sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Emigrarea in Canada - o afacere proasta! Canada a pacalit pe multi si inca mai pacaleste Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   bostes 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-January 07

Scris 25 January 2007 - 06:32 AM

Emigrarea in Canada - o afacere proasta!

Avind in vedere numarul mare de romani care emigreaza, de cele mai multe ori fara sa stie unde se duc, a aparut necesitatea alcatuirii unui site de internet cu scopul prezentarii orasului canadian asa cum arata el pentru omul de pe strada. Pozele cu zgirie nori fotografiati de departe au creat o imagine extrem de falsa in mintea majoritatii romanilor. Odata debarcati din avion, emigrantii se trezesc in niste cartiere urite, vechi, murdare si construite din lemn. Dupa ce constata ca nici de lucru nu se gaseste, cu exceptia joburilor low end, atunci incep sa-si puna intrebarea: Ce au realizat venind peste ocean?
Pentru majoritatea, raspunsul este simplu: NIMIC

Dati un click pe adresa de mai jos si nu veti regreta. Puteti astfel vedea adevarata fata a Canadei inainte de a fi prea tirziu.

http://www.geocities...e2005/index.htm
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 25 January 2007 - 08:32 AM

Vezi postareabostes, la Jan 24 2007, 09:32 PM, a spus:

Avind in vedere numarul mare de romani care emigreaza, de cele mai multe ori fara sa stie unde se duc, a aparut necesitatea alcatuirii unui site de internet cu scopul prezentarii orasului canadian asa cum arata el pentru omul de pe strada. Pozele cu zgirie nori fotografiati de departe au creat o imagine extrem de falsa in mintea majoritatii romanilor. Odata debarcati din avion, emigrantii se trezesc in niste cartiere urite, vechi, murdare si construite din lemn. Dupa ce constata ca nici de lucru nu se gaseste, cu exceptia joburilor low end, atunci incep sa-si puna intrebarea: Ce au realizat venind peste ocean?

Dati un click pe adresa de mai jos si nu veti regreta. Puteti astfel vedea adevarata fata a Canadei inainte de a fi prea tirziu.

Am fost asta vara la Montreal si am vazut cladirile langa port, centru turistic si vechi al orasului in stare deplorabila ca si podurile care leaga freeway-urile fara tencuiala, se vedeau sarmele de reinfortare !!!

Pacat ca asa un oras mare si frumos este dat uitarii !!!

Eu special m-am dus intre zgarie norii ... pe jos sa vad si Little Italy si mizeria metropolitana.

Vitrine ca in Europa, dar nu se uita nimeni la ele, alerga lumea: studenti si emigranti fara sa observe hainele scumpe la pret redus pentru Ziua Canadei.

M-a surprins ca Montreal e plin de arabi care vorbesc franceza, n-am stiut, La Pizza Hut pe dinafara se maninca Kosher pizza, una cu spanac si branza de capra ca partonul e arab !!!

Hey Casamede, si in State din lemn sint construite majoritatea caselor si cele noi !!! Nu sint blocuri comuniste ci locuinte de lux care se vand pe cate 1 milion de dolari americani. Daca nu ma crezi, vino la Phoenix si vezi ce se intimpla pe piata de real estate !!! azi au fost 20*C sa nu aduci si palton cu tine ca doar trage la cantar !!!

Unii totusi reusesc si in Canada !!! cunostintele si rudele mele ca si prietenii mei.

Ce mult mi-a placut si Ottawa, pacat ca n-am avut timp sa merg si la Quebec ca deja ne-am saturat de condus masina !!!
0

#3 Utilizator offline   Noor-al-Haya 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-February 07

Scris 11 February 2007 - 06:53 AM

Citeaza

Vezi postareabostes, la Jan 24 2007, 11:32 PM, a spus:

Din pacate multi oameni viseaza la locurile pe care le vad in cartile postale de prin toata lumea.Orasele canadiene nu fac nici ele exceptie.Cartiere de lux si cartiere sarace exista peste tot.Depinde unde-si permite fiecare sa traisca.
E bine ca omul sa se documenteze inainte sa se mute in alta tara,dar in acelasi timp e si mai bine sa gindeasca dinainte la ce se poate astepta realistic,in ceace priveste modul de viata in functie de educatie,meserie si salariu. Cind ajungi la un anumit nivel si stil de viata ajungi sa cunosti cu totul alta fata a orasului sau tarii in care traiesti.
Insa majoritatea celor care pleaca din est,au impresia ca in scurt timp si nu prea mult efort au sa o duca mult mai bine decit acasa.Scenariul asta este posibil dar numai muncind mult mai mult si dupa mai mult timp.Asta ii lasa pe multi deluzionati de viata peste ocean.
Eu am ajuns in Canada in 1996,dupa 8 ani de stat in Germania.Deabia acum in 2007 pot sa spun ca viata mea nu ar putea fi mai frumoasa.A trebuit sa lupt din greu,munca multa si mai ales rabdare. Iar in afara de asta imi iubesc orasul.Toronto is the best!

Aceasta postare a fost editata de Noor-al-Haya: 11 February 2007 - 06:55 AM

0

#4 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 February 2007 - 09:42 AM

Vezi postareaNoor-al-Haya, la Feb 10 2007, 09:53 PM, a spus:

Toronto is the best!

Vorba ta, depinde unde stai, in cartier de lux sau in acele blocuri extrem de inalte din centru de langa autobanda !!!
0

#5 Utilizator offline   Black_sin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 11 April 2007 - 11:54 AM

M-am plimbat prin Canada si nu pot spune ca e un loc jalnic , ba chiar e foarte frumoasa.
Singurele lucruri care nu imi plac sunt scolile si bisericile ca o cutie de chibrituri , casele facute din material ca si dulapul meu .
Bine , pe langa ceea ce discutati voi nu-mi place mentalitatea , oamenii , samd , dar ca orase , sunt ok .

Si tin sa contrazic acea idee ca ajungi acolo si nu faci nimic. Nu de alta , dar am destui prieteni si destule rude care au mers dincolo si au bani mai multi decat ar fi avut in 3 vieti in Romania.
0

#6 Utilizator offline   bostes 

• Boboc
  • Pip

Scris 02 January 2010 - 04:24 PM

Este urita rau de tot Canada, vezi aici poze: canada.php0h.com

Parca ai de-a face cu un stat ramas in urma acum 150 ani.
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 January 2010 - 10:42 PM

Vezi postareabostes, la Jan 2 2010, 07:24 AM, a spus:

Parca ai de-a face cu un stat ramas in urma acum 150 ani.

Chiar nu dai mai ieftin???? 150 de ani sint cam timp lung ... dar in comparatie cu romania sau cu care tara faci socoteala?
0

#8 Utilizator offline   bostes 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 October 2010 - 06:35 AM

Arunca o privire pe POZELE ACESTEA.
Asta este Canada.
Daca tie iti place si consideri ca locurile unde traiesti in tara arata mult mai rau decit asa atunci, probabil, ai toate motivele sa fii nemultumit si sa doresti o emigrare in Canada.

O alta constatare, numarul de romani care pleaca in Tara Artarului scade de la an la an.

An—–Nr. emigranti romani in Canada
2000—4,430
2001—5,589
2002—5,689
2003—5,466
2004—5,658
2005—4,964
2006—4,393
2007—3,770
2008—2,754
2009—1,994

Sursa: Canada – Permanent residents by source country

Aceasta postare a fost editata de bostes: 03 October 2010 - 06:34 AM

0

#9 Utilizator offline   bostes 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 October 2010 - 07:34 AM

Nu este vorba de nici un ghetou. Pozele in cauza ilustreaza o generalitate. Asa arata toate stradelele din spatele rindurilor de case in 90% din centrul si cartierele Montrealului. Exceptie fac citeva zone de lux, restrinse ca suprafata.

NOTA:
Eu nu contest ca mai sunt si emigranti multumiti in Canada cum ar fi ACESTA.

Aceasta postare a fost editata de bostes: 03 October 2010 - 07:52 AM

0

#10 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 03 October 2010 - 08:26 AM

case din lemn sunt peste tot in lume-nu-s un etalon al bogatiei;bine ca nu-s din chirpici!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) In SUA traiesc peste un milion de romani roportal  82 35.982
Replici noi Atasamente "Visul american" criogenizat şi abandonat.
China şi America Latină magnet de imigranţi
The Unknown  10 1.284
Replici noi Consular Electronic Application Center (CEAC)
Noutati despre obtinerea de vize pentru USA
The Unknown  1 2.216
Replici noi am fost din nou refuzata de "doamna"de la ghiseul nr 4
cum pot sa-mi obtin viza dupa doua refuzuri la ei?
chynthia  15 6.244
Replici noi Noul sediu al Ambasadei SUA la Bucuresti
schimbarea de adresa incepe din 14 Septembrie 2011
The Unknown  0 1.011