(ce probleme am inceput sa-mi pun!)
Exista ceva mai valoros decat timpul?
Scris 12 February 2005 - 12:16 AM
Scris 12 February 2005 - 11:52 PM
aLat, la Feb 12 2005, 01:16 AM, a spus:
[snapbacca]27414[/snapbacca]
Buna aLat si bine ai venit pe roportal!
Eu as fi de parere ca dragostea e mai valoroasa decat timpul
si alta problema - depinde cum iti folosesti timpul - el poate fi mai valoros sau nu - ca si oricare alt lucru
Scris 13 February 2005 - 01:08 AM
Cu adevarat important este insa, ca la sfarsitul timpului , adica la sfarsitul nostru, sa fim multumiti de realizarile si de viata noastra iar pentru asta trebuie sa dedicam totul prezentului.
No regrets!!
Scris 13 February 2005 - 09:22 AM
Daca timpul ar fi al meu... la-as da inapoi si as invata mai multe, m-as distra mai mult, as fi mai atenta la cei din jurul meu.
Valoroase sunt momentele in care facem ceva bun, in care ne simtim bine, in care daruim o parte din noi - din iubire, din prietenie - nu avem TIMPUL dar avem VIATA.
Roberta
Scris 13 February 2005 - 09:56 AM
Scris 13 February 2005 - 10:05 AM
malitia, la Feb 13 2005, 10:56 AM, a spus:
[snapbacca]27533[/snapbacca]
Eu am simtit-o pe pielea mea
Roberta
Scris 13 February 2005 - 10:46 AM
Citeaza
*
Scris 13 February 2005 - 11:10 AM
Dulcica, la Feb 13 2005, 11:46 AM, a spus:
[snapbacca]27542[/snapbacca]
Exact...Si se mai spune ca atunci cand suntem stresati sau nervosi ,timpul trece mai repede...si procesul de imbatranire se accelereaza...
Asa ca ar fi mai bine sa nu ne suparam atat de des...daca vrem sa nu avem riduri...
Scris 13 February 2005 - 11:26 AM
They just pass us by
Seems licae yesterday....
(timpul e dusmanul nostru)
Scris 13 February 2005 - 03:17 PM
Dulcica spune ca "Orice om moare dar nu orice om traieste cu adevarat", Roberta ca "timpul ne are pe noi... si ca ne lasa putin sa aflam valoarea lui". Suntem de acord deci ca timpul este foarte valoros. Asta pentru ca este finit (ma refer la timpul de care dispune cineva); nu putem sa ne intoarcem si sa schimbam ce am facut si nici nu putem sa o luam de la inceput, totul e unic. Dar nu cred ca timpul ne are pe noi, nu prea vad cum. Ce este timpul de fapt? Cuvantul are foarte multe intelesuri, dar cred ca noi vorbim aici de timp ca si durata, durata noastra de functionate, daca vreti
Cum ne-ar putea detine? Dispunem de el pentru ca putem decide cum il folosim. Singurul efect pe care il are asupra nostra este ca ne limiteaza. Dar asta face totul sa fie mai intens, mai viu.
In momentul in care constientizezi faptul ca totul este efemer incepi sa dai mai mare importanta vietii si sa traiesti cu adevarat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
SA NE CUNOASTEM
De cine ne este frica? |
puiu.t | 76 | 14.220 |
|
copilarii!
de ce in anumite situatii ne comportam ca niste copii? |
CY73 | 27 | 9.356 |
|
Prejudecatile
ce parere aveti despre ele si in ce mod va modifica ele viata |
SCRIITORUL | 8 | 8.652 |
|
comentati | Carrina_19 | 8 | 5.537 |
|
Chestionar:
Uneori raspundeti la anumite topic-uri la intamplare?
Test de sinceritate.... |
TiGeR_asH | 41 | 10.874 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis