Sexul ca "despartire"
Scris 31 January 2007 - 10:13 PM
Ce parere aveti despre acest mod de a incheia o relatie? O noapte de dragoste nebuna.. un sarut de" buna dimineata" si apoi nimic.
Ati trecut prin asa ceva?
Ati trecut prin asa ceva?
Scris 31 January 2007 - 10:19 PM
nu ,dar ....no thanks!
prefer o despartire cu un strans de mana !
prefer o despartire cu un strans de mana !
Scris 31 January 2007 - 10:25 PM
stii cum imi apare chestia .......hai sa-ti mai dau o bombonica ,sa nu fii suparata prea rau ca te las !
mila nu voi accepta niciodata !
mila nu voi accepta niciodata !
Scris 31 January 2007 - 10:28 PM
uite ca mie mi-sa intamplat. Ciudat mod de despartire, de a incheia o relatie dar da roade. Cel putin pentru moment..cred. Ce chestie, credeam ca doar eu sunt nebun.
Edit: nu aveam in gand asa ceva, dar intamplarea a facut ca sa fie ultima picatura din ce a fost, din ce ar mai fi putut sa fie poate in continuare intr-un mod mai educat si evlouat in acelasi timp. Cred ca ultimul strop de iubire stors de momentul despartirii poate explica totul.
Edit: nu aveam in gand asa ceva, dar intamplarea a facut ca sa fie ultima picatura din ce a fost, din ce ar mai fi putut sa fie poate in continuare intr-un mod mai educat si evlouat in acelasi timp. Cred ca ultimul strop de iubire stors de momentul despartirii poate explica totul.
Aceasta postare a fost editata de Acamandur: 31 January 2007 - 10:33 PM
Scris 31 January 2007 - 10:29 PM
si reciproca e valabila !mila nu are ce cauta intr-o relatie ,mai ales la finalul ei !
Scris 31 January 2007 - 10:30 PM
Mie mi se pare chiar dragut.
Cat despre nebunie.. stai linistit.. pana acum, un singur barbat am intalnit care sa ma intreaca.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fara sex
cat puteti rezista ? :crazy: |
Ravl | 430 | 34.444 |
|
Ce sa fac acum? | Skater2 | 81 | 8.244 |
|
Dieta orgasmica