sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

nu mai merge internetul prin INternet Sharing. desi pot da share, calculatoarele cu care am facut retea nu mai primes Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Zipper 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-February 07

Scris 02 February 2007 - 07:15 PM

din cate am inteles tipu de la net, care e responsabil cu serveru, a bagat un program care nu permite internetului sa fie shareat... desi rulez Wizardul cu I. Sharing .. tot nu mere ... [calculatoarele se vad in retea, etc ...]
ma gandesc ca ar trebui sa folosesc un firewall , sau un antivitus bun care sa inchida porturile prin care el comunica cu pc meu. dar sa las deschise cele prin care sharez netu.... sau nush ....

flosesc Kaspersky 6. am observat k Bit Defender 10 Internet Security si McAfee si inca unu fac acelasi lucru ... adica nu mai mere netu la cellalat pc.

cum pot sa il opresc sa-mi bage restrictie... ?

prin ce porturi comunica calculatoarele. care din ele sa le inchid si care sa le las deschise ... ?
...

sau ... ce pot sa fac... ?
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 February 2007 - 09:41 PM

Ar trebui să foloseşti un router, īn spatele căruia să poţi utiliza şi 10 calculatoare, dacă vrei. Sau să-ţi cauţi alt provider, dacă "tipul de la net" nu īnţelege că el trebuie să-ţi vāndă o anumită lărgime de bandă, cu care e treaba ce faci şi dacă o foloseşti pe unul sau pe 10 calculatoare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi provider > D O M I N E T <
sa fie vreo exceptie ?
popandaul  2 8.018
Replici noi firma - ce obiect de activitate? chipicao  0 5.797