Cum explica asta iubitului meu?Dar,sa incep cu inceputul..
Ne-am cunoscut acum 2 ani si 5 luni.Eu aveam 16 ani,el avea 19.Nu a fost evolutia conventionala amici-prieteni apropiati-iubiti,ci mai degraba am luat-o de la coada.Deci,am inceput din prima zi sa ne sarutam,sa fim apropiati(nu dpdv sexual,asta s-a intamplat dupa 3 luni si jumatate),a fost dragoste la prima vedere,sa zic asa.Eu incepusem sa ies din cocon,sa zic asa,incepusem sa dau de gustul iesirilor in oras,al distractiilor samd.El era tipul haios,tanar,frumusel foc,de treaba,cu simtul umorului-ce mai,era pur si simplu perfect.Dupa 3 luni si jumatate,am avut primul nostru contact sexual care a fost foarte frumos si parca si mai tare s-a aprins flacara dintre noi.Timp de 2 ani,totul a decurs perfect,sex nebun,neconventional,mers in vacante impreuna,cu prietenii-ce mai,eram foarte atrasi unul de altul,ne vedeam zilnic totul era super bine,nici gand din partea mea sa am ochi pentru alti tipi.. Doar ca,la un moment dat,anumite lucruri au inceput sa scartaie.Si anume,dorinta si atractia mea sexuala fata de el au inceput sa se diminueze simtitor,deja imi doream altceva.. Nu acelasi lucru il pot spune pe partea psihologica si spirituala,s-a dezvoltat o relatie foarte frumoasa intre noi,adica el imi este un prieten foarte bun si apropiat iar eu pentru el de asemenea o prietena foarte buna,ne sfatuim din orice punct de vedere,tinem foarte mult unul la altul,am trecut la un nivel superior.Revenind insa la buba.. El a simtitit aceste lucruri,deja eu refuzam sa mai facem sex..el se tot ruga de mine,imi spunea ca ma iubeste ca nu ar putea avea ochi pentru alta fata.. Toate astea au tinut cam o luna,dupa care lucruri incepuse sa revina la normal.Din pacate,nu s-au mai tinut mult si dupa o perioada,iar am simtit ca lucrurile nu mai sunt ca inainte,de data asta mult mai ..simtitor,sa zic asa,pentru mine.Am incercat sa vorbesc cu el,i-am explicat,el a refuzat sa inteleaga,pana la urma chipurile intelesese,dar m-a rugat sa nu rupem relatia de tot-referindu-se la cea sexuala-caci el se simte tras doar de mine,nu ar putea sa nu ma atinga etc.Ok,am zis."Din cand in cand" ramasese.. Pe naiba-ba venea la mine,luam ceva de baut-si sititi si voi ce efecte are alcoolul din acest punct de vedere;ne uitam la un film..faceam ce faceam si tot acolo ajungeam.. Cu toate ca eu mai mult o faceam la insistentele lui-nu pot spune ca nu ma simteam bine,caci e imposibil sa stingi instinctul sexual care e in fiecare,la urma urmei si placerea fizica(ca se si pricepe..),dar psihic nu mai era aceeasi chestie.
Timpul a tot trecut si eu am ajuns sa fiu frustrata de chestia asta,am incercat sa vorbesc,el nu vrea sa inteleaga a ca eu nu mai simt aceeasi atractie sexuala pentru el si vreau sa scoatem aceasta parte din frumoasa relatie a noastra,caci,preum v-am zis,tin foarte mult la el,imi este foarte apropiat si in nici un caz nu as rupe relatia de tot cu el!El nu vrea sa inteleaga,incepe cu aceeasi chestie "macar din cand in cand".. Eu nu mai vreau si nu mai pot,si cu toate asta inca ma las convinsa sa zic asa..s-a intamplat sa si planga,spunandu-mi ca ii este teama ca m-ar pierde de tot si el nu vrea acest lucru-nici eu!,ma iubeste oarte mult si el nu ar putea avea atractie sexuala fata de altcineva.. Stiu ca foarte mult am gresit si eu pentru ca am tot permis sa se intample si nu m-am tinut ferma pe pozitie,dar pur si simplu m-a induiosat cu acele vorbe si mai ales cand l-am vazut plangand.. Lucrurile stau la fel si in ziua de astazi,dar eu pur si simplu nu mai vreau!Vreau sa ies si cu alti baieti,sa cunosc lume noua,am de abia 19 ani si refuz sa ma leg la cap cu "obligatii",sa le zic asa si sa raman fidela unui singur baiat,de moment ce simt nevoia si de altceva..
Va rog ajutati-ma si spuneti-mi cum sa fac,ce sa-i spun sa il fac sa inteleaga ca nu mai e aceeasi atractie si nu mai vreau,imi doresc sa elimina partea asta.. Incurajati-ma sa am tarie de caracter,sa ma pot abtine sa il sarut si sa ma las dusa de val..
I-am explicat ca totul ramane la fel de frumos ca si pana acum,ca nu as putea sa rup legatura de tot cu el,pentru frumoasa prietenie-care nu se rezuma doar la iesit in oras etc,este o compatibilitate sufleteasca,psihologica,de caracter foarte faina intre noi,la care nu as renunta in veci dar dpdv sexual nu mai exista aceeasi compatibilitate si nu fac decat sa ma simt din ce in ce mai frustrata si stinghera acceptand sa avem relatii intime cu el,doar pentru ca ma roaga si imi zice lucrurile mai sus enuntate,dar el tot spune ca ii este frica ca ma va pierde definitiv si nu ar putea,cand eu stiu foarte bine ca nu ar deloc asa!!!! Cum sa il conving sa incerce sa caute pe altcineva,sa cunoasca si alte fete..nu stiu.. El zice ca nu poate,ca e chestie de principiu..ca ma iubeste..Refuza sa ma inteleaga si sa accepte lucrurile astea doar din niste temeri paranoice..
Off,nu cred ca am reusit sa fiu prea coerenta,dar pur si simplu nu mai stiu cum sa fac.. Ma simt atat de vinovata si complexata de situatia in care ma aflu..cu ce sunt eu vinovata ca el nu se simte atras si de alte fete?Cum il pot ajuta,cum sa ii zic..?Vreau idei noi..ma simt total neputinciioasa,de cate ori nu stateam cate o ora si ii explicam frumos ce simt,cum simt,cum as vrea sa fie.el asculta..aproba si a doua zi ca si nu am fi discutat nimic..deci refuza sa ma inteleaga!
P.S.Sper ca e forumul potrivit aici la sex behaviour si contez pe niste raspunsuri competente si fara mistouri..Merci!
Aceasta postare a fost editata de BluePoint: 27 January 2007 - 12:35 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis