Pagina 1 din 1
Negura Bunget black romanesc
Scris 30 January 2007 - 07:17 PM
am rasfoit forumul si nu am gasit nici un topic despre negura.....mi se par foarte buni,comparandu'se cu blackul din afara.....au sound bun si versuri la fel de bune
Scris 31 January 2007 - 03:35 PM
am sa caut si am sa iti spun ce parere am...
stiu si eu o trupa de black romanesc: "coaie pe zacusca"(stiu ca numele e comic). vbersurile lor sunt compuse 90% din injuraturi. instrumentalul nu m-a dat pe spate, dar nu e tocmai oribil.
stiu si eu o trupa de black romanesc: "coaie pe zacusca"(stiu ca numele e comic). vbersurile lor sunt compuse 90% din injuraturi. instrumentalul nu m-a dat pe spate, dar nu e tocmai oribil.
Scris 01 February 2007 - 06:53 AM
Băieţii cu zacusca sunt patetici. Punct.
Cāt despre Negura, merită să bagi urechea la ei. Black de calitate, cu ceva influenţe horror, dacă am auzit bine .. de ascultat cānd te-ai īmbătat, eşti pe punctul să adormi şi vrei un coşmar
Cāt despre Negura, merită să bagi urechea la ei. Black de calitate, cu ceva influenţe horror, dacă am auzit bine .. de ascultat cānd te-ai īmbătat, eşti pe punctul să adormi şi vrei un coşmar
Scris 14 September 2007 - 12:01 PM
Negura Bunget este cea mai tare trupa black metal din Romania.
Scris 30 September 2007 - 08:56 AM
Or canta ei black,sunt de pe meleagurile noastre dar mie nu-mi plac......canta un black murdar,probabil prea complex pentru cultura mea muzicala.......
Scris 01 October 2007 - 12:18 PM
am avzut cateva interviuri cu baietii aia. si la ei totul este gandit. imi plac versurile. imi place sunetul. imi place de ei :|
am discografia lor..nu tocmai vasta, dar buna.
am discografia lor..nu tocmai vasta, dar buna.
Scris 02 October 2007 - 12:35 PM
buni instrumentisti, iar limba in care, canta, o moldoveneasca veche, e o chestie inedita si neintalnita la alte formatii. nu-mi plac, nu-i ascult, dar ii apreciez.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O noua trupa rock "Made in Germany" |
yo_sunt_unicat | 34 | 11.334 |
|
Blondele in muzica romaneasca.Scopuri, mijloace, intimplari, caractere |
Galia Ionescu | 30 | 10.486 |
|