sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

greseala de neiertat? teribilismul adolescentei Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 03 February 2007 - 11:57 AM

m-sş fi aşteptat să aflu aici frunţi senine şi oameni cu zāmbetul pe buze şi īn inimă, asemeni măicuţelor şi călugărilor din mănăstiri...

se pare că tot ce pot găsi sunt nişte argumente contondente şi oameni care au uitat că esenţa vieţii rămāne iubirea īn toate formele ei....

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 03 February 2007 - 11:57 AM

0

#22 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 03 February 2007 - 12:26 PM

Vezi postareavesperala, la Feb 3 2007, 11:57 AM, a spus:

m-sş fi aşteptat să aflu aici frunţi senine şi oameni cu zāmbetul pe buze şi īn inimă, asemeni măicuţelor şi călugărilor din mănăstiri...

se pare că tot ce pot găsi sunt nişte argumente contondente şi oameni care au uitat că esenţa vieţii rămāne iubirea īn toate formele ei....

Tu uiti ca aici se exprima in mod natural ... niste "vanduti"!

Unii s-au vandut unui zeu necunoscut care le asigura viata vesnica in lumea mortilor ...si astia se expima ca niste posedati de Isus.
Si alti fanatici ca mine care apara viata asta si lumea asta caci ele sunt create de Dumnezeu.

Iar ca sa fim "on topic" ... a iubi ...si a implini chemarea dragostei .... nu e nici un pacat si nici o greseala de neiertat ci o binecuvantare dumnezeiasca!

Pacat este sa iti vinzi corpul si sufletul pentru un anumit interes ...fie ca e vorba de Callboy sau prostituata de pe centura ...fie ca e vorba de carieristi ...fie ca e vorba de pocaiti care se vand bisericii!
0

#23 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 03 February 2007 - 05:13 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 3 2007, 12:26 PM, a spus:

Tu uiti ca aici se exprima in mod natural ... niste "vanduti"!

Unii s-au vandut unui zeu necunoscut care le asigura viata vesnica in lumea mortilor ...si astia se expima ca niste posedati de Isus.
Si alti fanatici ca mine care apara viata asta si lumea asta caci ele sunt create de Dumnezeu.

Nici ei, dar nici tu nu veti reusi sa traiti impacati cu ceilalti, dar mult mai important, cu voi insiva. Asta pentru ca fiecare traieste intr-o realitate proprie cu o singura dimensiune: a lor spirituala, a ta materiala.
Cea mai mare greseala e adoptarea unei singure perspective si eliminarea violenta a parerilor altora.
Ti-am mai spus s-o lasi mai moale cu fanatismul pentru ca nu te ajuta la nimic. Oricum nu poti da jos ochelarii negri de pe ochii crestinilor care vad viata materiala intunecata, o stare de tranzitie din care abia asteapta sa scape, in loc sa se bucure de fiecare moment. Poate dumnezeu ii va ierta pe toti pentru ceea ce au facut, dar timpul nu iarta. Decat sa ai regrete ca nu ai actionat, mai bine remuscari ca poate nu a fost cea mai inspirata alegere, insa ai avut curajul s-o faci.
0

#24 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 03 February 2007 - 06:22 PM

Vezi postareaFr0z3nasic3, la Feb 3 2007, 05:13 PM, a spus:

Asta pentru ca fiecare traieste intr-o realitate proprie cu o singura dimensiune: a lor spirituala, a ta materiala.

Ei nu traiesc nici o viata spirituala, citatul din biblie, imbrobodirea, credinta in duhuri sfinte si zei nevazuti sunt exact contrariul spiritualitatii.....

Citeaza

Cea mai mare greseala e adoptarea unei singure perspective si eliminarea violenta a parerilor altora.

Ti-am mai spus s-o lasi mai moale cu fanatismul pentru ca nu te ajuta la nimic. Oricum nu poti da jos ochelarii negri de pe ochii crestinilor care vad viata materiala intunecata,

fanatismului trebuie sa ii opui tot fanatism ... astfel se pastreaza echilibrul ...fi foarte sigura ca ma vezi tu inversunat impotriva religiei.... nu inseamna ca am adoptat o singura perspecziva ....scopul nu este sa ii conving pe fanatici ci sa-i discreditez in asa fel incat fanatismul lor sa nu prinda radacini la tineri debusolati ca de ex fatuca asta care deschis topicul si se crede vinovata doar ptr ca a iubit cu adevarat.
0

#25 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 03 February 2007 - 06:57 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 3 2007, 06:22 PM, a spus:

fanatismului trebuie sa ii opui tot fanatism ... astfel se pastreaza echilibrul ...fi foarte sigura ca ma vezi tu inversunat impotriva religiei.... nu inseamna ca am adoptat o singura perspecziva ....scopul nu este sa ii conving pe fanatici ci sa-i discreditez in asa fel incat fanatismul lor sa nu prinda radacini la tineri debusolati ca de ex fatuca asta care deschis topicul si se crede vinovata doar ptr ca a iubit cu adevarat.

Eu te inteleg, dar inversunarea ta ii va indeparta pe cei debusolati. Ei sunt slabi si au nevoie de promisiuni mari. Sunt in stare sa ajunga la orbirea crestina pentru ca e o varianta atractiva - sa bagi capul in pamant si sa-l mai scoti din cand in cand ca sa arunci in ceilalti relicvele pe care le-ai gasit.
Asa ca degeaba incercam noi sa promovam valorile "de aur". Lor li se par simple pietre de rau in comparatie cu minciunile poleite pe care le inghit.
Oare cat vom mai avea rabdarea sa incercam sa le eliberam constiinta din lanturile sclaviei crestine?
0

#26 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 03 February 2007 - 07:22 PM

Citeaza

Ce vrei sa-i raspunzi la unul care pune boul si vaca la egalitate cu omul? Eu cred ca unui astfel de om, care-si bate joc de fiecare crestin,de Dumnezeu,trebuie sa-i raspunzi dupa nebunia lui, sa nu se creada intelept sau inteligent, vorba ta!

Asta nu vreti si nici nu cred ca veti intelege vreodata in viata asta. Daca tu de exemplu incepi sa ma injuri acuma , eu ar trebui sa iti raspund cu aceeasi moneda si sa ma cobor la un nivel inferior? Asta ar trebui sa ii zic si eu fiecarui crestin care isi bate joc de rasa umana nu? Daca un copil mic vine si te injura tu ce faci, incepi sa il injuri si tu la randul tau nu? lol nu faceti decat sa va contraziceti in termeni...ce invataturi si ridicate valori morale provaduiesc eu, dar pe partea ailalta fac exact opusul.Apropo unde este aplicat aici celebrul citat din biblie - intoarce si obrazul celalalt- .....nu faceti decat sa confirmati trepiedul pe care se sprijina credinta voastra: ipocrizie,frica si lasitate....v-am zis demult iar acum imi confirmati :dance3:
0

#27 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 05 February 2007 - 11:49 AM

daca aveti ceva de spus despre problema de pe topic, ok, daca nu, tacerea e de aur.
0

#28 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 05 February 2007 - 01:30 PM

Vezi postareavesperala, la Feb 3 2007, 11:57 AM, a spus:

expliciteaza, te rog, mesajul

de exemplu, din raspunsul meu, ce ti se pare nepotrivit?
0

#29 Utilizator offline   Soimos 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 05 February 2007 - 06:17 PM

Vezi postareadark_light, la Feb 5 2007, 11:49 AM, a spus:

daca aveti ceva de spus despre problema de pe topic, ok, daca nu, tacerea e de aur.

Sigur ca la subiect ne-am referit dar iarasi a disparut "munca" mea de o zi!
Tema este daca o legatura sexuala inainte de casatorie e o greseala de neiertat...si eu am spus ca NU!
Cioanasa a spus ca da ...ca nu exista "binecuvantarea divina!

Iar eu l-am intrebat ...DAR NU AM PRIMIT RASPUNS ... de unde are un cioban cu biblia, venit de la oi direct in casa de adunare a zeciuielii ... autoritate divina pe care sa o reverse asupra doi tineri care se iubesc!

Si am mai spus tot la tema Greseala de neiertat ....ca sunt alte greseli GRAVE care sunt de neiertat ...dar vad ca d-zeu cenzoru si cu sfanta Maria b, si au bagat coada ca dracu, si iar mi-au sters postarile desi erau on topic

cei asta cenzura divina?
0

#30 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 05 February 2007 - 07:19 PM

Vinovatia din inima acestei fete, nelinistea din interior, spune ca in momentul pacatului respectiv, sufletul ei a avut de suferit! Ce mai este de facut? Sa marturiseasca Domnului pacatul si sa-l parasesca, adica sa se pocaiasca si sa inceapa sa traiasca o viata in ascultare de Dumnezeu.Pentru aceasta este nevoie de o decizie clara vizavi de voia lui Dumnezeu.
Bine ar fi daca multi tineri ar citi Scriptura si sa ia o decizie vizavi de Cuvantul lui Dumnezeu.Am avea o generatie schimbata, o schimbare calitativa in viata sociala!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Religia si dogma Pixelut  5 4.978
Hot Topic (New) Pedeapsa capitala vs religie vs moralitate
cand incepem sa ne platim pacatele?
dark_light  234 31.254
Hot Topic (New) Domeniul profetic,profetii...
"Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic"
enohabel  100 10.587
Topic inchis Īnvăţăturile demonice Cleric Prestųn  38 11.178
Replici noi Suntem Vesnici
Impreuna cu Tatal ~ impreuna cu ingerii
Sleeping Ashes  9 3.474