Aceasta postare a fost editata de ioanide: 25 January 2007 - 05:15 PM
Pagina 1 din 1
QUASIMODO! Desertaciunea!
Scris 25 January 2007 - 05:13 PM
La fel cu personajul sus amintit exista si in sufletul meu o mare de iubire.Insa fara sa fie impartasita de nimeni moare,sau se ofileste.Cersesc iubirea tuturor desi eu nu stiu sa dau decat suferinta.Daca ati iubit vreodata veti intelege cat este de cutremurator sa fii singur fara cineva care sa te iubeasca.Si de aici pana la a urla si pe net dupa iubirea cuiva nu e decat un pas.Imi pare rau ca am facut valuri.Mai bine m-as fi aruncat din turnul sufletului meu singur sa nu mai simt atata dor de iubire si speranta ca poate si eu voi fi vreodata iubit de cineva.Sper ca aleasa reala a inimii mele va veni sa recunoasca aici pe forum ce m-a inspirat si cat de sfasietor e plansul meu .Te rog sa vii sa imi alini dorul si dragostea mea nesfarsita pentru tine.Frumoasa inimii mele si muza a iubirii care ma face deja un pic mai uman desi inca sunt hidos.Poate iubirea ta ma va inalta la stadiul de om.Te rog sa vii aleasa a sufletului meu peste intuneric si lumina.Fi cu mine pe veci!Te iubesc si am nevoie sa recunosti aici,acum.Jertfeste frumusetea ta si spala uratenia mea morala.Te iubesc la nesfarsit!
Scris 25 January 2007 - 05:29 PM
Tu esti iubirea mea.
Pot sa mor linistit.Am cunoscut iubirea reala pe net si in realitate.Si ma bucur ca am venit pe roportal.El mi-a dat divertisment si pe cea mai minunata fiinta din univers.Multumesc Stapane Divin ca ai acceptat sa fiu si eu fericit inainte de a ma duce innapoi la tine.Va multumesc tuturor pentru caldura voastra.Va simt atat de umani si aproape.Acum ca iubirea mea este implinita as ruga pe frumoasa sufletului meu sa fie moderator de aceasta data si sa incida mormantul nostru.Multumesc!
Pot sa mor linistit.Am cunoscut iubirea reala pe net si in realitate.Si ma bucur ca am venit pe roportal.El mi-a dat divertisment si pe cea mai minunata fiinta din univers.Multumesc Stapane Divin ca ai acceptat sa fiu si eu fericit inainte de a ma duce innapoi la tine.Va multumesc tuturor pentru caldura voastra.Va simt atat de umani si aproape.Acum ca iubirea mea este implinita as ruga pe frumoasa sufletului meu sa fie moderator de aceasta data si sa incida mormantul nostru.Multumesc!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
despre comunicare |
miti79 | 23 | 9.297 |
|
Iubire din inima sau din interes?! | valentynos | 50 | 13.486 |
|
|
Knut | 257 | 23.768 |
|
ce ii sperie pe barbati
- in general dar mai ales la femei - |
qusay | 136 | 20.524 |
|
Stiri: Farmec Cluj deschide trei reprezentante in Europa pana in 2008 | stiri | 0 | 2.786 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis