ajutor doresc sa aflu mai multe despre tehnicile de pictura
Scris 23 January 2007 - 11:30 PM
Scris 11 February 2007 - 08:17 PM
Scris 11 February 2007 - 10:29 PM
Tinguirea_Procenco.jpg (25.75K)
Number of downloads: 38
Ar trebui sa precizati ce tehnica si ce teme doriti sa folositi pentru a picta.
Eu,de exemplu, as putea sa va vorbesc despre pictura in ulei.
Deci, mai concret, ce doriti sa aflati?
Scris 12 February 2007 - 09:21 AM
Aceasta postare a fost editata de marcaze: 12 February 2007 - 09:24 AM
Scris 12 February 2007 - 01:40 PM
Eu am inceput prin a lucra dupa natura.Acum pictez exclusiv icoane dupa cum ai putut vedea si in raspunsul anterior.
Revin la ideie; Hotaraste de unde vrei sa incepi. Apoi vei rezolva problemele ce apar pe parcurs. Te astept cu intrebari concrete.
Nu este nevoie sa te arunci ala cheltuieli mari de la inceput.
Ecce_Homo.jpg (6.36K)
Number of downloads: 33
Scris 12 February 2007 - 08:09 PM
Scuza-ma, am uitat sa-ti spun ca ai niste lucrari foarte reusite
Aceasta postare a fost editata de marcaze: 12 February 2007 - 08:10 PM
Scris 13 February 2007 - 02:14 PM
Sunt tuburi mici dar suficient de bune calitativ, mai ales la început.Tot acolo vei găsi seturi de pensoane la 8-12 ron. /6 buc.Cred ca ai în orasul tău (apropos'- de unde eşti ?)vei gasi cel putin un magazin al Fondului Plastic unde vei găsi de toate inclusiv culori românesti foarte bune la 6-7 ron tubul de 60 ml., ulei de in fiert la 4 ron.,etc.. Şevaletul, dacă nu-ţi permiţi să-l cumperi poţi sa-ţi foloseşti imaginaţia şi să improvizezi ceva sau sa comanzi unul la un atelier de tâmplărie. Dar dacă îţi permiţi atunci comandă de pe site.
Sa facem o lista :
-pânza ( eu le prepar singur dar nu este simplu)
-pensoane ( daca pictezi in ulei sa întrebi daca cele pe care vrei sa le cumperi rezistă la solventi. Sunt preferabile cele din par de veveriţă)
-vopsele ( un set sau: alb de zic, sau alb de titan 1 tub; umbră naturală 1 tub;siena arsă 1 tub ;negru 1 tub;roşu permanent 1 tub;soşu scarlet 1 tub;roşu englez 1 tub; orange 1 tub; galben de crom D un tub; galben citron 1 tub; Verde China 1 tub; Verde Veronesse 1 tub;albastru Prusia 1 tub;albastru Ultramarin 1 tub;albastru ceruleum 1 tub; Ocru galben 1 tub; violet închis 1 tub;brun Van Dik 1 tub.
-ulei de in fiert 200 ml.
-esenta de petrol 200 ml. sau Withe Spirit pe care îl găseşti la magazinele cu profil chimic (lacuri vopsele)
şi care este mai ieftin şi mai uşor de găsit.
Pentru început cred că este suficient. Pe parcurs se mai poate completa.
Este perfect ca ai ales sa începi cu reproduceri, asa poti învăţa mult de la cel ce a pictat originalul.
Deci ; fă rost de materiale , alege lucrarea pe care vrei să o reproduci şi mai vorbim.
Desigur trebuie sa alegi un loc luminos în casă, cu multă lumină naturală care să cadă din partea stângă,ferit de praf, şi unde să nu deranjezi pe ceilalţi şi să nu fii deranjat.
SUCCES!
Scris 13 February 2007 - 06:58 PM
Si ar mai fi ceva, nu trebuie sa fac rost si de creioane pt. desen?
Multumesc pt. recomandare si o sa mai vorbim dupa ce fac cumparaturile, asa cum ai spus
Scris 13 February 2007 - 09:04 PM
Creioane?
Desigur. Şi alte instrumente pentru desen,Riglă, echer,compas, etc. ...pentru schiţe.
Scris 13 February 2007 - 11:33 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am nevoie de un desenator contra cost... | Cheafynelu | 2 | 1.318 |
|
Ce intelegeti prin pictura?? |
adi_friends | 40 | 19.974 |
|
|