sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

adevarul din noi ... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 01 February 2007 - 09:56 AM

"Boala apare atunci cānd oamenii nu pot trăi corect şi fericiţi... Trebuie să-ţi aştepţi jumătatea cosmică. Nimeni nu ar trebui să se amestece īn destinele altora. Oamenii nu ar trebui să sufere datorită greşelilor din trecut, ci să ia contact cu ceea ce le este destinat şi să urmarească să atingă aceste īnălţimi, să mearga mai departe pentru a-şi īndeplini visurile. (Acestea sunt exact cuvintele lui Boris)

Trebuie să fii mai compasiv şi inimos. Īn caz că cineva te loveşte, īmbrăţişează-ţi duşmanul, cere-ţi iertare şi īngenunchează īn faţa lui. Īn caz că cineva te urăşte, iubeşte-l cu toată iubirea şi devoţiunea ta şi cere-ţi iertare. Acestea sunt regulile iubirii şi umilintei. Stiţi de ce au murit Lemurienii? Şi eu sunt parţial vinovat pentru asta. Ei nu mai doreau să se dezvolte spiritual. Au părăsit calea pe care trebuiau să meargă, distrugānd īn acest fel integritatea planetei. Calea magiei nu duce nicăieri. Iubirea este adevărata magie!"

asta spune copilul Boriska din Rusia ... si sunt de acord ...

ce ne impiedica sa traim asa?

ce parere aveti ?
0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 01 February 2007 - 10:00 AM

sincere felicitari!!!!!!!!!
ma regasesc .... cu bucurie
0

#3 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 February 2007 - 10:14 AM

eu ma regasesc partial :crazy:
0

#4 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 01 February 2007 - 10:15 AM

daca tot ne-am regasit, sa ne luam......
0

#5 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 01 February 2007 - 10:27 AM

voi reusi vreodata sa-mi imbratisez dusmanul sa ingenunchez in fata lui .......sa-i cer iertare ?ah ,my god .......e mult prea mult si pentru mine ,orgolilul asta actioneaza independent de vointa mea .............si e mare rau !
0

#6 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 February 2007 - 10:36 AM

Vezi postareared2shoes, la Feb 1 2007, 10:27 AM, a spus:

voi reusi vreodata sa-mi imbratisez dusmanul sa ingenunchez in fata lui .......sa-i cer iertare ?ah ,my god .......e mult prea mult si pentru mine ,orgolilul asta actioneaza independent de vointa mea .............si e mare rau !

dac pui in balanta binefacerea si frumusetea smereniei (cand o ai Dumnezeu apoi iti arata roadele) si "binefacerile" si "frumusetea" orgoliului ... balanta va fi la maxim in prima parte ...pana atunci mai se balangane hatz hatz pana se stabilizeaza :crazy: mai intai in tine apoi in exterior
0

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 01 February 2007 - 11:09 AM

..... dar pana cand?
0

#8 Utilizator offline   Dark_Dragon 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 01 February 2007 - 01:02 PM

Vezi postareaellla, la Feb 1 2007, 09:56 AM, a spus:

"Boala apare atunci cānd oamenii nu pot trăi corect şi fericiţi... Trebuie să-ţi aştepţi jumătatea cosmică. Nimeni nu ar trebui să se amestece īn destinele altora. Oamenii nu ar trebui să sufere datorită greşelilor din trecut, ci să ia contact cu ceea ce le este destinat şi să urmarească să atingă aceste īnălţimi, să mearga mai departe pentru a-şi īndeplini visurile. (Acestea sunt exact cuvintele lui Boris)

Trebuie să fii mai compasiv şi inimos. Īn caz că cineva te loveşte, īmbrăţişează-ţi duşmanul, cere-ţi iertare şi īngenunchează īn faţa lui. Īn caz că cineva te urăşte, iubeşte-l cu toată iubirea şi devoţiunea ta şi cere-ţi iertare. Acestea sunt regulile iubirii şi umilintei. Stiţi de ce au murit Lemurienii? Şi eu sunt parţial vinovat pentru asta. Ei nu mai doreau să se dezvolte spiritual. Au părăsit calea pe care trebuiau să meargă, distrugānd īn acest fel integritatea planetei. Calea magiei nu duce nicăieri. Iubirea este adevărata magie!"

asta spune copilul Boriska din Rusia ... si sunt de acord ...

ce ne impiedica sa traim asa?

ce parere aveti ?

Ce ne impiedica sa traim asa???mmm.. :crazy: ..orgoliul,mandria si prejudecatile.Pai cati crezi ca gandesc ca "suntem bolnavi doar daca ne simtim noi bolnavi",si cati intorc si celalat obraz?La prima parte inca "mai lucrez",(incerc sa nu-i judec pe ceilalti ,sa imi urmaresc visurile,etc),dar la faza cu ingenunchiatul in fata dusmanului care te loveste,si sa-i mai si ceri si iertare...no way.
Un intelept spunea:"Nu-ti pleca capul in fata nimanui,dar in acelasi timp nu lasa pe nimeni sa isi plece capul in fata ta"
0

#9 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 01 February 2007 - 01:04 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Feb 1 2007, 11:09 AM, a spus:

..... dar pana cand?

pana..ieri
azi e azi :crazy:
0

#10 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 02 February 2007 - 11:57 AM

Vezi postareaellla, la Feb 1 2007, 11:56 AM, a spus:

Trebuie să fii mai compasiv şi inimos. Īn caz că cineva te loveşte, īmbrăţişează-ţi duşmanul, cere-ţi iertare şi īngenunchează īn faţa lui. Īn caz că cineva te urăşte, iubeşte-l cu toată iubirea şi devoţiunea ta şi cere-ţi iertare.

Dar aceasta fara sa-l pervertesti pe celalalt sau sa-l tentezi in a-si folosi forta, ci in a-si folosi iubirea. Asta inseamna ca smerenia ta sa fie plina de intelegere si putere interioara, de onorarea propriei fiinte smerite si total iubitoare. Altfel plecarea capului nu face decat sa incite sabia.
Este un adanc talc aici ce explica exact cuvintele inteleptului citat de Dark_Dragon: :"Nu-ti pleca capul in fata nimanui,dar in acelasi timp nu lasa pe nimeni sa isi plece capul in fata ta". Mie imi suna a intelepciune chineza. Iar neplecarea capului nu este lipsa de smerenie ci constienta a valorii proprii. Trebuie sa fii extrem de intelept si iubitor sa faci din respectul de sine expresia iubiriii lumii din care faci parte, eludand orgoliul calp.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Exista invizibilitate ? bogdan.razvan  50 14.574
Topic inchis "Cununii legate" sau destin? Laura26  18 35.497