Cred ca se face o confuzie mare intre genul principal, care cuprinde mai multe stiluri, printre ele fiind si house. Ce incerc sa spun e ca house nu este un gen care sa cuprinda mai multe stiluri cum ar fi trance, chillout, club, electro, idm, techno etc, ci este un stil care apartine de genul Electronic & Dance --> Dance - cuprinde house, trance, club, acid, disco, euro dance, freestyle, techno, urban si Electronic - cuprinde ambient, breakbeat/breaks, electro, downtempo, drum & bass, experimental, IDM, minimal, happy hardcore, electronica si altele. Insa nu stiu daca ceea ce sugerez eu acum e o idee buna, deoarece astfel ar trebui sa fie schimbata si sectiunea Rock cu Alternative/Punk si Rock & Pop.
Pagina 1 din 1
Mai bine zis, subforumul Electronic & Dance
Scris 02 February 2007 - 02:44 AM
dacă citeşti topicul postat de shur'tugal acolo la importante o să găseşti şi explicaţia numelor alese pentru subforumuri. evident că numele pot fi modificate īn limite rezonabile dacă userii doresc asta.
http://www.roportal....topic13330.html
http://www.roportal....topic13330.html
Scris 02 February 2007 - 11:20 PM
Frjk, la Feb 2 2007, 01:53 AM, a spus:
Cred ca se face o confuzie mare intre genul principal, care cuprinde mai multe stiluri, printre ele fiind si house. Ce incerc sa spun e ca house nu este un gen care sa cuprinda mai multe stiluri cum ar fi trance, chillout, club, electro, idm, techno etc, ci este un stil care apartine de genul Electronic & Dance --> Dance - cuprinde house, trance, club, acid, disco, euro dance, freestyle, techno, urban si Electronic - cuprinde ambient, breakbeat/breaks, electro, downtempo, drum & bass, experimental, IDM, minimal, happy hardcore, electronica si altele. Insa nu stiu daca ceea ce sugerez eu acum e o idee buna, deoarece astfel ar trebui sa fie schimbata si sectiunea Rock cu Alternative/Punk si Rock & Pop.
Ai facut o clasificare corecta deci nu stiu de ce n-ar trebui considerata o idee buna. Majoritatea tind sa le bage pe toate la house. E clar ca lumea e foarte superficiala si putin documentata cand vine vb de muzica asta. Mai naspa este ca nu stiu daca, cei pasionati de muzica electronic&dance sunt mai mult de 20%.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Infuzie de muzica si atmosfera pe insula lacul morii
un nou stil occidental de distractie - tenteaza? |
Limo | 4 | 3.172 |
|
PROCONSUL la LIVE CLUB
Un concert extraordinar |
Offseth | 0 | 2.368 |
|
CAUT Laura Andresan feat Grasu XXL-XXX cica ar fi iesit melodia care faci rost te rog pune un link spre melodie
VA ROG CARE PUTETI SA FACETI ROST DE MELODIA ASTA SA DATI UN LINK |
prontto | 8 | 7.182 |
|
"Din bucata mea de paine" song | alexander2009 | 6 | 2.364 |
|
[10, 11 sept 2010] Trance Vibrations @ Timisoara
tyDi from Australia special guest |
1sonar | 0 | 627 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS