Emigrarea in Canada - o afacere proasta! Canada a pacalit pe multi si inca mai pacaleste
Scris 22 November 2011 - 11:35 PM
Stiu ce zici legat de cetatenie,nu reprezinta nimic pe langa experienta de munca dar..ne invartim in cerc daca incep ei cu experienta de munca ...desigur ca nu poti sa o ai din moment ce nu esti angajat.What a crap!
Dar sunt destule feluri prin care firmele incearca sa iti inchida usa-n nas cu acel atat de ..prietenesc zambet pe buze.
Scris 23 November 2011 - 12:09 AM
Naeema, la 22 November 2011 - 11:04 PM, a spus:
Multi muncitori care sunt pe somaj nu au o calificare sau au o calificare proasta.
Noi acuma suntem in perioada de angajare unde cautam vreo 100 de profesionisti si ma uimesc de ce vad pe la interviuri.
In primul rand eu vad ca "jobul" este o parte din tine si nu la firma la care lucrezi.
Ce sti sa faci si cum sti sa-ti faci reclama la ce sti au mare importanta.
Am vazut in ultima luna angajari din disperare care dupa 10 zile au fost terminate.
Noii veniti sunt mai competitivi si mai productivi decat cei locali.
Cand am avut ocazia am fost in somaj si pot spune ca a fost un concediu lung si superb pt mine si am momente cand mi-l doresc iar.
Scris 23 November 2011 - 12:42 AM
AndreiRN, la 23 November 2011 - 12:35 AM, a spus:
Tot CA este dar ceva mult mai cald.
Ok si atunci de unde stii tu ca in Canada multi dintre someri nu au calificare sau au calificari proaste ? Stii cati oameni care lucrau la fabricile de piese auto pentru masinile americane, si-au pierdut serviciul cand a venit criza ? Mii si mii. Vrei sa zici ca aia nu aveau calificari corespunzatoare ?
In plus de asta metropolele mari sunt suprasaturate dpdv al populatiei, facand mai usor a gasi de munca in provinciile centrale din prerie, mai ales Alberta unde actualmente s-a inceput extragerea de petrol si comunitatile suburbane se dezvolta prinprejur ca ciupercile. Cel putin acum cativa ani se cautau muncitori in domeniul petrolier si al constructiilor (interne si externe) iar salariile oferite erau fenomenale. In domeniul petrolier se faceau si 5000 $ pe saptamana si asta fara a fi inginer petrolier ci simplu muncitor.
Poate si acum. Insa in orase precum Toronto, Vancouver, Montreal e greu cu locurile de munca.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 23 November 2011 - 12:44 AM
Scris 23 November 2011 - 12:47 AM
Eu am fost si merg in Canada destul de des.
Cererea si oferta se aplica oriunde in lume.
Scris 02 January 2012 - 07:48 PM
bostes, la 02 January 2010 - 04:24 PM, a spus:
Parca ai de-a face cu un stat ramas in urma acum 150 ani.
Daca doresti sa emigrezi in Canada, www.plecarecanada.ro.
Canada este o îmbinare de culturi şi tradiţii conservate foarte bine şi, totodată, un exemplu de toleranţă şi armonie. În nicio altă ţară nu vei găsi o natură atât de variată, cu peisaje unice, de la vârfurile muntoase acoperite de zăpadă, la Cascada Niagara şi apele fluviului Sf. Laurenţiu, până la întinderile de zăpadă de la Polul Nord.
Marele atuu al Canadei este mediul său. Puteţi merge în excursii pe munţi, în parcurile naturale din Ontario, Quebec, Nova Scotia. În aceste parcuri puteţi practica canoe, caiac şi rafting. Puteţi de asemenea, să mergeţi la plajă la Igonish în Nova Scotia, la Caribou langă New Glasgow, sau la ski în Ontario, Quebec, Alberta sau în Columbia Englezească. Tot aici puteţi practica căţărări, pescuit, ciclism. Canada practică şi ecoturismul la preţuri rezonabile. Una dintre cele mai atrăgătoare excursii este pe Insulele Magdalen din Quebec unde puteţi vedea pui de balenă într-un mediu natural, sau puteţi merge să vizitaţi indigenii din Canada.
Parcuri Naţionale şi Rezervaţii Naturale ale Canadei
Parcurile Naţionale şi Rezervaţiile Naturale ale Canadei au fost înfiinţate de Guvernul Canadei pentru o varietate de scopuri speciale, incluzând folosirea lor în scop recreaţional şi conservarea vieţii sălbatice, pentru a proteja structurile geologice.
Fiecare parc reprezintă o zonă de frumuseţe scenică, un spaţiu de importanţă istorică, sau un loc având proprietati unice.
Cele 42 de parcuri variază în mărime de la 8.7 km2 până la 44 807.0 km2 şi împreună acoperă o suprafaţă de 224 466 km2, ceea ce reprezintă 2.2% din suprafaţa totală a Canadei.
Scris 02 January 2012 - 08:41 PM
Naeema, la 22 November 2011 - 11:28 PM, a spus:
O noua forma de SCLAVAGISM - munca pe de-a moaca - in UK mai nou toti tinerii se lovesc de zidul asta - in tara cu cel mai scump transport in cumun din lume li se pretinde sa lucreze saptamana normala de lucru PE DE-A MOACA - nici macar transportul nu le este platit - daca parintii nu au bani sa te intretina LA MUNCA pe timp de luni sau ani .... nu vei acumula niciodata acea "experientza"
Desigur copiii de oameni avuti nu au problema asta - si ei o obtin
Scris 03 January 2012 - 08:30 PM
Saharian, la 02 January 2012 - 08:41 PM, a spus:
Munca voluntara nu se incadreaza in descrierea sclavagismului.
Nimeni nu forteaza pe nimeni sa INVETE ceva muncind.
Erau timpuri cand tineri plateau ca sa munceasca fara plata si asa ajungeau mestesugari iscusiti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Deportare din Statele Unite
Familie de romani, deportata din SUA dupa 15 ani! |
The Unknown | 1 | 4.460 |
|
cine ma poate ajuta cu informatii? | Nichitean | 0 | 727 |
|
Am deja viza pe 10 ani obtinuta prin "combinatie" | Stanciu_florin | 9 | 3.540 |
|
viza studii SUA
cum poti aplica sa-ti continui facultatea in SUA? |
Zlatanovr | 1 | 564 |
|
Viza H2B
Teme combinate |
oana22 | 22 | 35.100 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS