sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Examele ... si restante :D Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 24 January 2007 - 12:13 AM

salut,
Sunt anul I si am cam lipsit, practic nu am fost la 3 examene si mai am 3 la care nu am nici un curs !
Intrebarea mea e daca nu ma prezint la nici un examen, sunt direct restante, dar pot fi toate restante ?

Am auzit ceva de genu ca exista riscul sa repet anu...

(problema e ca lucrez si nu am putut fi la facultate, asta a dus la cursuri pierdute, laboratoare lipsa, si un colocviu la fizica la care nu m-am prezentat :focus: )
0

#2 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 27 January 2007 - 10:16 PM

daca nu te prezinti la examene atunci sunt considerate restante.atentie unele restante se platesc deci ai grija sa nu acumulezi sume mari.daca nu te duci la cursuri niciodata sau daca te duci dar nu-ti faci un anumit punctaj ca sa poti intra in examen atunci s-ar putea sa repeti cursul respectiv.
de ce nu incerci si varianta IDD-ului daca lucrezi???e mai lejer asa
0

#3 Utilizator offline   Twinky 

• Angels fall first
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 28 January 2007 - 12:49 AM

Pot fi toate restante, si ca sa nu repeti anul, trebuie sa acumulezi un anumit numar de credite (stabilit de fiecare facultate). Creditele astea se pot si cumpara (e un fel de amanare, ca tot trebuie sa dai examenele respective). La mine, spre exemplu, e 300 de mii un credit. Si unele laboratoare se recupereaza, tot pe bani.
0

#4 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 07 February 2007 - 03:52 PM

eu tocmai am facut prima restanta.... la anato :jester:
0

#5 Utilizator offline   ellen 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 14 February 2007 - 01:01 PM

Se considera restante din moment ce nu ai sustinut examenele. Ai nevoie de un anumit numar de credite ca sa treci anul. Cum nu ai dat examenele, nu le-ai acumulat si atunci risti intr-adevar sa pici anul. Daca esti anul I ar trebui sa te interesezi daca poti sa intri in examen la materiile pe care nu le-ai frecventat. Cand am fost eu in anul I, majoritatea cursurilor erau cu prezenta obligatorie. Si la unele facultati prezentarile 2 si 3 se dau in acelasi semestru, deci poate mai ai sansa sa le iei. Bafta!
0

#6 Utilizator offline   Corydalis 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-January 07

Scris 14 February 2007 - 02:21 PM

Vezi postareaShiva*, la Jan 24 2007, 12:13 AM, a spus:

salut,
Sunt anul I si am cam lipsit, practic nu am fost la 3 examene si mai am 3 la care nu am nici un curs !
Intrebarea mea e daca nu ma prezint la nici un examen, sunt direct restante, dar pot fi toate restante ?

Am auzit ceva de genu ca exista riscul sa repet anu...

(problema e ca lucrez si nu am putut fi la facultate, asta a dus la cursuri pierdute, laboratoare lipsa, si un colocviu la fizica la care nu m-am prezentat :lol2: )

Daca nu le iei in primavara(asta daca profesori dau atunci o sesiune intermediara de restante) sau daca nu le iei in toamna sau macar juma din ele poti sa repeti anu ;) :shout: :yahoo: :) (daca esti la taxa si iti platesti taxa nu te vor da afara f repede pt ca au nevoie de bani tai)
:roll: :D :)
P.s eu am avut f multe restante 26(numai pe toamna -in 3 ani majoritatea pt ca nu ma prezentam la ex) si am terminat (in an 4 nu am mai avut nici una) Eu am fost la buget si riscam sa ma dea afara dar imi faceam mai tot timpu nr minim de credite :) :shout:
0

#7 Utilizator offline   marius_cta 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-September 06

Scris 15 February 2007 - 11:07 PM

cele cu credite multe sunt importante ,vezi cumpara si u carte de la profesor
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis uofff...m-am saturat de profu de mate sweety_girl  11 9.646
Topic inchis Waldorf
scoala/program
fericirea  2 5.005
Topic inchis Cum a fost si cum v-ati descurcat la bacalaureat anul acesta
chiar daca n-a trecut....cel putin pana acum:D
Sch  48 13.917
Topic inchis Cand apar variantele cu subiectele unice la matematica?
Si pe ce site? Mersi
Simbiotik  6 4.732
Topic inchis Atasamente l-ati facut vreodata pe un prof sa renunte la cls voastra? garcica  41 11.505