Teatrul si trairile interioare
Scris 31 January 2007 - 11:09 PM
Scris 15 April 2007 - 11:52 PM
nightwish, la Jan 31 2007, 11:09 PM, a spus:
Da,de multe ori,mai ales atunci cand piesa este o drama,cand tu ai o stare "speciala",cand esti la o rascruce.....
"De azi numai lupt",de ce? Ai invins si numai este nevoie sa lupti?Esti atat de dezamagita incat te resemnezi , numai ai forta si vointa l de-a lupta?!
Scris 28 June 2007 - 12:02 AM
Da, nu o data am avut....Dar au fost mai degraba ca o confirmare sau o intarire a diferitelor mele idei, intrebari fundamentale. Indiferent daca eram sau nu de acord cu ce transmitea un spectacol pe care eu il percepeam ca a fi bun. Si asta ma ducea spre o stare de multumire, uneori de fericire, imi crea comfort in timpul spectacolului si de cele mai multe ori, ma simteam mai - eu. Cred ca un spectacol care se pliaza pe caracterul si gusturile tale sau unul care te atinge intr-un mod sau altul, te face sa fii mai castigat. Teatrul incearca sa ofere raspunsuri. Iar faptul ca te-ai regasit intr-un spectacol iti poate da incredere in tine.
Incearca sa mergi de mai multe ori la un spectacol care ti-a placut, e interesant de trait experienta. O sa observi cu certitudine o schimbare. Te va afecta sau convinge si mai mult, adesea se intampla asta. E interesant sa vezi ca il poti percepe total diferit. Asta spune multe despre psihologia umana.
Scris 24 November 2007 - 04:22 AM
In fine... Concluzionand: asta trebuie teatrul sa faca pentru spectator: sa-l faca sa se bucure, sa il deprime, sa ii trezeasca o stare de angoasa, sa ii trezeasca miticul "catharssis", la o adica... sa il dezguste (NU PRIN SPECTACOL, ci cu privire la un aspect al subiectului prezentat; ca in exemplele: "societatea e dezgustatoare", "ceea ce eu fac in mod uzual e dezgustor"), SA IL FACA SA TRAIASCA CEVA INTENTS!
Si ... da, mi s-a intamplat si asta este ceea ce caut la teatru
Aceasta postare a fost editata de spektator_A: 24 November 2007 - 04:43 AM
Scris 20 January 2008 - 10:37 AM
Aceasta postare a fost editata de mysterious*girl: 20 January 2008 - 10:38 AM
Scris 30 July 2008 - 07:21 PM
deci piesele pe care le-am vazut, mai ales ultima, mi-au revelat niste adevaruri care stateau de mult ascunse... in interiorul meu...
Scris 30 July 2008 - 08:47 PM
XXI, la Jul 30 2008, 07:21 PM, a spus:
deci piesele pe care le-am vazut, mai ales ultima, mi-au revelat niste adevaruri care stateau de mult ascunse... in interiorul meu...
interesant, ai vrea sa scrii mai mult si mai concret>?
Scris 30 July 2008 - 08:50 PM
nightwish, la Feb 1 2007, 12:09 AM, a spus:
da..si mereu m-am regasit in personajul negativ..o explozie de entimente te acopera atunci cand esti pus fata in fata cu proprii demoni..hmm..si de fapt totul tine de 'clipa' , caci 'motivul' il traim toti mai devreme sau mai tarziu...da..culmea ironiei : desi ne deosebim atat de mult, totodata ne asemanam atat de tare..aceleasi tiplologii de oameni, aceleasi chinuri trupesti, aceleasi inrebari de existenta..aceleasi dezamagiri..hmm..aceeasi nebuna si necutatoare conditie umana,,
O da..m-am confruntat cu multi demoni, cu mine mai ales, pana si la teatru..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
acting.act | 1 | 3.421 |
|
Secretul actorilor | VictorN | 12 | 2.269 |
|
salut | erdy | 1 | 2.349 |
|