LUMEA VIRTUALA VERSUS LUMEA REALA! modificari ale comportamentului uman
Scris 27 January 2007 - 04:34 PM
-in marile companii, in birouri, intre colegi este mai simplu sa dai un e_mail decat sa folosesti telefonul de interior sau pur si simplu sa te scoli de pe scaun sa comunici cu cineva,
-mica si nevinovata ''barfa'' a fost inlocuita cu chatul, in care persoanele nu se vad sau se aud(desi citisem pe undeva ca 70% dintr-o comunicare se compune din tonalitatea vocii, mimica fetii si gestica),
-sunt siteuri specializate cu referate pe diferite teme pentru scoala sau facultate(un ex:http://www.referat.ro/),
-limba romana tinde sa degenereze in virtual prin folosirea diferitelor limbaje.
Si atunci se naste intrebarea daca aceste modificari ale spiritualitatii si comportamentului uman influenteaza si lumea reala, in ce mod si unde vom ajunge?
Iata pentru ce am deschis acest topic, unde va astept cu exemple, pareri, discutii, directii,etc...
Scris 30 January 2007 - 06:12 PM
Nu este interesant? Nu va atrage? Explicati-mi macar!
Scris 30 January 2007 - 06:42 PM
BigBond007, la Jan 30 2007, 06:12 PM, a spus:
Nu este interesant? Nu va atrage? Explicati-mi macar!
viata bate filmul .................lumea reala e mai incitanta si mult mai interesanta ............
nu contest virtualul te atrage prin mister ....cu cat ai imaginatia mai bogata cu atat te atrage mai mult !
cu cat visezi mai mult cu ata suferi mai mult .
sa lasam virtualul cu virtualul si sa traim mai mult live .......viata e frumoasa cand o simti !
Scris 31 January 2007 - 12:50 AM
si este vorba de un alt fel de comunicare ,se poate constata ca este mai benefica prin textualizare decit prin vorbire .
..iar la marile companii ,se foloseste pentru ca ia forma unor notificari ,este mai usor de verificat si comunicarea este mai complexa .
Scris 31 January 2007 - 10:45 AM
red2shoes, la Jan 30 2007, 06:42 PM, a spus:
Intrebare: de ce mai intri aici, daca viata este asa de frumoasa?
EmmaD, la Jan 31 2007, 12:42 AM, a spus:
Si sentimentul de frustare este o fateta tipica a comportamentului uman!
laurent-III-rd, la Jan 31 2007, 12:50 AM, a spus:
si este vorba de un alt fel de comunicare ,se poate constata ca este mai benefica prin textualizare decit prin vorbire .
..iar la marile companii ,se foloseste pentru ca ia forma unor notificari ,este mai usor de verificat si comunicarea este mai complexa .
Intr-o comunicare directa, am citit undeva ca 70% este perceptia tonului vocii+ mimica fetii+gestica!
Restul de 30% este perceput de celelalte simturi!
Scris 31 January 2007 - 10:54 AM
Ajutind la aceasta si ..mimica fetei ,gesturi ..si mai apoi acest gen de comunicare are si ceva ludic si ,aminteste de vremurile din trecut cind se comunica prin scrisori ..
depinde de la individ la individ ,cum percepe acest lucru..
Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 31 January 2007 - 10:55 AM
Scris 31 January 2007 - 06:37 PM
laurent-III-rd, la Jan 31 2007, 10:54 AM, a spus:
Ajutind la aceasta si ..mimica fetei ,gesturi ..si mai apoi acest gen de comunicare are si ceva ludic si ,aminteste de vremurile din trecut cind se comunica prin scrisori ..
depinde de la individ la individ ,cum percepe acest lucru..
Laurent, in secolul vitezei nu mai scrie nimeni scrisori sau citeste vreo carte!Accesam Netul cu Google!
Azi avem mobil,SMS,PM, E_mail si ce va mai apare!
Eu vroiam sa vedem cat de mult influenteaza aceasta lume virtuala pe cea reala si tendinte de viitor!
Scris 31 January 2007 - 06:48 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce fugi de prezent?
cat de mult din viata pierzi ? |
PourMoi | 122 | 7.998 |
|
psihoza si detentie
un episod psihotic''tratat''cu detentie in penitenciar |