sau Inregistrare

• 93 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Extraterestrii... printre noi Invazie ori mutatie genetica? Evaluare topic: - - - - -

#881 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 13 April 2011 - 11:07 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la 13 April 2011 - 10:45 AM, a spus:

Cea mai apropiata stea de noi e la 4,3 ani-lumina. Omul a fost pana acum doar la 1,3 secunde-lumina de Pamant, respectiv pe Luna. Deci chiar si daca am descoperi extraterestri pe Alfa Centauri, orice am face noi, tot nu prea vom reusi sa ii vizitam. Probabil mai avem secole/milenii de avansat pana a fi in stare de a merge la o alta stea.

Eu cred ca odata ce prinzi startul evolutiei rapide o tii tot asa...deci intr-un secol sau doua cred ca o sa putem sa ne asezam pe alta planeta :P
0

#882 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 15 April 2011 - 12:09 AM

Si cine spune ca nu ar fi sau, ar fi fost atit viata, cit si viata inteligenta pe alte corpuri din sistemul solar?
Se decreteaza de aici de pe Pamint, ce este la milioane de km de noi.

De sute si mii de ani, ne mint, cu privire la alte fiinte, care ne viziteaza, culmea, la noi acasa. Si ne obliga, sa credem ce vor ei. Ca nu vedem bine.

Deschideti ochii, ca altii in locul vostru nu au cum sa-i deschida.

Deja este o campanie oficiala, semioficiala, de reluare a dosarelor ozn. Am observat, ca se incearca acum ideea ca ar fi obiecte terestre. In anii 50, nici nu indrazneau sa spuna asa ceva.
Si alte informari care spun clar ca au fost capturate atit obiecte cit si fiinte.
0

#883 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 21 April 2011 - 04:59 PM

Vezi postareapuişor, la 13 April 2011 - 11:07 PM, a spus:

Eu cred ca odata ce prinzi startul evolutiei rapide o tii tot asa...deci intr-un secol sau doua cred ca o sa putem sa ne asezam pe alta planeta :P

Pe alta planeta din sistemul nostru solar, probabil. Dar era vorba de ajuns la stele. La stele nu vom ajunge prea curand.
0

#884 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 May 2011 - 02:08 AM

Vezi postareaSea Eagle, la 13 April 2011 - 11:07 PM, a spus:

E vorba de un anumit declic ce se produce cind se prinde....firul evolutiei in acea directie.
Ca un evolutia, in stiinta si tehnica.
In spatiul cosmic, e vorba de totalitatea activitatilor umane ce vor fi angrenate.
Si bineinteles, un numar f mare de oameni.
0

#885 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 25 May 2011 - 01:59 PM

Uneori, cand privesc civilizatia umana si efectele sale asupra Naturii, am tendinta de a o compara cu efectele produse de ”civilizatia” unor virusi asupra unui organism ”colonizat” de acestia si apoi... virusii au tendinta naturala de a se transmite la alte organisme pentru a le ”coloniza”... Evident, virusii nu privesc acest lucru ca pe ceva rau...

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la 15 April 2011 - 12:09 AM, a spus:

Si cine spune ca nu ar fi sau, ar fi fost atit viata, cit si viata inteligenta pe alte corpuri din sistemul solar?

In Univers exista probabil multe civilizatii, sper ca macar unele din ele sa nu fie distructive...
Oare ce se intampla cand o civilizatie distructiva incearca sa colonizeze teritoriul altei civilizatii deistructive?
0

#886 Utilizator offline   KoLoSaL 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 11

Scris 26 May 2011 - 11:17 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 25 May 2011 - 01:59 PM, a spus:

Uneori, cand privesc civilizatia umana si efectele sale asupra Naturii, am tendinta de a o compara cu efectele produse de "civilizatia" unor virusi asupra unui organism "colonizat" de acestia si apoi... virusii au tendinta naturala de a se transmite la alte organisme pentru a le "coloniza"... Evident, virusii nu privesc acest lucru ca pe ceva rau...

In Univers exista probabil multe civilizatii, sper ca macar unele din ele sa nu fie distructive...
Oare ce se intampla cand o civilizatie distructiva incearca sa colonizeze teritoriul altei civilizatii deistructive?

Pai ori ii folosesc in fel si fel de scopuri " experimente....munca..." ori gasesc teritoriul ca pe un bun mediu de viata si atunci ii inaltura...

Ai dreptate stii de cand omul a descoperit focul apoi roata si etc..pana in zilele noastre facand o mica paranteza..la inceputul secolului 20 omenirea era in urma cu tehnologia....din cate stiim in rosswel in anul 1954 in localitatea Roswell New Mexico s-a raportat existenta unui ozn in care se aflau extraterestri si au fost gasite si cadavre.....primul satelit artificial Sputnik a fost amplasat pe orbita la 4 octombrie 1957 primul zbor pe luna a fost in 1966 se banuieste ca americanii au preluat tehnologie de la extraterestrii .
0

#887 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 June 2011 - 02:42 PM

Vezi postareaKoLoSaL, la 26 May 2011 - 11:17 PM, a spus:

Pai ori ii folosesc in fel si fel de scopuri " experimente....munca..." ori gasesc teritoriul ca pe un bun mediu de viata si atunci ii inaltura...

Ai dreptate stii de cand omul a descoperit focul apoi roata si etc..pana in zilele noastre facand o mica paranteza..la inceputul secolului 20 omenirea era in urma cu tehnologia....din cate stiim in rosswel in anul 1954 in localitatea Roswell New Mexico s-a raportat existenta unui ozn in care se aflau extraterestri si au fost gasite si cadavre.....primul satelit artificial Sputnik a fost amplasat pe orbita la 4 octombrie 1957 primul zbor pe luna a fost in 1966 se banuieste ca americanii au preluat tehnologie de la extraterestrii .

Roswell, in 1947. Prima aselenizare, in 1969. 2008, sonda Phoenix, pe Marte. cele mai clare imagini, de pina acum.
Si prima data cind am intrat eu pe net, in 2008. :crazy:
Sint date ...memorabile :crazy:

Din 2008, a inceput vonzoleala cu ozn, alien, pe net. :tease:
0

#888 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 27 June 2011 - 04:54 PM

http://stirileprotv....-in-rwanda.html

Stirile acestea despre ET au cam inceput sa se inmulteasca.Poza postata pe site mi-a amintit de filmul cu "anatomia unui Et". Uriasi au existat si la noi cert este ca antropologii sunt convinsi ca este vorba despre ET.
0

#889 Utilizator offline   Tipareth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 11

Scris 04 October 2011 - 08:07 AM

edit

Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 04 October 2011 - 08:23 AM

0

#890 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 October 2011 - 01:16 AM

Vezi postareaDally, la 26 May 2007 - 12:43 PM, a spus:

Daca tot ati ajuns la darwin, poate imi explica si mie cineva de ce s-au intamplat urmatoaarele: daca omul a evoluat din maimuta acum n... milioane de ani, de ce a ramas maimuta asa cum este ea, adica maimuta si nu a mai evoluat de atunci si de ce omul a ramas tot de atunci om si de asemenea nu a mai evoluat? Evolutia asta de care vorbeste dl. Darwin nu este un fenomen permanent? Sau se intampla doar cand avem noi chef ca sa ne putem sustine teoriile?
Si as mai solicita o explicatie: de ce apar figurile alea ciudaate cu tot felul de sfere de sticla pe cap si costume ciudate prin toate picturile preistorice? Si mai si zburau.... Erau oameni? Sii daca erau oameni, ce faceau cu ciudateniile alea pe ei? Asa o fi fost moda pe atunci....

Raspunsul e relativ simplu. E posibil maimutele antropoide sa fi fost suportul modificarilor genetice facute de alte fiinte. Si sint si acum interventii.
In plus este si o evolutie naturala, dar lenta. Ce nu explica omul.
Evolutia naturala exista si acum la toate animalele.
Nu se aseamana nici o vietuitoare cu stramosii lor de acum milioane de ani. Vezi calul. Si o multime de animale disparute, fara evolutie.
In Geneza se spune clar, ce a fost. Nu geneza aia cu Adam si Eva. Sint pasaje, ce explica clar, ca oamenii si zeii veneau si plecau. Si era multa galagie. Ceva de genul asta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 93 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi De ce? Dragos.  9 1.877
Replici noi Strigoi/ moroi
ce parere aveti ? sunt cazuri reale ?
november  18 4.759
Replici noi Monstrul din lacul Surduc, realitate sau legenda? peter bahuczki  1 2.215
Hot Topic (New) Atasamente Spirite Anka2903  67 13.066
Replici noi Tratat despre vampirism element22  0 829