sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Nu vi se pare ca timpul trece din ce in ce mai repede? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 07 February 2007 - 10:46 AM

Vezi postareaActorGrabit, la Jan 28 2007, 12:40 PM, a spus:

Am senzatia ca o ora, o zi si o saptamana dureaza mai putin decat acum cativa ani. Chiar si-n zilele cand n-am un program foarte incarcat, parca nu-mi mai ajunge timpul.. :tease: Mai are cineva senzatia asta?

zice psihologia că a-i spune unui copil să aştepte un sfert de oră o bomboană e echivalent cu a-i spune unui adult să aştepte 2 ore o cafea....

fireşte că percepem altfel trecerea unei zile, poate chiar īn proporţionalitate directă cu vārsta.... şi cred că la 20 de ani anul părea mai lung decāt la 30, poate şi pentru că metabolismul diferit.... nimic straniu de altfel. :tease:

Vezi postareaMitrut, la Jan 31 2007, 01:04 AM, a spus:

Am citit si eu despre rezonanta Schumann si despre inversarea polilor si cred cu tarie in acestea dar nu as vrea sa se intample, desi oamenii sunt rai si pacatosi, nu ca eu nu as fi, si merita o apocalipsa :crazy: si nu cred ca suntem departe

:yahoo:
nu mă pot abţine să nu reiau ideea... e chiar comic.... :crazy:

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 07 February 2007 - 10:47 AM

0

#22 Utilizator offline   bogdan_5844 

• Cyborg
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-September 06

Scris 07 February 2007 - 11:11 AM

si mie mi se pare ca trece mai repede timpul....ma bucur ca e sambata,vacanta o saptamana!uraa!si cand colo deja e ultima duminica si maine e scoala.... :tease: am auzit ca prin 2010 pamantul se va opri(si timpu cica)si in 2011 isi va relua cursul,dar invers(ca venus) :tease: e foaaaarte ciudat
0

#23 Utilizator offline   serocell 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-February 07

Scris 08 February 2007 - 11:00 PM

am pus si eu intrebarea asta la multe cunostinte de ale mele si toti mi au dat raspuns afirmativ......cred ca e ceva in atmosfera (w00t) poate ca noi nu ne dam seama dar pamantul Terra a prins vitezaaaa :tease: se invarte mai repede in jurul axei sale asta e parerea mea ...acum,dovezi: calotele glaciare tot se mai darama la fel de tare desi oamenii de stiinta de la NASA au observat un lucru bun pt noi TERRANII ;) ca gaura din stratul de ozon se "cicatrizeaza" mult mai repede deci de o incalzire globala accentuata nici nu poate fi vorba....INUNDATIILE eu le vad in ultima vreme ca pe niste fluxuri si refluxuri stiti ca flux si reflux se intampla doar o data pe luna din cauza lunii...,ei in momein ntul in care pamantul Terra se invarte in jurul axei sale mult mai repede atunci campul magnetic si cel gravitational se maresc ....din cauza asta cred ca si calotele glaciare inca mai cad nestingherite iar inundatiile sunt la putere si aceleasi cutremure nefaste dar mai presus de toate migrarea pasarilor in cu totul alt loc unde se duceau ele saracele in fiecare an.dap!!!! pot sa intru amanunt cum ar fi ca de ce pamantul se roteste mai repede? poate fi vorba de comprimarea universului pana la marele crunch sau cum ii zice si lu'asta :P asa ca hai sa ne traim viata frumos si realizand lucruri marete ....ca doar oricum nu avem ce face pana la sfarsitu lumii :yes: ;) :lol2: :evil: :D :lol2:
0

#24 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 09 February 2007 - 12:02 AM

Dacă este să calculăm īn numărul de evenimente, timpul trece din ce īn ce mai greu. :tease:
Spre exemplu, īn anii imediat următori după Big Bang s-au produs de miliarde de ori mai multe evenimente pe secundă decāt īn zilele noastre. Şi numărul de evenimente pe o durată de timp dat scade īn continuare, doar că acum suntem atāt de departe de Big Bang, īncāt īntr-o viaţă de om nu mai sesizăm asta.
0

#25 Utilizator offline   Black No.1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 09 February 2007 - 02:17 AM

Pot face abstractie de orice chiar si de timp asa ca nu ma intereseaza viteza cu care trece pe langa mine,atata timp cat stie sa ma ocoleasca.......
0

#26 Utilizator offline   serocell 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 February 2007 - 02:30 AM

Vezi postareaSolistry, la Feb 9 2007, 02:17 AM, a spus:

Pot face abstractie de orice chiar si de timp asa ca nu ma intereseaza viteza cu care trece pe langa mine,atata timp cat stie sa ma ocoleasca.......

totusi.....daca nu te va ocoli ?ca doar si tu esti supusa efectelor sale :yes: sa speram ca exista cu adevarat reincarnarea ca sa ne putem bucura iar de timp si iar sa i gasim misterele nebainuite si iar sa nasca legende si povesti cum e si aia 1001 de nopti e o cifra magica 1001 din orice parte ai citi tot 1001 poate ca e bucla temporala reprezentata grafic :tease: :evil: si cine a zis a zis bine (nu mi vine n cap numele sau)"nimic nu se pierde totul se transforma" poate ca si timpul se transforma :P ;) oare in ce?in alt timp cred....tineretea se transforma in batranete s.a.m.d. iar batranetea e mai scurtca ca tineretea poate ca si timpul se comprima ;) :lol2:
0

#27 Utilizator offline   empor 

• zooaspirant
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 06

Scris 09 February 2007 - 02:36 AM

lol ? :tease:
0

#28 Utilizator offline   Black No.1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 09 February 2007 - 02:39 AM

Vezi postareaserocell, la Feb 9 2007, 02:30 AM, a spus:

totusi.....daca nu te va ocoli ?ca doar si tu esti supusa efectelor sale :yes: sa speram ca exista cu adevarat reincarnarea ca sa ne putem bucura iar de timp si iar sa i gasim misterele nebainuite si iar sa nasca legende si povesti cum e si aia 1001 de nopti e o cifra magica 1001 din orice parte ai citi tot 1001 poate ca e bucla temporala reprezentata grafic :tease: :evil: si cine a zis a zis bine (nu mi vine n cap numele sau)"nimic nu se pierde totul se transforma" poate ca si timpul se transforma :P ;) oare in ce?in alt timp cred....tineretea se transforma in batranete s.a.m.d. iar batranetea e mai scurtca ca tineretea poate ca si timpul se comprima ;) :lol2:

Eu sper sa nu existe reincarnare ca m-am saturat sa tot merg prin timp degeaba.......totul are o limita....cand nu o sa ma mai ocoleasca o sa treaca peste mine si o sa ramana in urma lui....praf...si nimic mai mult......iar in urma mea...nimic....timpul sterge tot......
0

#29 Utilizator offline   serocell 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 February 2007 - 02:53 AM

Vezi postareaSolistry, la Feb 9 2007, 02:39 AM, a spus:

Eu sper sa nu existe reincarnare ca m-am saturat sa tot merg prin timp degeaba.......totul are o limita....cand nu o sa ma mai ocoleasca o sa treaca peste mine si o sa ramana in urma lui....praf...si nimic mai mult......iar in urma mea...nimic....timpul sterge tot......

atunci...inevitabil imi pun si eu intrebarea: care e scopul? :P doar asa ?sa fie ceva si pe planeta asta?ciudat totusi si nu :lol2: ca parca e prea aranjat totul ...au poate ca sunt doar obsesii si mintea le filtreaza...off cat de usor e sa ti ingreunezi viata sau timpul petrecut intre nastere si moarte ;) totusi ce este timpul?care e sensul sau? pt ce?numai intrebari iar raspunsurile trebuie sa apara candva sau si undeva :tease:
0

#30 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 09 February 2007 - 10:03 AM

Vezi postareabogdan_5844, la Feb 7 2007, 11:11 AM, a spus:

si mie mi se pare ca trece mai repede timpul....ma bucur ca e sambata,vacanta o saptamana!uraa!si cand colo deja e ultima duminica si maine e scoala.... :) am auzit ca prin 2010 pamantul se va opri(si timpu cica)si in 2011 isi va relua cursul,dar invers(ca venus) :crazy: e foaaaarte ciudat

:cheer:...

sunt curioasă doar cum va veni 2011 dacă timpul va sta pe loc īn 2010...:cheer:

:roll:

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 09 February 2007 - 10:03 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Universalitatea Echilibrului...
Eseu..
baaron  0 3.142
Topic inchis ouija Fall3nAng3l  3 2.960
Topic inchis Site astrologie, nou
consultatii gratuite
Maria_Elena  10 4.479
Topic inchis Astrologie Chineza si Feng-Shui personal
sistemul traditional chinezesc de revelare si remediere a destinului
Mandala Club  0 2.843
Topic inchis forumul Vrajitoarei Rodica Gheorghe Sarah N....  74 18.719