acum vreau sa va roog sa-mi spuneti ce credeti...ce sfaturi imi dati...nush...help plz...daca aveti rabdare sa cititi v-as fi recunoscatoare...
Povestea mea! plzzz help advice meee:D va roooog ...
Scris 30 January 2007 - 10:51 PM
acum vreau sa va roog sa-mi spuneti ce credeti...ce sfaturi imi dati...nush...help plz...daca aveti rabdare sa cititi v-as fi recunoscatoare...
Scris 30 January 2007 - 10:55 PM
da o raita pe la Regulament.... adica aici: http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...p;f=26&id=9
Scris 30 January 2007 - 11:04 PM
Scris 30 January 2007 - 11:06 PM
Scris 30 January 2007 - 11:12 PM
miss sunshine, la Jan 30 2007, 11:09 PM, a spus:
na.. bun! stai calmă , linişteşte-te...ideea e să te exprimi mai coerent , fluent
next...îţi citesc toată povestea..şi voi da.."verdictul"
Scris 30 January 2007 - 11:12 PM
ironic, la Jan 31 2007, 09:04 AM, a spus:
ahamz...mz mult mah..
Scris 30 January 2007 - 11:20 PM
a fost o relaţie super scurtă... ale tinereţii valuri (iote cine vorbeşte
păi fată, dacă eşti aşa sensibilă , toţi se vor folosi de tine ca să obţină un singur lucru.. o simplă plăcere fizică....
şi..remember!
o poveste de dragoste poate să dureze o săptămână , pe când o prietenie adevărată , o viaţă întreagă
ai făcut o gafă foarte mare..părăsind-o pe prietena ta pentru nemernicul ăsta .
încearcă să faci să-şi recapete încrederea în tine.... sunt sigură că te va ierta în final...
Scris 30 January 2007 - 11:26 PM
Angel of pain, la Jan 31 2007, 09:20 AM, a spus:
a fost o relaţie super scurtă... ale tinereţii valuri (iote cine vorbeşte
păi fată, dacă eşti aşa sensibilă , toţi se vor folosi de tine ca să obţină un singur lucru.. o simplă plăcere fizică....
şi..remember!
o poveste de dragoste poate să dureze o săptămână , pe când o prietenie adevărată , o viaţă întreagă
ai făcut o gafă foarte mare..părăsind-o pe prietena ta pentru nemernicul ăsta .
încearcă să faci să-şi recapete încrederea în tine.... sunt sigură că te va ierta în final...
aaaa pai am uitat sa va zic ca acum m-am imp cu prietena mea:))
miss sunshine, la Jan 31 2007, 09:24 AM, a spus:
Scris 30 January 2007 - 11:26 PM
ironic, la Jan 30 2007, 11:07 PM, a spus:
mai! pai cum vrei sa ma inteleaga fata? nu tr sa folosesc limbajul ei?
Mie mi-a luat vreo 30 de minute sa pricep ceva din postul fetei,si cand am reusit intr-un final sa ajung la sfarsit...mi s-a incalcit mintea...
Oricum din putinul pe care am reusit sa il pricep,relatia voastra a inceput ca o simpla prietenie...mmm..cred ca ar fi bine sa ramana asa.(oricum am observat ca va certati ca mult,si din orice,si cum inca relatia e inca in "faza de iceput"...
Apropo,eu nu am nimic impotriva cu dragostea la 16 ani(tu cati ani ai?),ba din potriva ,cred ca se poate...dar la tine nu cred ca este dragoste.Poate ma insel,dar asa mi se pare ...Mai asteapta ceva timp,poate afli si ce e dragostea adevarata.Intre timp,nu te mai complica atat.Daca te-a uitat dupa 4 zile..fa si tu la fel.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum poti fenta un baiat ca nu mai esti virgina?
don't judge me.. |
dupree | 167 | 25.899 |
|
nu cred ca ma mai iubeste | bulinuzzza | 61 | 15.620 |
|
Strange SEXpectations! | crystyann | 14 | 6.546 |
|
Cum sa facem o femeie sa innebuneasca la pat
Cum sa facem o femeie sa innebuneasca la pat |
adr1an | 168 | 33.803 |
|
Nu stiu sa ma port :((( | Anna Bella | 36 | 9.870 |