A insela sau a nu insela! Bla bla bla-uri
Scris 04 February 2007 - 10:26 PM
Asa, sa vedem..avem una bucata relatie, mascul+femela....De ce ai insela si de ce nu ai insela?...si discut doar din punct de vedere sexual, avand pe cineva din afara relatiei cu care doar faci sex.
Vreau motive, vreau pareri...voi ati inselat? Credeti ca ati fost inselati? de ce ati facut asta sau de ce credeti ca vi s-a facut asta?
Vreau motive, vreau pareri...voi ati inselat? Credeti ca ati fost inselati? de ce ati facut asta sau de ce credeti ca vi s-a facut asta?
Scris 04 February 2007 - 10:50 PM
1. as insela..de dragul schimbarii..din dorinta de ceva nou..de dragul aventurii
2.nu as insela de teama ca m-as putea implica prea tare
deci in concluzie,cum nu pot insela fara sa ma implic si sentimental..prefer sa nu o fac..sa raman doar cu dorinta..
sunt curioasa sa vad si alte pareri
2.nu as insela de teama ca m-as putea implica prea tare
deci in concluzie,cum nu pot insela fara sa ma implic si sentimental..prefer sa nu o fac..sa raman doar cu dorinta..
sunt curioasa sa vad si alte pareri
Scris 04 February 2007 - 10:58 PM
1.Daca as avea o relatie fara sentimente,doar pe baza de sex...nu,nu as insela.Mi se pare lipsit de onoare.Daca m-ar atrage altcineva,m-as desparti de actualul partener.(sincer,eu nu as sta cu cineva fara sa simt nimic pentru persoana respectiva)
2.Nu am inselat,si nici nu am degand sa o fac...dragostea e mult prea mare.
3.Daca esti indragostit,nu cred ca poti insela(asta este parerea mea)
4.Eu personal prefer sa mi se spuna in fata:imi place altcineva.Nu mai vreau sa fiu cu tine.Daca as descoperi vreodata asa ceva,cred ca as incheia relatia pe loc.
2.Nu am inselat,si nici nu am degand sa o fac...dragostea e mult prea mare.
3.Daca esti indragostit,nu cred ca poti insela(asta este parerea mea)
4.Eu personal prefer sa mi se spuna in fata:imi place altcineva.Nu mai vreau sa fiu cu tine.Daca as descoperi vreodata asa ceva,cred ca as incheia relatia pe loc.
Scris 04 February 2007 - 11:01 PM
crystyann, la Feb 4 2007, 10:26 PM, a spus:
Asa, sa vedem..avem una bucata relatie, mascul+femela....De ce ai insela si de ce nu ai insela?...si discut doar din punct de vedere sexual, avand pe cineva din afara relatiei cu care doar faci sex.
Am fost inselata, am inselat..
De ce a facut-o el? Pentru ca a vrut.
De ce am facut-o eu? Pentru ca am vrut.
Simplu, nu?
Scris 04 February 2007 - 11:04 PM
nightwish, la Feb 4 2007, 11:01 PM, a spus:
Am fost inselata, am inselat..
Simplu, nu?
Simplu, nu?
Simplu pana la proba "De ce"-urilor.
Nu am inselat. Am considerat ca despartirea este o modalitate mult mai corecta si onesta de a distruge o relatie.
Scris 04 February 2007 - 11:07 PM
E simplu si dupa aia. Nu caut motive ascunse.. sau mai stiu eu ce altceva. Pur si simplu.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Strut | 31 | 2.786 |
|
Femeile stiu ce vor
doar ca...una spun si alta gandesc |
Cristi din prahova | 137 | 12.798 |
|
Ca tot se plangea cineva ca "stam ca la striptease"... |
TheEvil | 391 | 25.991 |
|
Ce-si doresc femeile de la actul sexual?
Pentru lamuriri la topicul lui Zburam |
Mamaitza | 164 | 29.699 |
|
Muzica si iubirea | nightwish | 25 | 11.565 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS