in ideea asta am scris cele de mai sus.
Scris 05 February 2007 - 08:08 PM
Bydy, la Feb 5 2007, 07:40 PM, a spus:
Aici is de acord si eu cu tine bydy.
Pe bune mai, in lumea asta a disparut chestia aia neinsemnata, zisa si mama/tata. ?!
Unde-s parintii copiilor astora ?!
Netu` tine acum loc de mama si tata ?!
L-ati vazut si pe pustiulica ala de 13 ani ?!
Fata asta of, si-a inceput viata cu stangu`..
Draga mea la intrebarile, framantarile tale ai nevoie de sfaturile cuiva apropiat tie-adica din viata reala.
Si asa ai facut multe greseli pana acum...
Macar o matusa ceva.
Nu niste persoane straine/nickuri doamne iarta-ma.
Scris 05 February 2007 - 08:15 PM
Bydy, la Feb 5 2007, 08:40 PM, a spus:
Il regreti pe fostul ,doar pt ca celalalt nu a fost asa cum ai crezut ca va fi.
Daca erai bine-merci cu "celalalt" ,acum ziceai : bine ca am scapat de "pictisitor".
Nu e iubire,nu e obsesie,nu e obisnuinta. Simti doar amaraciunea omului ce a pierdut pe mana lui!
Sa-ti mai spun ca trebuia sa apreciezi ce ai langa tine si sa intelegi ca ,pt a scapa de plictiseala (?) in cuplu,trebuia sa faci si tu ceva? Sa-ti mai spun ca in viata asta nu le poti avea pe toate?
Ai vrut altceva...acum ai ce ti-ai dorit. Asa-i ca nu te mai plictisesti?
Si inca ceva;nu te mai amagi ca el acum are o relatie-pansament!
1,Nu faci un copil cand ai o astfel de relatie
2, nu stai intro relatie doar pt copil. Asta se intampla,da. dar dupa muuulti ani de casnicie!
---3,cele mai mari iubiri,s-au infiripat intre victime si salvatorii lor. ( cica e treaba psihica
Poate asta a fost lectia ce a trebuit sa o inveti. Sunt sigura ca ,primul barbat care-ti va oferii dragoste si siguranta,vei sti sa-l apreciezi.
Hai ca m'ai facut optimista!
Nu stiam faza: Cele mai mari iubiri,s-au infiripat intre victime si salvatorii lor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Parsivitatea | dede2004 | 39 | 15.246 |
|
Dragoste/sex in zapada
optiunea mea :-)) |
LYDYA.... | 130 | 12.084 |
|
ejaculare