vecinii - prieteni sau dusmani?
Scris 31 January 2007 - 09:09 PM
cum ne intelegem cu vecinii? de ce ne intelegem bine? de ce ne intelegem rau? cum era inainte si cum e acum?
Scris 31 January 2007 - 09:27 PM
Eu una nu prea am treaba cu vecinii.Exista si ei pe acolo.Nu pot spune ca exista o relatie de amicitie,dar nici de dusmanie.
Scris 31 January 2007 - 11:36 PM
Nu-mi cunosc vecinii...nu-mi sunt nici prieteni nici dusmani,imi sunt necunoscuti si atat...
Scris 31 January 2007 - 11:54 PM
samsara, la Jan 31 2007, 11:48 PM, a spus:
Si eu am cam aceeasi problema, mult mi-a luat pana m-am obisnuit cu fetele lor...cred ca si acum mai trec pe langa unii pe strada si nu-i salut pentru ca pur si simplu nu i-am retinut 
nici pe cei de pe acelasi palier nu-i stiu !
mi-au spus ca sunt cu nasul pe sus !eu chiar nu-i stiu !
Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 31 January 2007 - 11:54 PM
Scris 01 February 2007 - 12:03 AM
Vecinii? Ii cunosc - nu i-as mai vedea - sunt niste animale in cel mai pur sens al cuvantului.
Ma streseaza mereu: ca pica in baie, ca ascult muzica tare, ca fac petreceri (fara sa-i invit).
De cate ori sunt fericit, trebuie sa-mi bata in teava caloriferului, vedea-i-as cazuti de pe bloc.
Nici macar nu pot sa-i ignor. Nici ei pe mine.
Ma streseaza mereu: ca pica in baie, ca ascult muzica tare, ca fac petreceri (fara sa-i invit).
De cate ori sunt fericit, trebuie sa-mi bata in teava caloriferului, vedea-i-as cazuti de pe bloc.
Nici macar nu pot sa-i ignor. Nici ei pe mine.
Scris 10 February 2007 - 01:03 AM
INAMICI !
distrusi
al-quaeda
bombe
marmelada pe clanta
bete de chibrituri īn cutia postala
distrusi
al-quaeda
bombe
marmelada pe clanta
bete de chibrituri īn cutia postala
Scris 10 February 2007 - 03:16 PM
pai sa vedem... vecinii de la fosta locuinta n-aveau de lucru si imi spionau fiecare miscare... daca doamne fereste mergea masina de spalat la ora 8 seara era scandal...daca aveam musafiri de ce ii las sa intre in scara
erau toti evident infractori in ochii lor. si mai era o ametita care incepea la 5 dimineata sa faca vocalize... vroia la 70 de ani sa se faca soprana
norocul meu, ne-am mutat de vreo 6 luni... pe palier am un cuplu gay super de gasca, unul dintre ei e fotomodel si destul de cunoscut (a pozat f mult cu naomi and stuff), n-ar zice nimeni. modesti, fara nasul pe sus si ne aduc mai mereu ziarul la care scrie celalalt partea de moda si lifestyle
alta vecina la fel, ne ia scrisorie "recomandate" de la postas sa nu alergam noi pe la posta.
si din tot tabloul fericit lipsea o tanti "da la turcia" care gateste de-mpute toata scara, racneste la saracii copilasi pe care-i are cat o tin plamanii & Co... deja lumea a chemat politia de cateva ori si vor sa o evacueze
pe restul ii salut din inertie dar atat.
norocul meu, ne-am mutat de vreo 6 luni... pe palier am un cuplu gay super de gasca, unul dintre ei e fotomodel si destul de cunoscut (a pozat f mult cu naomi and stuff), n-ar zice nimeni. modesti, fara nasul pe sus si ne aduc mai mereu ziarul la care scrie celalalt partea de moda si lifestyle
si din tot tabloul fericit lipsea o tanti "da la turcia" care gateste de-mpute toata scara, racneste la saracii copilasi pe care-i are cat o tin plamanii & Co... deja lumea a chemat politia de cateva ori si vor sa o evacueze
pe restul ii salut din inertie dar atat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
LA MULTI ANI!
ANIVERSARI |
nynna | 2 | 3.865 |
|
Cautam candidata pentru pozitia vacanta de Junior Girl Friend
(doar pentru fete) |
2amici | 81 | 10.372 |