sau Inregistrare

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vraji, farmece topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 17 April 2007 - 11:21 AM

Vezi postareaBagherra, la Apr 15 2007, 04:42 AM, a spus:

Ei,nu e curva!Dar nici mare brinza nu-i de capul panaramei aleia daca "s-a bagat" pe unu cu doi copii!

Dar de ce tre sa fie mereu femeile vinovate? Da' barbatul ala nu stie sa tina slitul inchis daca are doi copii acasa? Si dragostea nu cred ca tine cont de cati copii ai de crescut, poate oamenii s-au indragostit pur si simplu. Sincer, nu cred deloc ca trebuie sa emitem judecati de pe margine in cazul cuplurilor, pentru ca doar cei doi stiu ce a fost intre ei. Si nu cred ca doar unul singur e vinovat, ci intotdeauna vina e de ambele parti. O fi mai rau sa te indragostesti de un barbat cu doi copii sau sa apelezi la farmece ca sa il tii pe unul langa tine? :crazy:
0

#22 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 17 April 2007 - 11:41 AM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la Apr 17 2007, 12:21 PM, a spus:

Dar de ce tre sa fie mereu femeile vinovate? Da' barbatul ala nu stie sa tina slitul inchis daca are doi copii acasa? Si dragostea nu cred ca tine cont de cati copii ai de crescut, poate oamenii s-au indragostit pur si simplu. Sincer, nu cred deloc ca trebuie sa emitem judecati de pe margine in cazul cuplurilor, pentru ca doar cei doi stiu ce a fost intre ei. Si nu cred ca doar unul singur e vinovat, ci intotdeauna vina e de ambele parti. O fi mai rau sa te indragostesti de un barbat cu doi copii sau sa apelezi la farmece ca sa il tii pe unul langa tine? :crazy:

cat de relativa e chestia asta cu dragostea... te poti indragosti in fiecare zi daca te uiti bine in jurul tau. asta nu inseamna ca tr sa-ti lasi familia.
ori nu ai stiut la ce te inhami de la inceput? cand te casatoresti se spune "pana cand moartea ne ve desparti"... mai sunt crestini pe aici? sau inventam o noua religie: LIBERTINAJUL!?
0

#23 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 17 April 2007 - 12:06 PM

Nu, dar nici nu e interesant pentru copii (daca vrei sa ne referim doar la partea asta) sa creasca intr-o casa in care mama si tata nu mai dorm de mult impreuna, in care parintii nu mai au gesturi de tandrete unul fata de celalalt. Lasitate si lipsa de practica crestina mi se pare sa stai intr-o casnicie care nu merge (teoretic pentru ca ai copii, practic pentru ca nu esti in stare sa iti asumi libertatea) si sa fii nefericita si tu si sotul si copiii. Sa divortezi cand nu mai iubesti persoana de langa tine nu e nici un pacat crestin, ci, dimpotriva, mi se pare a fi un act de curaj si de responsabilitate si de respect pentru cai de langa tine. Ortodoxia nici nu se opune divortului, iar catolicismul ar cam vrea sa umble si el in zona asta.
0

#24 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 18 April 2007 - 09:40 PM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la Apr 17 2007, 12:21 PM, a spus:

Dar de ce tre sa fie mereu femeile vinovate? Da' barbatul ala nu stie sa tina slitul inchis daca are doi copii acasa? Si dragostea nu cred ca tine cont de cati copii ai de crescut, poate oamenii s-au indragostit pur si simplu. Sincer, nu cred deloc ca trebuie sa emitem judecati de pe margine in cazul cuplurilor, pentru ca doar cei doi stiu ce a fost intre ei. Si nu cred ca doar unul singur e vinovat, ci intotdeauna vina e de ambele parti. O fi mai rau sa te indragostesti de un barbat cu doi copii sau sa apelezi la farmece ca sa il tii pe unul langa tine? :blink:

aici ai foarte mare dreptate. daca era un "om de casa" nu se ducea la alta femeie. si ea este vinovata ca s-a bagat pe barbatul acela, dar si el ca s-a dus la ea si si-a parasit nevasta
0

#25 Utilizator offline   kuufuku-no-bosatsu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-February 08

Scris 29 February 2008 - 08:31 PM

eu nu sunt crestin, sunt buddhist, si cel mai bun sfat p kre til pot da este: nu face niciun fel d farmece...dak iti vrei ku adevarat sotul inapoi inseamna k il iubesti...si dak il iubesti inseamna k nu iai face nimik rau...gandestete bine...
de suferinta nu putem scapa facand mai multa suferinta...
nu te baza pe ajutorul unor spirite si unor demoni kre sufera k si tine, si nu te incurca in lumea puterilor lor...
ai incredere in TINE...
nu incerca farmece...

sunt alaturi d tine,
Kuufuku-no-Bosatsu :o:
0

#26 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 29 February 2008 - 08:39 PM

tatal meu a murit datorita vrajitoarelor eu zic sa stai departe te rog frumos ... daca aia s ar fi dus la una sa l lege sa presupunem daca il aduci inapoi din razbunare ti l omoara .... stai cuminte vba cuiva roaga te la Dumnezeu si gata
0

#27 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 07 March 2008 - 08:20 AM

Du-te ,ba nu te mai duce.Cei ce iti spun sa nu mergi iti servesc aceeasi intoxicare mediatica.Ca iti ia banii si alea alea.Ghicitul e o forma de divinatie.Iar daca vei stii mai mult vei fi mai pregatita sa faci fata situatiei.Poate faptul ca reactionezi atat de vehement l-a indepartat pe sotul tau.A zis antepostatorul meu un mare adevar.Daca iubesti nu vrei raul celui pe care il iubesti.Daca nu il mai iubesti la ce ti-ar folosi sa fie langa tine?Da-l in judecata pentru abandon de familie si vei castiga o pensie alimentara pentru copii.Iar barbatii cata frunza si iarba.Poate chiar mai buni.Doar nu este cel mai bun ca daca era nu te parasea.
0

#28 Utilizator offline   geometricus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 07

Scris 07 March 2008 - 09:26 AM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la Apr 17 2007, 01:06 PM, a spus:

Lasitate si lipsa de practica crestina mi se pare sa stai intr-o casnicie care nu merge (teoretic pentru ca ai copii, practic pentru ca nu esti in stare sa iti asumi libertatea) si sa fii nefericita si tu si sotul si copiii. Sa divortezi cand nu mai iubesti persoana de langa tine nu e nici un pacat crestin, ci, dimpotriva, mi se pare a fi un act de curaj si de responsabilitate si de respect pentru cai de langa tine. Ortodoxia nici nu se opune divortului, iar catolicismul ar cam vrea sa umble si el in zona asta.

sa convietuiesti cu o persoana de care nu te leaga nimic sufleteste este deasemeni un pacat. :doh:

Aceasta postare a fost editata de geometricus: 07 March 2008 - 09:27 AM

0

#29 Utilizator offline   Madalina A.M. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 22 March 2008 - 10:34 PM

M-ar interesa sa ajung la un clarvazator. Trec printr-o perioada dificila, de cumpana, cand trebuie sa iau decizii. Nu vreau sa influentez in niciun viitorul cu farmece sau cu alte practici, dar as vrea sa cunosc cam ce ma asteapta.
0

#30 Utilizator offline   misela 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 24 March 2008 - 07:40 PM

Vezi postareadavida, la Jan 23 2007, 04:43 PM, a spus:

ATI INCERCAT VREODATA SA FACETI FARMECE?SAU ATI FOST LA CINEVA CARE VA FACUT?MA INTERESEAZA FOARTE MULT.

nu ti-as recomanda sa mergi si nu numai tie...si celorlalti,din simplu fapt ca aceste pers sunt f putine care nu se gandesc la favorul lor>astfel,incearca sa-ti faca un farmec,la cine vrei u,dar ca apoi pers respectiva sa se faca bine si u iarasi sa apelezi la ea :) Asemeni se intamplasi atunci cand vrei u sa scapi de un blestem.Asa ca ai mare grija daca vrei sa apelezi la astfel de oameni
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic