sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum ne imbracam la diverse evenimente? banchete, majorate, nunti - sfaturi (teme combinate) Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 24 April 2007 - 08:43 PM

Vezi postareas_s_s, la Apr 24 2007, 07:38 PM, a spus:

Deci...am nevoie de un sfat ...am colindat toate magazinele pt. a gasi o rochita pentru banchet .....nu am gasit nimic pe plac...erau dragute dar nu deajuns... si mi-a venit o idee....sa o fac la comanda... problema este ca nu stiu daca iese bine ... care aveti experiente in asa ceva ...va rog sa-mi ziceti daca pot sa ma bazez pe asa ceva ....sau sa mai caut prin magazine?

Eu ca barbat iti recomand sa-ti faci ceva la comanda. Niciodata, nimic nu va arata bine(pe cineva) ceva cumparat direct din magazin. Ai avantajul ca daca nu "cade" bine se pot face modificari, la cele luate de'a gata...slabe sanse sa se nimereasca si tot la croitor ajungi.
Gandeste-te ca este facuta dupa tine, ca este facuta dupa masurile tale, ca iti face proba....

sincer, parerea mea: am sa prefer mereu un costum la comanda(chiar daca e putin mai scump) decat ceva luat din magazin care ar arata ca naiba pe mine :stars:
0

#22 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 24 April 2007 - 08:52 PM

Vezi postareacondors, la Apr 24 2007, 09:43 PM, a spus:

Eu ca barbat iti recomand sa-ti faci ceva la comanda. Niciodata, nimic nu va arata bine(pe cineva) ceva cumparat direct din magazin. Ai avantajul ca daca nu "cade" bine se pot face modificari, la cele luate de'a gata...slabe sanse sa se nimereasca si tot la croitor ajungi.
Gandeste-te ca este facuta dupa tine, ca este facuta dupa masurile tale, ca iti face proba....

sincer, parerea mea: am sa prefer mereu un costum la comanda(chiar daca e putin mai scump) decat ceva luat din magazin care ar arata ca naiba pe mine :stars:

crede-ma ca sunt mai scumpe rochitele din magazine decat alea la comanda...am vazut chiar ieri una la 649 RON ...si nu pot sa zic despre ea ..decat ca e draguta...

multumesc de sfaturi ... o sa incerc sa-mi fac comanda....sper ca nu e prea tarziu :)
0

#23 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 24 April 2007 - 09:05 PM

Vezi postareas_s_s, la Apr 24 2007, 09:52 PM, a spus:

crede-ma ca sunt mai scumpe rochitele din magazine decat alea la comanda...am vazut chiar ieri una la 649 RON ...si nu pot sa zic despre ea ..decat ca e draguta...

multumesc de sfaturi ... o sa incerc sa-mi fac comanda....sper ca nu e prea tarziu :D

O rochita de'a gata mai scumpa decat cea de la comanda?! :) Nu stiu prin alte orase, dar in Galati sigur te va costa mai mult o comanda decat ceva din magazin

Imi dai voie sa spun ca la 600lei iti faci doua rochite?! La pretul asta iti cumperi rochie de mireasa :stars:
0

#24 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 24 April 2007 - 09:17 PM

Vezi postareacondors, la Apr 24 2007, 10:05 PM, a spus:

O rochita de'a gata mai scumpa decat cea de la comanda?! :) Nu stiu prin alte orase, dar in Galati sigur te va costa mai mult o comanda decat ceva din magazin

Imi dai voie sa spun ca la 600lei iti faci doua rochite?! La pretul asta iti cumperi rochie de mireasa :stars:

nu conteaza prea mult pretul...important e sa iasa bine ....in cluj sunt mai scumpe...dar macar de ar fi faine
0

#25 Utilizator offline   o scorpie 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 24 April 2007 - 09:24 PM

Dupa cateva ore, nimeni nu o sa mai fie atent la rochii si frizuri.... :stars:

Iar peste cativa ani, oricum o sa razi si de rochia cu care ai fost imbracata, si de frizura....nu o sa mai fie la moda :)

Ia-ti o rochita simpla, eleganta...sa te simti tu bine ...crede-ma, este cel mai important in noaptea banchetului.
0

#26 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 24 April 2007 - 09:32 PM

Vezi postareasheeda, la Apr 24 2007, 10:24 PM, a spus:

Dupa cateva ore, nimeni nu o sa mai fie atent la rochii si frizuri.... :stars:

Iar peste cativa ani, oricum o sa razi si de rochia cu care ai fost imbracata, si de frizura....nu o sa mai fie la moda :D

Ia-ti o rochita simpla, eleganta...sa te simti tu bine ...crede-ma, este cel mai important in noaptea banchetului.

pai tocmai asta e problema....vreau o rochita simpla si eleganta (frizura o sa fie simpla si ea :) ) ....dar nu gasesc ....crede-ma
0

#27 Utilizator offline   Berbecut 

• Primavara
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-April 07

Scris 25 April 2007 - 06:12 AM

Ok ... Eu personal preferam rochiile pe comanda , dupa care le modificam cum imi placea mie ... Rochia de banchet mi-am facut-o la croitoreasa ....am urat aceea rochie cum nu-ti poti imagina ... Preferam de mii de ori sa-mi fac eu o rochita , care desi nu era bine sulfilata sau bine aranjata , arata foarte bine pe exterior si-mi venea bine . :stars:
0

#28 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 April 2007 - 06:57 AM

Vezi postareaBerbecut, la Apr 25 2007, 07:12 AM, a spus:

Ok ... Eu personal preferam rochiile pe comanda , dupa care le modificam cum imi placea mie ... Rochia de banchet mi-am facut-o la croitoreasa ....am urat aceea rochie cum nu-ti poti imagina ... Preferam de mii de ori sa-mi fac eu o rochita , care desi nu era bine sulfilata sau bine aranjata , arata foarte bine pe exterior si-mi venea bine . :D

dar eu nu stiu sa cos nici un nasture.....
apropo....am gasit un site de unde se pot comanda rochii ...la pret foarte bun...dar..in primul rand nu stiu daca este valabil si pt. ROmania :)....in al doilea rand nu stiu dca corespund marimile .... greu :stars:
0

#29 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 25 April 2007 - 08:30 AM

Ai fost la FIALA CENTER in piata Unirii? Preturi mari dar asa o ocazie, merita.
La CENTRAL la et.I am vazut una rosie expusa pe manechin. Durere. Asa mi-a placut....

Eu nu sunt pentru hainele de comanda. Pur si simplu nu arata ca cele "de gata".
0

#30 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 25 April 2007 - 08:45 AM

Vezi postareas_s_s, la Apr 24 2007, 11:52 AM, a spus:

ca sunt mai scumpe rochitele din magazine decat alea la comanda...am vazut chiar ieri una la 649 RON ...si nu pot sa zic despre ea ..decat ca e draguta...

649.00 RON = 265.201 USD

Extrem de scumpa rochita si nu e frumoasa???

Compara preturile de pe site cu ce ai vazut in magazin.

http://www.promgirl.net/

http://www.promgirl.net/shoes.html

Eu mi-as cumpara ceva din second hand store si as fi mai bogata a doua zi. De sandale inca nu s-a vorbit si de coafor.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic