Fenomene ocultate
Scris 04 February 2007 - 01:50 PM
Caut persoane din Cluj-Napoca, pentru asociere si studiul fenomenelor ocultate.
Neseriosii sa se abtina.
Neseriosii sa se abtina.
Scris 10 February 2007 - 02:21 AM
Ok, de exemplu...
Cutremurul imens care a produs Tsunami`urile si din cauza caruia inclusiv axa pamantului s`a deplasat, este un "fenomen ocultat".
-Ce e ocultat aici? Faptul ca in urma unor acorduri mai mult sau mai putin cunoscute cutremurul a fost provocat de detonarea unor incarcaturi atomice sau nucleare(nu cunosc detalii pentru ca inca n`am studiat acest fenomen) plasate la mare adancime.
-De ce e ocultat? Probabil pentru ca face parte din planul(rile) de a ascunde(a oculta) sub masca fenomenelor "naturale" marea transformare a omenirii si a planetei noastre. (si probabil pentru a o face iminenta)
Ps. "...daca nu sunt dovezi, atunci se fabrica..."
Scris 10 February 2007 - 10:49 PM
Nomis, la Feb 10 2007, 02:21 AM, a spus:
Ok, de exemplu...
Cutremurul imens care a produs Tsunami`urile si din cauza caruia inclusiv axa pamantului s`a deplasat, este un "fenomen ocultat".
-Ce e ocultat aici? Faptul ca in urma unor acorduri mai mult sau mai putin cunoscute cutremurul a fost provocat de detonarea unor incarcaturi atomice sau nucleare(nu cunosc detalii pentru ca inca n`am studiat acest fenomen) plasate la mare adancime.
-De ce e ocultat? Probabil pentru ca face parte din planul(rile) de a ascunde(a oculta) sub masca fenomenelor "naturale" marea transformare a omenirii si a planetei noastre. (si probabil pentru a o face iminenta)
oooh! got it
Scris 10 February 2007 - 11:00 PM
O nouă sectă e pe cale să se formeze...
Aceasta postare a fost editata de Hortulanus: 10 February 2007 - 11:00 PM
Scris 10 February 2007 - 11:04 PM
Nomis, la Feb 10 2007, 02:21 AM, a spus:
Ok, de exemplu...
Ioi! ...nu stiam! asa de greu e, sau inca nu stii, pentru ca n-ai studiat? Daca studiezi, contacteaza-ma! Poate ma ajuti si pa mine!
Scris 11 February 2007 - 04:24 PM
Stiti povestea"Ratusca cea urita"?
Cea de care rideau toate gistele,ca nu e asemenea lor.
Nici nu putea fi asemenea lor fiindca era...lebada!
"Dex"-ul,este incomplet;contribuie la completarea lui,fiecare cu ce poate si-l lasa inima.Veti fi uimiti cite nu veti gasi in el!
Si eu am cautat in "dex",cuvintul "servar" si nu l-am gasit! ("...se pare ca servarele nu lucreaza atat de repede - cat se raspunde pe forum! ")
"Cine e fara de pacat sa arunce cu piatra..."
Banuiesc ca adjectivul "ocult"(ascuns,tainic,necunoscut,misterios) este cunoscut; si verbul "a oculta" este cunoscut.De aici,o multime de contradictii...si interpretari.Dar,e folosit;si e folosit in sensul de "a ascunde","a umbri"...
(http://www.google.it...q=ocultat&meta=).De ce nu si "fenomene ocultate"?
Numai un "guru" al literelor de talia lui Pruteanu,ne poate lumina...
Dar forma nu ar trebui sa ne opreasca accesul la continut.Ideea,ati inteles-o...
Ce va face sa fiti rautaciosi gratuit,nu inteleg...
Sa fie o consecinta a cunoasterii si iluminarii?
Sau doar un fenomen ocultat?
Nici nu putea fi asemenea lor fiindca era...lebada!
"Dex"-ul,este incomplet;contribuie la completarea lui,fiecare cu ce poate si-l lasa inima.Veti fi uimiti cite nu veti gasi in el!
Si eu am cautat in "dex",cuvintul "servar" si nu l-am gasit! ("...se pare ca servarele nu lucreaza atat de repede - cat se raspunde pe forum! ")
"Cine e fara de pacat sa arunce cu piatra..."
Banuiesc ca adjectivul "ocult"(ascuns,tainic,necunoscut,misterios) este cunoscut; si verbul "a oculta" este cunoscut.De aici,o multime de contradictii...si interpretari.Dar,e folosit;si e folosit in sensul de "a ascunde","a umbri"...
(http://www.google.it...q=ocultat&meta=).De ce nu si "fenomene ocultate"?
Numai un "guru" al literelor de talia lui Pruteanu,ne poate lumina...
Dar forma nu ar trebui sa ne opreasca accesul la continut.Ideea,ati inteles-o...
Ce va face sa fiti rautaciosi gratuit,nu inteleg...
Sau doar un fenomen ocultat?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Consiliere astrologica | Bubu_zuza | 0 | 1.361 |
|
Combustia spontana
Cum te poti transforma in cenusa fara vreo explicatie logica |
Bagherra | 17 | 7.534 |
|