sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In asteptare pentru interferon Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cristocel 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 30 January 2007 - 07:29 PM

Salutare,

Stie cineva sa imi spuna cam cit ar fi de asteptat ptr interferon la un scor total de 7. Scorul a fost stabilit la institutul "matei bals" in urma puctiei hepatice si a rezultatului de viremie (+ virsta, >40 ani).
Multumesc!

cristocel
0

#2 Utilizator offline   Cute Catalina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-April 06

Scris 31 January 2007 - 09:19 AM

Sincer la un scor ca asta nu stiu daca veti primi aprobare!
Eu am avut scor 8 la o varsta de 22 de ani si nu am primit aprobare!
Insa va urez mult noroc si SANATATE MAXIMA!
0

#3 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-January 07

Scris 31 January 2007 - 06:09 PM

Nu prea exista reguli la Casa de sanatate. Comisiile nu au reguli stricte de convocare, depinde si de banii pe care ii au la dispozitie si de cazurile pe care le au de rezolvat (grave sau pile). Sotul meu a asteptat anul trecut din februarie pina in iunie. Avea scor 7 si viremia 768000. Aprobarea a fost pentru trei luni. La noua analiza viremia a fost 632 si i s-a mai prelungit tratamentul patru luni. In decembrie la noua analiza viremia era 202 si s-a considerat "pacientul nu mai raspunde la tratament". Acum incerc sa fac rost fie de undeva de medicamente , fie un tratament alternativ (am scris si la o clinica din Belgrad). Medicul curant ne-a spus sa facem eforturi sa mai facem macar o luna tratament si asta incerc.
Rabdare deci!
Sanatate !
0

#4 Utilizator offline   cristocel1 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 04 February 2007 - 04:29 AM

Vezi postareacititor1, la Jan 31 2007, 06:09 PM, a spus:

Nu prea exista reguli la Casa de sanatate. Comisiile nu au reguli stricte de convocare, depinde si de banii pe care ii au la dispozitie si de cazurile pe care le au de rezolvat (grave sau pile). Sotul meu a asteptat anul trecut din februarie pina in iunie. Avea scor 7 si viremia 768000. Aprobarea a fost pentru trei luni. La noua analiza viremia a fost 632 si i s-a mai prelungit tratamentul patru luni. In decembrie la noua analiza viremia era 202 si s-a considerat "pacientul nu mai raspunde la tratament". Acum incerc sa fac rost fie de undeva de medicamente , fie un tratament alternativ (am scris si la o clinica din Belgrad). Medicul curant ne-a spus sa facem eforturi sa mai facem macar o luna tratament si asta incerc.
Rabdare deci!
Sanatate !

cititor1, Catalina

multumesc ptr raspuns. insa nu inteleg de ce s-a tras concluzia ca sotul tau nu raspunde la tratament? faptul ca viremia a scazut nu e /a fost un semn bun, cum ca de fapt rapunde la tratament? te rog fa-ma sa inteleg.

multumesc!
cristocel1
0

#5 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 February 2007 - 11:59 AM

Dupa 6 luni de tratament, ar fi vrut ca virusul sa nu mai fie detectabil. Au foarte multe solicitari si mai scot din program pe cine considera ca tratamentul nu are un succes 100%.
Va urez mai mult succes dumneavoastra !
0

#6 Utilizator offline   rroxana 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 04 February 2007 - 03:07 PM

Vezi postareacristocel1, la Feb 4 2007, 04:29 AM, a spus:

cititor1, Catalina

multumesc ptr raspuns. insa nu inteleg de ce s-a tras concluzia ca sotul tau nu raspunde la tratament? faptul ca viremia a scazut nu e /a fost un semn bun, cum ca de fapt rapunde la tratament? te rog fa-ma sa inteleg.

multumesc!
cristocel1

din cite am inteles eu, cel putin asa ni s-a spus noua, viremia tb sa scada dupa 3 luni cu 2 ordine de marime (de exp sotul meu avea la inceput 247000 si dupa 3 luni avea doar 146000, cind ar fi tb sa aiba sub 2470, asa ca i s-a intrerupt tratamentul). si noi am fost foarte surprinsi ca nu a mai primit in continuare, mai ales ca viremia se injumatatise.asta ni s-a spus noua.
sanatate
0

#7 Utilizator offline   cristocel1 

• Ghiocel

Scris 04 February 2007 - 06:02 PM

Vezi postarearroxana, la Feb 4 2007, 03:07 PM, a spus:

din cite am inteles eu, cel putin asa ni s-a spus noua, viremia tb sa scada dupa 3 luni cu 2 ordine de marime (de exp sotul meu avea la inceput 247000 si dupa 3 luni avea doar 146000, cind ar fi tb sa aiba sub 2470, asa ca i s-a intrerupt tratamentul). si noi am fost foarte surprinsi ca nu a mai primit in continuare, mai ales ca viremia se injumatatise.asta ni s-a spus noua.
sanatate

multumesc ptr rapunsuri. dc nu te mai aproba casa de sanatate ptr continuarea tratamentului, se pare ca singura solutie e sa il cumperi, nu? sint persoane care l-au cumparat direct din farmacii? se poate cumpara direct din farmacii?
0

#8 Utilizator offline   cititor1 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 February 2007 - 01:58 PM

Se poate cumpara dar pretul exorbitant:
Interferon 10 milioane lei/fiola
Copegus 180.000 lei /comprimat
0

#9 Utilizator offline   lory31 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 05 February 2007 - 02:02 PM

Pritenul meu a asteptat 4 luni tot la Bals. La scor 6 si punctie 2, viremie 1,8 mil.
0

#10 Utilizator offline   cristocel1 

• Ghiocel

Scris 06 February 2007 - 02:29 AM

ce e Copegus?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tratament Pastura
pastura
ANIELA1963  0 1.955
Replici noi Eltrombopag mihaela.gheorghe  2 2.250
Hot Topic (New) Atasamente Tratament alternativ pentru hepatita C ela_2_hope  382 107.074
Replici noi Transfer Factor Gia  7 11.978
Replici noi Programul cu Pegasys AlexNGZ  2 3.595