Buna tuturor,
Stau si ma minunez cata lume sufera de aceasta boala sfasietoare si enervanta.Am fost si eu diagnosticata cu aceasta boala urticarie colinergica sufar de mai mult de 1 an de zile,din fericire cazul meu nu e asa de grav asa cum am vazut ca este la unii dintre voi.Sincer eu nu prea suport dr mai ales indiferenta cu care te trateaza am patit de multe ori nu le dai nu primesti urat ft urat si atunci de ce mai muncim si platim asigurare?corect ca sa-i imbogatim pe altii.La mine a inceput cu mancarime in palmi,apoi dupa un solar miraculos a inceput sa ma manance toata pielea,initial am crezut ca e dermatita de contact la clin...desi si acuma cand sterg cu el imi apar pete pe maini.Se manifesta destul de nasol incep sa ma incalzesc fara sa fac vreun efort anume si atunci dau fuga repede sa iau un xyzal nu pot sa zic ca vreo 2 zile nu am nimic si nici nu mai iau am zis ca sa iau la nevoie in ultimul timp ca tratamentele cu aerius nu au avut niciun efect.Am fost si la alergolog si dermatolog si nimic viabil acelasi tratament cu aerius si xyzal..Insa eu m-am saturat sincer sa tot dau iama la farmacie ca oare ce mi se intampla daca nu iau pastiluta miraculoasa,e destul de nasol ca pana acuma nimeni nu a gasit vreun remediu acestei boli aparent banale dar cu urmari destul de grave.Eu din fericire pot sa muncesc si a fac cat de cat miscare chiar daca ajung sa ma incalzesc si sa fug repede la pastiluta.Imi apar in special pe maini si pe cap si gat dar daac nu le scarpin nu se prea vad insa corpul mi-e mereu fierbinte.Incercati si voi ceaiul de trei frati patati pe mine m-a ajutat se zice ca e ft bun in curatarea sangelui.Chiar in acest moment nu am xyzal si trebuie sa dau o fuga la farmacie deoarece mancarimea incepe sa fie insuportabila.Din cate am citit eu te poate tine cativa ani si apoi trece de la sine,cat de aiurea...Multa sanatate va doresc si sa ne auzim cu bine!Si cea mai buna terapie radeti mult nu va stresati,faceti sport atat cat se poate avem aceasta boala din cauza stresului si a lipsurilor la care suntem supusi zilnic.Numai bine!
Urticaria colinergica foarte stresanta
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alergii | rhadooooops | 8 | 5.971 |
|
Cicatrici varicela
Tratament |
Marina G | 0 | 1.228 |
|