sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Mai bine zis, subforumul Electronic & Dance Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 02 February 2007 - 01:53 AM

Cred ca se face o confuzie mare intre genul principal, care cuprinde mai multe stiluri, printre ele fiind si house. Ce incerc sa spun e ca house nu este un gen care sa cuprinda mai multe stiluri cum ar fi trance, chillout, club, electro, idm, techno etc, ci este un stil care apartine de genul Electronic & Dance --> Dance - cuprinde house, trance, club, acid, disco, euro dance, freestyle, techno, urban si Electronic - cuprinde ambient, breakbeat/breaks, electro, downtempo, drum & bass, experimental, IDM, minimal, happy hardcore, electronica si altele. Insa nu stiu daca ceea ce sugerez eu acum e o idee buna, deoarece astfel ar trebui sa fie schimbata si sectiunea Rock cu Alternative/Punk si Rock & Pop.
0

#2 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 02 February 2007 - 02:44 AM

dacă citeşti topicul postat de shur'tugal acolo la importante o să găseşti şi explicaţia numelor alese pentru subforumuri. evident că numele pot fi modificate īn limite rezonabile dacă userii doresc asta.

http://www.roportal....topic13330.html
0

#3 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 02 February 2007 - 11:20 PM

Vezi postareaFrjk, la Feb 2 2007, 01:53 AM, a spus:

Cred ca se face o confuzie mare intre genul principal, care cuprinde mai multe stiluri, printre ele fiind si house. Ce incerc sa spun e ca house nu este un gen care sa cuprinda mai multe stiluri cum ar fi trance, chillout, club, electro, idm, techno etc, ci este un stil care apartine de genul Electronic & Dance --> Dance - cuprinde house, trance, club, acid, disco, euro dance, freestyle, techno, urban si Electronic - cuprinde ambient, breakbeat/breaks, electro, downtempo, drum & bass, experimental, IDM, minimal, happy hardcore, electronica si altele. Insa nu stiu daca ceea ce sugerez eu acum e o idee buna, deoarece astfel ar trebui sa fie schimbata si sectiunea Rock cu Alternative/Punk si Rock & Pop.

Ai facut o clasificare corecta deci nu stiu de ce n-ar trebui considerata o idee buna. Majoritatea tind sa le bage pe toate la house. E clar ca lumea e foarte superficiala si putin documentata cand vine vb de muzica asta. Mai naspa este ca nu stiu daca, cei pasionati de muzica electronic&dance sunt mai mult de 20%. :roll:
0

#4 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 03 February 2007 - 01:50 AM

modificat :roll:
0

#5 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 03 February 2007 - 01:52 AM

Vezi postareaShur, la Feb 3 2007, 01:50 AM, a spus:

modificat 8)

şi īnchis :roll:
sper ca lumea să fie mulţumită de schimbare :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Infuzie de muzica si atmosfera pe insula lacul morii
un nou stil occidental de distractie - tenteaza?
Limo  4 3.172
Replici noi PROCONSUL la LIVE CLUB
Un concert extraordinar
Offseth  0 2.368
Topic inchis CAUT Laura Andresan feat Grasu XXL-XXX cica ar fi iesit melodia care faci rost te rog pune un link spre melodie
VA ROG CARE PUTETI SA FACETI ROST DE MELODIA ASTA SA DATI UN LINK
prontto  8 7.182
Topic inchis "Din bucata mea de paine" song alexander2009  6 2.364
Replici noi [10, 11 sept 2010] Trance Vibrations @ Timisoara
tyDi from Australia special guest
1sonar  0 627