Nu pricep cum un parinte poate sa spuna copilului, caruia toata viata i-a promis ca va face orice ca sa ii fie bine si i-a repetat la nesfarsit ca il iubeste enorm, ca mandria nu ii da voie sa accepte omul pe care copilul il iubeste.
Nu inteleg de ce mama... care niciodata nu a reusit sa aprecieze in mod real si justificat situatiile din viata mea are pretentia ca eu sa fac asa cum CREDE ea ca imi va fi bine... un bine pe care la-a imaginat ea... si nu are nici o legatura cu mine. Nu inteleg de ce imi reproseaza lucrurile care pe mine ma fac fericita, nu inteleg de ce are pretentia ca cineva sa imi faca viata mai usoara (financiar??!!!) cand ea nu a facut nimic pentru ca viata mea sa fie mai usoara...
Am fost un copil care nu si-a pus niciodata parintii in situatii neplacute, nu au venit la scoala decat sa afle ca sunt oca si ca ma descurc bine... am muncit pe toata perioada facultatii ca sa nu le fie greu, acum... am un prieten cu care ma inteleg bine, locuim impreuna de aproape 3 ani si ne intelegem super oca... Nu pricep unde am gresit???
Astazi a inceput sa imi reproseze ca nu am hainele pe care si le doreste ea pentru mine.....? Si am rugat-o sa plece... eram la noi acasa... Am dat-o afara pe mama.!!
Ma simt ca naiba... singurul lucru bun este faptul ca prietenul meu nu sa-a suparat cand la-a facut si pe el de doi bani
Roberta
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis