cioanas, la Jan 24 2007, 09:20 AM, a spus:
Reactia unui crestin trebuie sa fie una de dragoste si de iertare.Totusi cred ca si el trebuie sa se supuna celor mai elementare reguli de dialog. Daca nu-l intereseaza subiectul sau subiectele legate de crestinism: Dumnezeu,mantuirea omului,ectc, este liber sa-si deschida un topic separat, unde sa vorbeasca cu cei care cred ca si el ,despre dumnezeul lui! Cine il opreste?
Parerea mea insa este ca el este aici sa jigneasca, sa arunce cu noroi in crestini, sa-si bata joc de Isus Cristos,de Biblie, de Dumnezeu! Si isi face job-ul cu constiinciozitate si nestingherit de nimeni, ba chiar sustinut de Dark-light cateodata! Sa inteleg ca politica acestui topic este de-a denigra crestinismul?
Domnul sa va binecuvinteze!
Eu nu sunt crestin!
Aici nu este forum ptr crestini ci despre religie si spiritualitate !!!!!
Parerea mea este ca voi sunteti aici sa recrutati oameni care sa renunte la viata asta daruita de Dumnezeu pe lumea asta facuta de Dumnezeu ptr ai face sa se vanda ptr o mincinoasa viata vesnica unei lumi care nu e a lui Dumnezeu ci a lui satana!
Si asta nu aveti dreptul sa o faceti!
leo_patrik, la Jan 24 2007, 11:27 AM, a spus:
“Pleacă ,Satan! Căci este scris: „Lui Iahve Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti. ..."
Cum il cheama pe Dumnezeu nu iti este tie dat ca sa cunosti!
Dar fi sigur ca eu cred inztr-un Dumnzeu Creatorul ...voi nu credeti in El ci intr-un biet om numit Isus Cristos ...si religia voastra nu e numita Deista sau Dumnezeiasca ci CRESTINA !!!!!
Si Isus recunoaste ca e LUCIFERRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si a venit sa aduca NU PACEA CI SABIA nu IUBIREA CI DEZBINAREA ...nu o zic eu ci scriptura!!!!!!!!!!!!!!!
Documenteaza-te
Apocalipsa 22 16 Matei 10:34 Luca 14:26 ...Luca 18:19 Marcu 10:29)
leo_patrik, la Jan 24 2007, 11:27 AM, a spus:
Căci este scris: „Lui Iahve Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti. ..."
Depinde cine a scris !!! ...si asta nu se stie ...si la WC la servici e plin de scrieri dar nu cred ca e cazul sa ma ghidez dupa ele!
Aceasta postare a fost editata de dark_light: 24 January 2007 - 12:13 PM
Motiv editare: fonturi excesiv de mari