sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

paietele - Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Shazza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 05

Scris 15 February 2005 - 11:16 PM

Am si eu o intrebare: ce parere aveti de aplicatiile de gen paiete, strasuri etc. O perioada eram impotriva lor, le consideram de prost gust. Dar mai nou am observat ca anumite combinatii de paiete arata foarte bine. Eu am un fel de pantofi/sandale/opinci (mai bine le numesc incaltari pentru ca nu stiu exact ce sunt) roz cu paiete si arata dragut.
aaa, si ati putea trage o privire si la topicul "Imbracamintea", am pus o intrebare acolo...
ocai docai, v-am lasat ca deja cer prea multe :">
0

#2 Utilizator offline   Shazza 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 13-February 05

Scris 20 February 2005 - 10:03 PM

nu mai raspunde nimeni?? :o:
0

#3 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 20 February 2005 - 10:12 PM

Sincer, mie nu imi plac. Imi sugereaza ideea de circ, de cabaret, de stralucire ieftina.
Prefer simplu si elegant.

Din pacate cu celalat subiect nu pot sa te ajut, nici eu nu sunt in tara.

Aceasta postare a fost editata de corinae: 20 February 2005 - 10:15 PM

0

#4 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 20 February 2005 - 10:12 PM

sazza, la Feb 20 2005, 11:03 PM, a spus:

nu mai raspunde nimeni??  :o:
[snapbacca]28626[/snapbacca]

Buna sazza, incerc sa raspund eu: totul mi se pare ca depinde de situatie: adica sunt accesorii care se folosesc seara, pentru a aduce scanteierea stelelor pe imbracaminte si accesorii. -_- de altfel, cred ca sunt elemente preluate din garderoba actritelor :) , si nici atunci nu intotdeauna, ci in situatii speciale. Si, pe langa asta, totul depinde si de cantitate: nu poti sa fii "muiata" din cap pana in picioare in strassuri, pentru ca arata aiurea. Dar cu masura, pe ici pe colo si in punctele esentiale, sunt oca. Poate ai vazut, ca mai nou sa-au purtat iarna asta si in machiar - desi mie nu imi plac, in unele cazuri , cum e revelionul, cand poti exagera un pic - sunt Oca. Si daca ti se potrivesc, normal - eu nu sunt de acord cu a purta ceva numai pentru ca asa zice moda. :o:

Succes! :)
0

#5 Utilizator offline   lido 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 04-April 05

Scris 04 April 2005 - 04:43 PM

Urasc orice fel de paiete, strasuri, fundite, volanase, margelute aplicate, etc. Mi se par inutile (ca sa nu spun de prost gust pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, este strict parerea mea). Orice haina cred ca e mai frumoasa simpla, fara toate acele aplicatii decat cu. Pentru mine simplu inseamna elegant. Am vazut candva o rochie de seara cu niste "chestii" pe ea (nu-mi cereti sa le definesc, nu stiu) si mi-am imaginat cum ar arata acea rochie fara acele "chestii". Bineinteles ca FARA ar fi aratat mult mai bine! Dar asta e, gusturile nu se discuta. Asa ca, ce se spun? Bafta in alegeri reusite si sa fii tu multumita de ceea ce preferi. Ca pana la urma asta conteaza -- ce-ti place tie cel mai mult.
0

#6 Utilizator offline   BubbleGun 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-November 04

Scris 29 August 2005 - 10:57 PM

purtate cu bun simt si la evenimentele adecvate..dau bine
0

#7 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 30 August 2005 - 04:31 AM

de curind lucrez la un magazin si procesez toate imbracamintea ptr. raionul de femei.... si multe din imbracaminte au aplicatii cu paiete si "beads" , de la maiouri de vara pina la rochiile de seara... unele mai frumoase de cit altele..... unele imi plac altele nu... in general imi place cele cu "beads" .... posed doar un singur tricou cu beads care mi-a placut... il port f. rar ptr. ca trebuie spalat de mina si trebuie sa fiu atenta....
0

#8 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 21 September 2005 - 08:33 PM

Paiete roz mi-am lipit shi eu unul dintre telefoane si pe telecomanda de la alarma masinii, dar doar la asta ma limitez.. arata chiar bine.
in rest, imbracamintea cu paiete o port in functie de ocazie shi de ora respectiva... sunt dragutze, au ceva aparte, dar asta dak sunt aplicate in limita bunului simt! :(
iar pe incaltaminte... toti pantofiorii, sandalutzele, papuceii si opincutele mele au fost cu paiete... :huggles:
0

#9 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 07 October 2005 - 02:34 AM

moda se schimba de azi pe maine :) :P asa k io folosesc si paiete si margetultze si tot ce e in voga :hi: :P cand nu au sa mai fie la moda le arunc :ok:
0

#10 Utilizator offline   skumpika 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 25 March 2006 - 08:39 PM

sunt o 'fana' a paietelor pot sa zic!!! dar bineinteles purtate cu gust...adika nu kiar peste tot.dau bine in cluburi,baieramuri ... dar pentru scoala sunt totusi cam..extravagante.. :doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Bijuterii din argint si inox - cumparate pe internet danielaa  2 5.129
Topic inchis hehehehe
da
Razvian  3 2.220
Replici noi matreata! anamaria83  2 9.007
Replici noi www.krtshop.ro
Haine pt fete cu livrare gratuita oriunde in tara
AdinaEma  0 2.453
Topic inchis DreadLocks skama  1 1.784