Buna,
In urma cu 2 ani de zile tatal meu a fost operat de inima si atunci i s-a spus (si trecut in fisa medicala) ca are si diagnosticul de "hepatita cronica antigen HBs pozitiv". De atunci tata nu a prezentat nici un fel de simptome specifice acestei boli. In aceasta saptamana i-am facut urmatoarele analize:
Antigen HBs - negativ
Anticorpi antiHBs - 0 mUI/ml
Este posibil sa fi gresit analizele acum 2 ani sau cele de acum sunt gresite? Ce sa faca in continuare?
Multumesc,
Lucian.
Pagina 1 din 1
Cum este posibil sa nu mai iasa analize Antigen HBs pozitiv?
Scris 26 January 2007 - 11:44 PM
luci1981, la Jan 27 2007, 12:56 AM, a spus:
Buna,
In urma cu 2 ani de zile tatal meu a fost operat de inima si atunci i s-a spus (si trecut in fisa medicala) ca are si diagnosticul de "hepatita cronica antigen HBs pozitiv". De atunci tata nu a prezentat nici un fel de simptome specifice acestei boli. In aceasta saptamana i-am facut urmatoarele analize:
Antigen HBs - negativ
Este posibil sa fi gresit analizele acum 2 ani sau cele de acum sunt gresite? Ce sa faca in continuare?
Multumesc,
Lucian.
Antigen HBs - negativ
Multumesc,
Lucian.
Draga Lucian,
o posibilitate ca rezultatele analizelor sa fie gresite exista tot timpul, daca va permiteti le puteti repeta.
Dar mai exista si alta posibilitate cind Hbs-Ag este negativ, Hbc-Ac positiv si Hbs-Ac negativ poate fi vorba de purtator low-level-HBs-Antigen, care este un decurs cronic cu Hbs-Ac titer sub nivelul detectabilitatii. O infectiozitate nu este exclusa , o superinfectie cu hepatita D este posibila. De obicei decurgeri clinice fara simptome.
Ciao Juliana
Scris 27 January 2007 - 06:36 AM
juliana, la Jan 27 2007, 12:44 AM, a spus:
Draga Lucian,
o posibilitate ca rezultatele analizelor sa fie gresite exista tot timpul, daca va permiteti le puteti repeta.
Dar mai exista si alta posibilitate cind Hbs-Ag este negativ, Hbc-Ac positiv si Hbs-Ac negativ poate fi vorba de purtator low-level-HBs-Antigen, care este un decurs cronic cu Hbs-Ac titer sub nivelul detectabilitatii. O infectiozitate nu este exclusa , o superinfectie cu hepatita D este posibila. De obicei decurgeri clinice fara simptome.
Ciao Juliana
Ciao Juliana
sau e posibil sa fie in vindecare, in perioada window. si cronicii scapa de virus, in procente foarte, foarte mici, elimina spontan virusul si formeaza anticorpi, si perioada window e mai lunga putin
sau coinfectia cu un alt virus poate duce la HbsAg fals pozitiv
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dupa interferon | pati27 | 16 | 3.922 |
|
Soia, un aliment bun pentru Hepatita B?
Soia, un aliment bun ptr Hepatita B?? |
Georg25 | 0 | 1.561 |