greseala de neiertat? teribilismul adolescentei
Scris 30 January 2007 - 08:46 AM
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
Scris 30 January 2007 - 10:01 AM
lorelai1907, la Jan 30 2007, 10:46 AM, a spus:
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
Nu ajungea un topic?
Scris 30 January 2007 - 10:04 AM
p.s. : pe viitor incearca sa nu mai faci lucruri pe care apoi sa le regreti.
Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 30 January 2007 - 10:05 AM
Scris 30 January 2007 - 01:24 PM
Scris 30 January 2007 - 07:23 PM
lorelai1907, la Jan 30 2007, 09:46 AM, a spus:
Pacatul tau se numeste curvie! Trebuie sa il marturisesti Domnului Isus ,sa te pocaiesti si sa nu mai faci asa ceva.Daca vei citi Scriptura, vei putea afla mai multe despre Viata care vrea sa ti-o dea Dumnezeu, prin Fiul Sau Isus Cristos.
Dumnnezeu cu tine!
Scris 30 January 2007 - 09:15 PM
Scris 30 January 2007 - 10:01 PM
Cred că a mai postat aici deoarece vrea şi o variantă religioasă.
Scris 30 January 2007 - 11:32 PM
DarkBringer, la Jan 30 2007, 10:15 PM, a spus:
Pentru tine crestinism inseamna moarte! Imi pare rau, pentru un crestin, pacat inseamna moarte! A curvi iti aduce o prapastie in inima si o despartire de Dumnezeu. Vina din inima ei, denota consecinta pacatului in inima omului.
Scris 31 January 2007 - 08:51 AM
cioanas, la Jan 30 2007, 11:32 PM, a spus:
Da crestinismul NEOPROTESTANT e MOARTE!
Crestinism asa cum il propaga cioanas inseamna sa te vinzi ptr o "viata" de dupa viata adica MORTII!!!
A iubi si a implini iubirea nu este nici o greseala!
Este cea mai minunata binecuvantare venita de la Dumnezeu.
Greseala de neiertat este sa nu iubesti si sa nu te daruiesti iubirii si sa crezi ca un franar semianalfabet, vandut nu se stie cui, iti intermediaza tie legatura cu divinitatea (nu se stie care) si ca iti poate da binecuvantare!
El are capacitatea decat de a invarti cel mult franele la marfar ca de aia e franar, dar binecuvantarea Dumnezeiasca este ceea ce simti in sufletul tau si se cheama IUBIRE....si e un PACAT sa nu o implinesti!....mai multa binecuvantare decat atat nu poti primi de la nici un Dumnezeu ...ce sa mai asteptam atunci de la un franar cu biblia in mana?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce mai avem inca nevoie de Dumnezeu
aceasta e intrebarea |
porta | 75 | 13.677 |
|
Atribuirea Sinelui din sine īnsuşi | tota_puri | 0 | 803 |
|
Vreau adresa de email a lui Dumnezeu | -------------- | 46 | 16.105 |
|
De ce nu Harul ?!?!? | Anna Condor | 67 | 12.417 |
|
Africa renunta la vrajitorie si devine un cuntinent crestin. | Gelupanda | 16 | 4.589 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis