un sfat! greseala sau pur si simplu normalitate?
Scris 30 January 2007 - 08:31 AM
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
Scris 30 January 2007 - 08:36 AM
Oricum din punct de vedere moral nu e tocmai ok sa o faci in cimitir !
Acolo unde e multa tristete si sunt multe lacrimi varsate pentru cei dragi sa mergi sa te simti bine......
La urma cine merge la cimitir sa se simta bine ? Dar repet. din punct de vedere moral.
In rest, trebuie sa te impaci cu tine insuti si sa nu te mai gandesti la ce ar zice altii sau cum ar reactiona daca ar afla . E problema lor daca vor sa dea nastere unor prejudecati din treaba asta. Poate nici ei nu sunt tocmai usi de biserica.
Aceasta postare a fost editata de geo3029: 30 January 2007 - 08:37 AM
Scris 30 January 2007 - 09:24 AM
lorelai1907, la Jan 30 2007, 10:31 AM, a spus:
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
faptul ca faci sex in cimitire, nu cred ca ar surprinde pe cineva, cu atat mai mult cu cat ai facut-o cu o persoana in viata
Scris 30 January 2007 - 09:32 AM
lorelai1907, la Jan 30 2007, 08:31 AM, a spus:
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si ........................................................................
ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
Ce anume cauti acum ?
Sa ne impresionezi si sa cadem pe spate sau sa ne ramina ochii crucis ?
Nu cred ca am inteles despre ce e 'dezbaterea'
Scris 30 January 2007 - 10:00 AM
Acum, fara suparare, tu esti cea care isi judeca propriul gest, dupa atata timp! Se pare ca cea neimpacata cu alegerea sa esti tu. Tu esti cea care are indoieli si framantari.. Pentru ca, vei fi surprinsa, oamenii in general nu condamna un adult pentru un act de teribilism din adolescenta... Daca faceai ceea ce ai facut in parc ori in padure, nu mai te framantai? Fii linistita, secretul este cu tine. Ups, a fost, pana ai scris topicul asta.
Scris 30 January 2007 - 12:18 PM
Aceasta postare a fost editata de Lily Anne: 30 January 2007 - 12:18 PM
Scris 30 January 2007 - 12:23 PM
Si nu era rusine.
Si nu erai singuru`/a.
Apropo. Unde`ai facut liceu`?
Scris 30 January 2007 - 12:52 PM
Si care-i problema? Locatia?
Scris 30 January 2007 - 01:53 PM
Sincer vorbind,nu cred ca este nimeni in masura sa te judece.De ce iti complici inutil viata?Singurul lucru de care ar trebui sa iti pese este parerea ta,numai a ta.Daca inainte de a lua vreo decizie,sau de a face vreun lucru(care,apropo,ne-ar privi doar pe noi)am sta si ne-am gandi la ce spun ceilalti ,nu am mai reusi sa facem nimic.
Traieste-ti viata asa cum vrei, cu intensitatea pe care o vrei,si nu mai asculta de gura lumii.
Poti sa nu acorzi importanta parerii celorlalti ,si sa fii fericita,sau poti sa fii nefericita.Este alegerea ta.
Aceasta postare a fost editata de Dark_Dragon: 30 January 2007 - 02:01 PM
Scris 30 January 2007 - 02:23 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Despre existentialismul anabolic al iubirii |
For My Soul | 131 | 23.616 |
|
Iubirea e lupta sau renuntare?
..in final?! |
Andruta* | 53 | 11.297 |
|
o mica intrebare... | anonimul | 40 | 8.811 |
|
|
D3us | 90 | 64.192 |
|
Oare este posibil sa te indragostesti fara sa se termine in sange,sperma si lacrimi ? | amorcito | 25 | 8.243 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis