sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cānd ne īndrăgostim? topic numai pt oameni... restul abţineţi-vă că v&# Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 25 January 2007 - 04:59 PM

Cei care nu ştiu să răpundă ŞI on topic... merge-ţi pe chat!

PRECIZARE: vorbim de iubire, de a fi īndrăgostit, nu prosteala pe care o practică lumea care acceptă orice bovină la braţ doar să nu fie
Ce iubim la o altă persoană? (cu i mic sau cu i mare, cum doreşte fiecare) Pentru ce am putea iubi o altă persoană?

Să fie pt o fustă scurtă... un decolteu generos... un brand musculos sau părul de pe piept?
Să fie do ochi īn care te pierzi... un zāmbet discret... o privire iscoditoare sau de alt fel?

Ce ne face să ne īndrăgostim lulele şi luloi!
0

#2 Utilizator offline   Marissa 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-August 06

Scris 25 January 2007 - 05:03 PM

pe mine m-a facut sa ma indragostesc un zambet. Odata... demult... Un simplu zambet :crazy: si nu l-am putut uita nici azi
0

#3 Utilizator offline   SithLord 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 January 2007 - 08:30 PM

Vezi postareaMarissa, la Jan 25 2007, 05:03 PM, a spus:

pe mine m-a facut sa ma indragostesc un zambet. Odata... demult... Un simplu zambet :P si nu l-am putut uita nici azi

fericito!...
0

#4 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 25 January 2007 - 08:40 PM

ochii lui blanzi...buzele ce se cer a fi sarutate..si cuvintele rostite... ca nimeni altul...
0

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 25 January 2007 - 08:54 PM

Dap. Buna intrebare. :tease:
Chiar,ce iubim? Nu stiu sa raspund la asta...Poate nu am iubit niciodata cu adevarat?
Cert este ca nu m-as indragosti doar de un zambet/un gest. O infatisare placuta poate mi-ar atrage atentia. Dar pana la iubire...ohoooo e drum lung.

Vezi postareamareexecutor, la Jan 25 2007, 10:38 PM, a spus:

Sant un mic caniche roz.
Am voe sa raspund?!
Sau sa merge-m pe chat?

Pisi! Eu mi-am dorit un caniche.... dar m-am ales cu un tosainu. :doh:
Un canishe iubeste neconditionat! Deci tu iubesti totul! :P
Fireste:offtopic:
0

#6 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 25 January 2007 - 08:58 PM

Vezi postareaBydy, la Jan 25 2007, 08:54 PM, a spus:

Dap. Buna intrebare. :doh:
Chiar,ce iubim? Nu stiu sa raspund la asta...Poate nu am iubit niciodata cu adevarat?
Cert este ca nu m-as indragosti doar de un zambet/un gest. O infatisare placuta poate mi-ar atrage atentia. Dar pana la iubire...ohoooo e drum lung.
Pisi! Eu mi-am dorit un caniche.... dar m-am ales cu un tosainu. :lol:
Un canishe iubeste neconditionat! Deci tu iubesti totul! :tease:
Fireste:offtopic:

..da ,dar de la un zimbet pleaca totul....apoi iubesti felul de a fi ..sclipirea din ochii cind te priveste ,mirosul lui.. :P
0

#7 Utilizator offline   SithLord 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 January 2007 - 09:04 PM

Vezi postareaBydy, la Jan 25 2007, 08:54 PM, a spus:

Dap. Buna intrebare. :P

bydy... īncepi să īmi dai fiori... deja i-ai eclipsat pe restul. Pentru o femei eşti proFUNDă nu glumă.
Stai să se mai adune şi alţi oameni şi īncepem să dezbatem .... exhaustivizăm nu altceva.
0

#8 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 25 January 2007 - 09:06 PM

Vezi postareaSithLord, la Jan 25 2007, 09:04 PM, a spus:

bydy... īncepi să īmi dai fiori... deja i-ai eclipsat pe restul. Pentru o femei eşti proFUNDă nu glumă.
Stai să se mai adune şi alţi oameni şi īncepem să dezbatem .... exhaustivizăm nu altceva.

uite eu mor după ăştia alde ca tine...care vorbesc ca pe maidan şi jignesc pe unde pot femeile, doar doar le-or cuceri...recunosc că eu mă topesc după mitocani...

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 25 January 2007 - 09:12 PM

0

#9 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 25 January 2007 - 09:16 PM

Momentul cand ne indragostim este clar. Ne pierdem orice urma de claritate in gandire si actiune. Suntem infatuati de sentimentul puternic si ne pierdem controlul partial sau chiar total.

In ceea ce priveste motivul putem face sute de presupuneri si sunt mici sanse sa aflam adevaratul motiv, cel situat la nivelul subconstientului. Insa pe moment, cand suntem indragostiti nu mai conteaza de ce. Importanta e trairea intensa si am da orice sa nu se evapore in eter.

Stimulii la care raspunde creierul si creeaza acea stare de beatitudine sunt de o varietate asa de larga (si cei fizici, dar si cei spirituali). Si nu e nevoie sa actioneze o perioada indelungata sau cu o intensitate sporita. E suficienta o clipa ca sa ne indragostim. Reactionam involuntar la ceva ce ne acapareaza intreaga atentie. Nu avem nevoie de prea multe detalii. Creierul are tendinta sa completeze spatiile lipsa. Iar iubirea se bazeaza pe ceva imaginar, pe iluzia pe care ne-o formam despre tinta atentiei noastre.

Prima data cand m-am indragostit a fost suficient sa aud o voce calda care mi-a spus ceva simplu si placut: "As vrea sa dau timpul inapoi ca sa mai stai cu mine macar o ora, sa nu fie nevoie sa pleci chiar acum." Nu voi uita niciodata prima iubire. A fost la nivel platonic, pura si sincera.
0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 25 January 2007 - 09:20 PM

Vezi postareavesperala, la Jan 25 2007, 11:06 PM, a spus:

uite eu mor după ăştia alde ca tine...care vorbesc ca pe maidan şi jignesc pe unde pot femeile, doar doar le-or cuceri...recunosc că eu mă topesc după mitocani...

Dap! Si mine ma extaziaza! :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis